Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» GPS-laitteet‪»

2 -Hätälähetin

2 -Hätälähetin


Kampanjahinta
206,10 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 229,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

SPOT on maailman ensimmäinen satelliittiviestilaite. SPOT käyttää GPS satelliittijärjestelmää määrittämään sijaintisi ja globaaleja tietoliikennesatelliitteja välittämään tiedon siitä valitsemillesi tahoille.

Kehitetty Google Maps™

Kun SPOT lähettää teksti- tai
sähköpostiviestin yhdelle yhteyshenkilöistäsi tai GEOSin pelastamisen koordinointikeskukseen, se sisältää sinun GPS-koordinaatit ja web-linkin, josta näkee sijaintisi kartalta käyttämällä Google MapsTM -palvelua™.

Miten SPOT Toimii

GPS-satelliitit välittävät signaaleja.

SPOT-viestimen GPS-siru määrittää GPS-sijaintisi ja lähettää sijaintisi ja etukäteen
valitun viestin tietoliikennesatelliiteille.

Tietoliikennesatelliitit välittävät viestisi tietyille satelliittiantenneille ympäri maailman.

Satelliittiantennit ja maailmanlaajuinen tietoverkko reitittävät sijaintisi ja viestittävät asianmukaiselle verkostolle.

Sijaintisi ja viestisi lähetetään ohjeidesi mukaisesti sähköpostin, tekstiviestin tai
hätäilmoituksen muodossa GEOSin pelastamisen koordinointikeskukseen.

SPOT on GPS vastaanotin ja hätälähetin samassa paketissa. SPOTin avulla käyttäjä voi lähettää lyhyen OK viestin valitsemilleen 10:lle
vastaanottajalle joko tekstiviestinä tai sähköpostiin. HELP toiminnolla voi pyytää apua kun kyseessä ei ole hengenhätä. 911 toiminto lähettää hätäviestin kansainväliseen hätäkeskukseen joka aktivoi tarvittaessa paikallisen pelastuspalvelun.

Laitteen peruspalvelun vuosimaksu on 99 euroa ja lisäpalveluna on saatavana myös seurantapalvelu (39 Euroa/vuosi), joka välittää laitteen sijaintitiedon 10 minuutin välein laitteen Internet-hallintapaneeliin. Seurantasivun voi halutessaan jakaa ystävien ja sukulaisten kesken jolloin myös he voivat seurata matkantekoa reaaliajassa Google Maps palvelussa.


Paino
0,64 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Kommentit
Nimimerkki Don Copale 5.2.2014
Epäluotettava. GPS-yhteys ei toimi kaikkein pohjoisimmissa oloissa 100 % ajasta. Lisäksi laite ei kerro onko hätäviesti mennyt perille. Netissä on paljon arveluttavia käyttäjäkokemuksia tästä laitteesta. Jokainen myös miettiköön itse, luottaako Amerikassa sijaitsevaan "kansainväliseen hätäkeskukseen" saadakseen apua esim. keskelle Suomalaista tunturimaisemaa. Tämä laite voi antaa vaarallisen mutta väärän turvallisuudentunteen. Iridium-satelliittijärjestelmään perustuvat laitteet ovat GPS-majakoita kalliimpia, mutta myös luotettavampia. Suosittelen kokeilemaan esim. Yellowbrick v3 -laitetta tämän SPOT:n sijaan.
Lisää kommentti

Mielipiteet
34 23