Lajit‪» Ulkoilu‪» Kuljetuskärryt‪» Lapsille‪» Thule‪»

Chariot CTS Cougar 2 (2013)

Chariot CTS Cougar 2 (2013)

Chariot CTS Cougar 2 (2013)
Chariot CTS Cougar 2 (2013)

Kampanjahinta
662,10 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 865,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Chariot CTS Cougar 2 (2013) Punainen
Punainen
Ei saatavilla


Väri: Punainen

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
10100917

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Cougar 2 yhdelle tai kahdelle lapselle.

Cougar -malli on Chariotin suosituin urheilukärry.
Cougar -kärry on Chariotin virtaviivaisempaa "sporttimallistoa" eli se on suunniteltu erityisesti urheilukäyttöä varten Sen kanssa voi harrastaa kaikkia Chariotin mahdollistamia lajeja (hiihto, sauvakävely, vaellus, juoksu, kävely, pyöräily).

Cougarin ominaisuudet
# Chariotin säädettävä jousitus
# Huippulaadukaat, kevyet renkaat, alumiinipinnat ja vanteet ruostumattomia
# Renkaat helposti irrotettavissa yhdellä kädellä
# Olkapehmusteet turvavöissä ja piilotetut kiinnityssoljet, jottei lapsi saa itse avattua vöitä
# Irrotettava ja käsinpestävä istuinosa
# Pehmeämpi ja paksumpi selkänoja
# Sivuissa ilma-aukot joissa suojaläpät
# Kankaassa parannettu säänkestävyys
# Isompi jalka- ja leikkitila lapselle
# Takana puhelin/avain/lompakkotasku
# Lisätty 3M Scotchlite heijastavaa pintaa

Lisäksi kärryllä on X-Country -mallin perusominaisuudet
# Kevyt alumiinirunko
# Innovatiivinen ezFold -design tavaroiden säilytykseen ja kuljetukseen
# Jalalla toimiva pysäköintijarru
# Suuret 20" takapyörät kaikkiin keleihin ja kaikkiin maastoihin, irrotus nappia painamalla
# Säädettävä työntöaisan korkeus (kaksi asentoa 93cm ja 104,5 cm)
# Turvallinen lasten kuljetusosa yhdelle tai kahdelle lapselle
# Helposti kiinnitettävät 5-pisteturvavyöt pehmustetuilla olkahihnoilla
# Sääsuoja
# Värilliset sivuikkunat UV suojaksi
# Integroitu tila kypärälle parantaa lapsen mukavuutta
# Tavaratila
# Kulutusta kestävä 600 denierin polyester-kangas

Mitään työkaluja ei tarvita rattaiden kokoamiseen tai eri lisavarustesettien vaihtamiseen.

Kärryn lisäksi tarvitset ainakin yhden varustepaketin, jotta kärry on käyttökuntoinen. Ylhäällä on kuva "CTS conversion kits" -otsikolla. Siinä on esitelty kaikki lisävarusteena saatavat varustepaketit.

Chariotin Cougar -malliin on saatavilla lisävarusteena juoksujarru. Jarrua käytetään työntökahvaan kiinnitettävästä jarrukahvasta ja se jarruttaa juoksupaketin mukana tulevaa isoa eturengasta. CX-mallissa jarru on valmiiksi asennettuna ja se jarruttaa molempia takarenkaita.

Selkänojien asentoa ei ole mahdollista säätää, pienille lapsille on saatavilla lisävarusteina istuimia, joissa lapsi on makaavammassa asennossa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 280 x 790 x 1100 mm.

Loistava kärry yhdellä tai kahdelle lapselle. Erinomainen hinta- / laatusuhde.


Paino
13 kg
(myyntipakkauksen kanssa 16 kg)


