Compactfit Painoliivi Light

Compactfit Painoliivi Light

Compactfit Painoliivi Light

Kampanjahinta
51,92 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 64,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Compactfit painoliivit on suunniteltu siten, että niillä liikkuminen on helppoa. Painoliivit on valmistettu vahvasta topatusta kankaasta, ja ne pysyvät tukevasti päällä.

Light malliin voi lisätä 10kg painoa. Painoliivi on leikattu edestä kapeaksi, jotta käsien liike olisi mahdollisimman vapaa.


Lisäpainot asetetaan painoliivien taskuihin, n. 1kg blokkeina. Painoblogit myydään erikseen. Perushintainen painoliivi ei sisällä painoja.
Päinvastoin kuin tavallisissa painoliiveissä, Compactfit- painoliivien paino sijoittuu mahdollisimman korkealle, mikä parantaa painoliivin käyttömukavuutta ja toiminnallisuutta.

Painoliiveillä liikkuminen on tehokas tapa polttaa rasvaa ja kehittää lihasvoimaa. Ne sopivat erityisen hyvin kehon painolla harjoitteluun.

Esim: leuanvedot, kyykyt, etunojat, vatsaliikkeet. Kokeile em. yhdistelmää erillisinä liikkeinä tai kuntopiirinä.

Painoliivien avulla voidaan tehostaa myös kalorien kulutusta ja rasvan palamista kävely - ja sauvakävelylenkeillä. Kokeile seuraavaa, sauvoilla tai ilman: 1 min kovavauhtisia vetoja + 1 min rauhallista kävelyä, yhteensä 20-30 min ajan.

Painoliiviä valmistetaan yhdessä kokoluokassa. Painoliivi sopii sekä miehille että naisille. Heavy-malli sopii 165-193 cm pituisille henkilöille, joiden rintakehän ympärysmitta on alle 126 cm.

Painoliivi Light-malli sopii sekä miehille että naisille. Light-malli sopii 155-185 cm pituisille (rintakehän ympärysmitta alle 120 cm).

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 500 x 100 mm.


Paino
1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
kat...@...om vahvistettu ostaja, 23.12.2017
Yleisarvosana
Istuu tosi hyvin ja tukevasti suht pienelle 165cm pitkälle naiselle. Ei yhtään liian massiviinen eikä takin alta liiviä painoineen edes huomaa. Käytössä kävelylenkeillä koirien kanssa. Tuli siitäkin hommasta tehokkaampaa hyötyliikuntaa. Suosittelen!
Mikko L. vahvistettu ostaja, 26.11.2017
Yleisarvosana
Ostin tämän lisäpainoksi kiipeilyyn, ja ole nmelko tyytyväinen. Hieman siirtää painopistettä ulos seinästä ja käsien liikkuvuuskin kärsii hitusen, mutta ei kuitenkaan kovin paljoa. Varmasti ohuemmat painot ja joustavampi rakenne olisivat paremmat, mutta sellaiseen en ole vielä törmännyt.
Nimimerkki Kovakuntoinen 17.6.2016
Tämä on paljon parempi kuin heavy versio. Kapea edestä jotta kädet pystyy liikkumaan vapaammin. Pystyy siis treenata kaikkea.
Lisää kommentti

Tuotemerkki