Lajit‪» Veneily‪» Pelastuspuvut‪»

Ursuit AWS Lady

Ursuit AWS Lady

Ursuit AWS Lady
Ursuit AWS Lady

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Väri
Ursuit AWS Lady Punainen
Punainen


Koko
XS
S
M
LSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

AWS Active Watersport Suit on saanut rinnalleen uuden naisten mallin, AWS Ladyn. Lady- mallin puvuissa on kiinnitetty erityisesti huomiota naisen vartalon muotoihin istuvuuden parantamiseksi. Muutoin puku noudattelee yksityiskohdiltaan AWS Active Watersport Suitia.

Naisten mitoituksella valmistettu Ursuit AWS Lady on kuivapuku monipuoliseen vesillä liikkumiseen sekä hyvää liikkuvuutta vaativiin vesiurheilulajeihin. Soveltuu erityisen hyvin istuma-asennossa harrastettaviin lajeihin kuten jollapurjehdukseen sekä melontaan. AWS puvussa on erityisesti otettu huomioon rakenteelliset vaatimukset, joita istuma-asento aiheuttaa ja siksi selkäosaa on pidennetty suhteessa niin, ettei se kiristä.

Yksinkertaistetussa pukumallissa on turhat ominaisuudet karsittu ja keskitytty olennaisimpaan: käyttömukavuuteen ja kuivana pysymiseen. Materiaalina on kevyt ja hengittävä 4-tex -kangas. Neopreeniset mansetit ovat miellyttävät ihoa vasten, sekä helppo pukea ja riisua. Takamusvahvikkeet ja polvivahvikkeet antavat lisäsuojaa kulumia vastaan.

Puvun mukana toimitetaan irrallinen neopreenihuppu ja käsineet, jotka suojaavat päätä ja käsiä kylmyydeltä. Puku toimitetaan kantokassissa.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 550 x 260 mm.

Paino
4 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Suomi


Kommentit
Jesse H. 30.4.2019
Yleisarvosana
Erittäin laadukkaan tuntoinen puku. Mahdollistaa hyvin käsien ja jalkojen liikkeet suurillakin liikeradoilla.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Ursuit AWS pelastuspuku
Ursuit AWS pelastuspuku
Captcha$
Active Water Sports Suit
(5)
Heti saatavilla


Blogi

Opas pelastuspuvun valintaan ja hoitoon

Vesillä liikuttaesa ollaan aina riskien kanssa tekemisissä. Kertoimet nousevat kun olosuhteet ja vesi ovat kylmää. Täytyy muistaa, että myös kesällä vesi kylmettää veden varaan joutuneen etenkin pidemmillä altistusajoilla. Monille pelastuspukua harkitsevalle tulee hankintap...