Takuu
12 kk


Kommentit
Nimimerkki Mummi 3.9.2013
Ostimme pitkämn harkinnan jälkeen tämän cougar2 mallin ja olemme olleet todella tyytväisiä laatuun!Tyylikkyyden lisäksi ovat erittäin monikäyttöiset, omat normaalirattaat jouti myyntiin, koska nämä toimivat erittäin hyvin niiden asemasta!Meidän 2v iltatähtemme lähtee hyvin mielellään kyytiin ja myös tyttäremme pieni mies nauttii enonsa vieressä istumisesta!Juuri tämän pikkumiehen vuoksi hankimme kakkosmallin!Ehdottamasti suosittelen näiden kärryjen hankintaa!Talveksi ostamme vielä hiihtopaketin joella ulkoilua varten!
Nimimerkki Tuplakärryilyä 17.10.2012
Näin kolmen kuukauden jälkeen on todettava, että tämä kulkee pyörän perässä varsin kevyesti ja tasaisesti, mutta opettaa kyllä käyttäjälleen kampien pyöritystä. Eli jouhevasti polkien meno on tasaista. Runtaamalla polkien käyrry nykii vastaan ja hyvin nopeasti sitä palaa tuohon jouhevaan pyöritykseen. 8 km matka päivähoitoon on sujunut varsin hyvin, lähinnä aikataulu on ollut se haastavin osa... Matkatavaraosasto voisi olla isompikin, mutta menettelee ja tasapaino pysyy hyvänä tavaroiden kanssa tai ilman. Pakkaaminen autoon vaatii pienen harjoittelun ja ihan kompaktein tämä ei silti ole. Vetoaisa ja pyörät irti, tavaraosasto kasaan ja vaunu kasaan. Pyörien ja aisan kiinnitykset tuntuvat luotettavilta ja kliksahtavat hyvin paikoilleen. Muutenkin olen ollut tyytyväinen laatuvaikutelmaan tässä tuotteessa. Seuraavaksi ehkä hiihtovermeet joukkoon... Juoksukärrynäkin olemme tätä käyttäneet, mutta käsijarru meiltä puuttuu, mikä olisi kyllä hyvä ainakin ruuhkaisemmilla väylillä liikuttaessa. Lapsien kypäröiden kanssa on ollut yleensä suurin sählinki, vaunun vyöt toimivat mainiosti sekä yhdelle että kahdelle. Lapset ovat myös tykänneet tästä ja nuorempi menee siihen istumaan monesti toiveikkaana, että josko lähdettäisiin jonnekin... Toimii myös nukutuksessa. Etupeite huurtuu kosteammilla keleillä ja silloin olisi hyvä saada kärry kuivamaan jonnekin. Kesällä on kiva heittää etumuovi pois ja mennä pelkän hyönteisverkon kanssa pitkin maalaismaisemaa. Jousitus on myös ollut hyvä juttu, tosin suurempia lätäkköjä tai katukivetystä se ei pysty nielemään.
Nimimerkki runnergirl 1.4.2012
Meillä ollut kyseisen firman kärry vuoden juoksu- ja pyöräilykäytössä ja ollut ihan ykkösvalinta! Molemmat olemme kilpaurheilijoita ja tämän ansiosta treenaaminen on jatkunut mukavasti. Lapsi nyt vajaa 2v rakastaa edelleen kärrykyytejä ja unitakuu on edelleen voimassa.
Asiakaspalvelija Lasse R. vahvistettu ostaja, 6.4.2010
Testailtiin Ylläksellä viikko tätä urheilukärryä hiihtopaketin kanssa. Kyydissä olivat 13 ja 15 kg:a painavat serkukset. Tuotteen korkea laatu miellytti. Vaikka vedettävää painoa oli kärryineen noin 40 kg:a, ei painosta muodostunut hiihdettäessä ongelmaa. Kärryjen kanssa pystyy normaalikuntoinen hiihtäjä hiihtämään 10-15 kilometrin lenkkejä. Itse hiihdimme päivittäin 10 km:n lenkin. Hiihdimme pääasiassa helppoja eli sinisiä latuja, mutta muutamana päivänä lenkille osui myös punaisia latuja. Mustia latuja eli vaativampia nousuja ja laskuja kannattaa mielestäni ehdottomasti välttää, jotta välttää turhat kaatumiset. Itse kärryssä lapsilla on laadukkaat turvavyöt. Matkustamisesta tekee mukavan myös kärryn eteen laitettava verkko, joka estää sauvoista lumen lentämisen sauvoista lasten naamaan. Vetoaisassa ei ole jousitusta kuten Fjellpulkeneissa. Tästä johtuen hiihtäminen oli alkuun nykivämpää kuin Fjellpulkenin lasten ahkion kanssa. Pian pääsimme kuitenkin hiihtorytmiin ja jousituksen puuttuminen ei enää häirinnyt. Hiihtokärryjen kanssa hiihtäminen rauhoitti meidän mieshiihtäjien vauhtia sen verran, että vaimot kiittelivät kerrankin hiihtovauhtimme olevan tarpeeksi rauhallista. Ajoitimme hiihtolenkkimme usein päiväunien aikaan. Noin 10 minuutin hiihdon jälkeen kyyditettävät olivat yleensä unten mailla. Hiihtolenkkeihin toi mukavan lisämausteen kärrystä kuuluvat lasten kommentit, kuten "Kovempaa, kovempaa, sun isi veti tätä kyllä nopeammin". Laskuosuuksilla kärryistä kuului iloista kikatusta. Testailimme viikon loman aikana myös Fjellpulkenin lastenahkiota, jossa oli jousituksen ansiosta paremmat vetoaisat. Lisäksi Fjellpulkenin vetovaljaat ovat Chariotia paremmat, koska niissä vedon saa lantion lisäksi myös hartioille. Itse kuitenkin suosittelen hankkimaan Chariotin urheilukärryt niiden monipuolisuuden vuoksi. Niitä pystyy kuitenkin eri varustepakettien avulla käyttämään myös juoksulenkeillä ja polkupyöräreissuilla. Eli pienet lapset ei ole liikunnan esteenä minään vuoden aikana.
Lisää kommentti

Mielipiteet
81 7

Tuotemerkki