Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Nestesäiliöt‪» Juomarakot‪»

Camelbak UnBottle 2L -juomasäiliö

Camelbak UnBottle 2L -juomasäiliö


Hinta


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä1 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti1 kpl heti
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Juoksu


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Nerokas ja helppo tapa lisätä täydellinen 2-3h nesteytysratkaisu mihin tahansa reppuun. Yksi mallistomme suosituimpia tuotteita. Soveltuu kaikkeen käyttöön, kaikkiin lajeihin ja harrastuksiin, myös vesiurheiluun: voidaan kiinnittää esim. pelastusliiviin tai kajakin kanteen.  
 
Uusi CamelBak Crux 2L säiliö sijoitettuna täysin eristettyyn kuoreen pitäen juoman viileänä tuntikausia. PureFlow juomaletku varustettu Ergo HydroLock virtauksensäätöventtiilillä ja Big Bite Valve suukappaleella. Paino ilman säiliötä 330g, täydellä säiliöllä 2,32kg. Ulkomitat: korkeus 432 mm, leveys 180 mm, paksuus 30 mm. Valmistettu kevyestä, kulutuskestävästä materiaalista.  
Lenkki josta UnBottle voidaan ripustaa ylösalaisin kuivamaan pesun ja huuhtelun jälkeen. 
UnBottlessa on kiinteänä kiinnityssoljet 4kpl max 25 mm remmeille, kiinnitysremmit ei sisälly toimitukseen. Fabric Specs: Pack Body: 420D Nylon; 150D Poly. Micro Ripstop; 600D Poly. 
Kuorella kahden vuoden ja juomasäiliöllä sekä letkulla 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. 
Unbottleen saa lisävarusteena mm. eristetyn juomaletkun (tuotenumero 1350001000 Crux Insulated Tube), jolloin se sopii paremmin käytettäväksi kylmissä olosuhteissa.  

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 50 x 290 mm.

Eristetty
Kyllä


Paino
0.13 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Tilavuus
2 Litraa


Kommentit
Anonyymi 15.4.2022
Yleisarvosana
Hyvä tuote, jos on sopiva reppu/kantolaite/PALS-kiinnitysnauhat tarjolla. Pussin veteen siirtämää kumista/muovista makua en saanut poistettua, joten jäi vähälle käytölle.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...