Icebox Iglumuotti

Icebox Iglumuotti

Icebox Iglumuotti
Icebox Iglumuotti
Icebox Iglumuotti
Icebox Iglumuotti

Kampanjahinta
199,20 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 249,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

TUOTE ON POISTUNUT VALIKOIMISTAMME. EMME VALITETTAVASTI SAA TILATTUA TUOTETTA ENÄÄ LISÄÄ VALMISTAJALTA.

ICEBOX on kevyt ja pieneen tilaan pakattava iglumuotti. ICEBOXin avulla rakennat helposti tilavan ja lämpimän lumisuojan kaikenlaisesta lumesta isommallekin porukalle. Muotin avulla rakennetusta iglusta tulee kestävä ja se sopii pidempään oleskeluun.

Iglumuotti on myös oiva lahjaidea perheille, joissa on lapsia - kukapa ei olisi lapsena haaveillut aidosta iglusta!

Iglu rakennetaan ICEBOXilla pakkaamalla lumi tiiviiksi muotin sisällä ja aukaisemalla sen jälkeen muotin reunat - lohkare on valmiiksi oikealla paikalla. Siirryttäessä seuraavaan kerrokseen säädetään muotin vartta lyhyemmälle, jolloin igluun saadaan oikea kaarimainen muoto. Valmiissa iglussa on yhteensä kahdeksan kerrosta.

Iglulla on monta etua telttaan nähden talvisissa oloissa:
- Lämpimyys: lämpötila pysyy nollan tienoilla ja laskee tuskin koskaan alle -10 asteen
- Kestävyys: ei hajoa kovissakaan tuulissa
- Tilavuus: reilusti toimintatilaa myös korkeussuunnassa
- Turvallinen: voit kokata rauhallisin mielin ilman tulipalon vaaraa
- Mukavuus: lumi vaimentaa ulkopuoliset äänet ja tuulen tuiverruksen
- Keveys: et tarvitse raskasta talvitelttaa ja painavia makuupusseja

ICEBOXin avulla iglon rakentamiseen menee puolet vähemmän aikaa kuin perinteisen lumiluolan kaivamiseen. Työ on myös paljon kevyempää etkä kastele itseäsi etkä vaatteitasi. 15 sentin lumikerros riittää rakentamiseen, joten voit pystyttää iglun melkein minne vain missä maa on valkoinen.

Iglumuotilla pystyy tekemään eri kokoisia igluja salon pituuttaa vaihtamalla (salot on paketissa mukana):
- 270/330 cm; 2290 g; neljälle/kuudelle hengelle
- 240/300 cm; 2270 g; kolmelle/viidelle
- edellisten yhdistelmä, 2380 g, 3-6 hengelle

HUOM! Jos laitat valmiin iglun oviaukkoon ovikankaan, muista tehdä kattoon ilma-aukko, josta hengitysilma pääsee sisälle.


Paino
3 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Kommentit
Nimimerkki Mä 8.4.2011
Tällä viikolla romahti tammikuun alussa tehty iglu. Ensitalvea odotellassa. Hyvä lasten talvileikkimökki.
Nimimerkki Folke Rosenberg 26.1.2011
Aivan loistava työkalu jos tykkää lumirakentamisesta :-) ja reippailusta. Aikaisemmin luulin että pitää olla suojasää jotta pystyy rakentamaan lumesta. Olin väärässä. Pihalle syntyi iglo vaikka pakkasta oli 14 astetta - ja hauskaa oli seka lapsilla että vanhemmilla :-) Folke Rosenberg
Asiakaspalvelija Lasse R. vahvistettu ostaja, 2.3.2010
Meilläkin ensimmäinen iglu tehty. Teimme keskikokoisen iglun ja rakentaminen oli hauskaa ja suht nopeaa. Ensimmäiseen igluun meni 2½ tuntia. Suosittelen lukemaan suomenkielisen ohjekirjan kunnolla. Sillä välttää virheet, joihin ainakin itse sorruimme ensimmäisella rakennuskerralla. Keskitapin ympäriltä kannattaa jäädyttää vedellä lunta, jotta keskitappi pysyy paremmin paikallaan. Ostimme itse iglumuotin kolmen perheen kanssa kimppaostoksena. Näin tuotteen hinta / perhe ei ole niin paha.
Nimimerkki Jari 1.1.2010
Eka iglu rakennettu - aivan loistava kapine tää iglumuotti. Toinen iglu varmaan helpompi kun ei tee aloittelijan virheitä. Tärkeintä on ekan kierroksen oikea kaltevuus muotille, jotta homma lähtee sujumaan.
Lisää kommentti

Mielipiteet
90 18

Tuotemerkki


Blogi

Teltan korjaus-, huolto- ja käyttövinkit

Ennen retkeilyä Tarkasta teltta: Ennen jokaista retkeä, tarkasta teltta huolellisesti mahdollisten vaurioiden tai kulumien varalta. Varmista, että teltta on kaikilta osin ehjä. Katso myös, että kaikki telttaan liittyvät osat ovat tallella ja mukana. Varma tapa tehdä ennen retkeä ...


Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...


Talvitelttailu: Ohjeet ja vinkit

Telttaa hankittaessa ensimmäisiä pohdintoja on usein käytetäänkö telttaa myös talvella lumisissa olosuhteissa? Mikäli vastaus on kyllä, valitaan sellainen teltta, joka toimii varmasti myös talviolosuhteissa. Talviteltan ehkä tärkein ominaisuus on hyvä tuuletus. Kosteuden on pääs...