Mökille » Tuholaisten torjunta »

Giljotti Hiirenloukku


Hinta

Määrä
kpl

Heti varastossa

Myymälä (Konala)hyllyssä5 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti5 kpl heti


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Kausiosasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus
Suomalaiset Giljotti-hiirenloukut ovat erittäin helppoja virittää eivätkä lyö sormille. Pakkauksessa on selkeät suomen- ja ruotsinkieliset ohjeet kuvineen.

Giljotti-loukut toimivat luotettavasti koska eläin pääsee käsiksi syöttiin vain yhdestä suunnasta. Loukku ei aiheuta eläimelle turhaa kärsimystä koska se laukeaa heti eläimen vetäessä syöttiä.

Giljotti-loukut valmistetaan korkealuokkaisesta pakkasen- ja iskunkestävästä ABS-muovista. Loukut eivät ruostu – jopa loukun jousi on pintakäsitelty ruostumattomaksi. Valmistusmateriaalinsa ansiosta loukku on pitkäikäinen ja helppo pitää puhtaana.

Giljotti-loukut ovat myös erittäin helppoja tyhjentää. Kuolleeseen eläimeen ei tarvitse koskea – siksi Giljotti loukkujen käyttö on niin paljon helpompaa kuin perinteisten loukkujen.

Giljotti-loukut soveltuvat sekä ulko- että sisäkäyttöön esim. Navetoissa, sikaloissa, kanaloissa, eläintarhoissa, elintarvikevarastoissa ja kaikkialla missä myrkyn käyttö on kielletty tai sitä ei haluta käyttää.

Ruotsissa tehtyjen selvitysten mukaan hiiri kykenee tunkeutumaan halkaisijaltaan 7 mm ja rotta 20 mm kokoisesta aukosta, niin uskomattomalta kuin se kuulostaa. Tiesitkö, että rotat ja hiiret tekevät enemmän tuhoja syömällä, saastuttamalla ja rikkomalla kuin mitkään muut eläimet. Yksi rotta voi syödä noin 12 kiloa rehuja vuodessa ja yksi ainoa rottapariskunta voi saada jopa tuhat jälkeläistä vuodessa. Muista myös, että rotat ovat erittäin tehokkaita tartunnanlevittäjiä.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 140 x 120 x 60 mm.

Tehokas ja kätevä hiirenloukku

Paino
0.045 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
12 kk

Kommentit
Juhani N. kirjoitti 29.1.2020:
helppo käyttää, hieman piti ensin miettiä koska giljotiini nousee ylöspäin
Timo L. kirjoitti 21.8.2019:
hyvä hiirenloukku
Minna R. kirjoitti 4.7.2018:
En ole tuotetta tilannut ja oli pakko laittaa johonkin rasti. Yksi tähti sen vuoksi.
Terho K. kirjoitti 22.3.2017:
Huipputuote oli myyrävuosina. Ruisleipäpala syötiksi ja loukku puolen metrin lautaputkeen, niin saalis oli varma.
Nimimerkki Räpsähti viimein! kirjoitti 4.6.2019:
Mulla ei ole enää kissaa ja metsähiiret haluavat muuttaa kanssani asumaan lähes ympärivuotisesti. Olen kokeillut yhtä jos toista syöttiä. On ollut Aura-juustoa ja IL:n suosittelemaa suklaata yms. Juuri sain toivoakseni viimeisen kämppiksen viimein kiinni. Syöttinä käytin itse tekemääni "terveyspannaria". Taikinassa on rasvatonta maitoa ja rypsiöljyä, jauhoina sekoitus grahamia, ohraa ja hiivaleipäjauhoja + se pari kananmmunaa. Mutta, mutta.. Sekaan laitoin mustikoita. Olen aiemminkin saanut nopsat räpsyt vastaavanlaisella koostumuksella tehdyllä mustikkapiirakalla. En usko syynä olevan noiden melko täysjyväisten viljojen, vaan uskon tuon mustikan taikaan tuossa yhdistelmässä. On ollut No see no touch syöttejä tuoreeltaan tarjolla jopa muutaman viikon, mutta mustikkaan ovat haksahtaneet heti ekana yönä kuten nytkin tämä eilen illalla kuulemani rapistelija.
Nimimerkki SPP kirjoitti 25.11.2015:
Joo, Tosi hyvä loukku verrattuna perinteisiin peltivehkeisiin. Kovalla syötillä haarukka halkeaa helposti ajan kanssa. Mutta:Pitääkö käyttää kovaa syöttiä? Rikoin pari parmesaanijuustolla. Sen jälkeen olen käyttänyt sinileimaista Emmentalia. Maistuu hiirille yhtä hyvin ja loukku ei hajoa. Silti: voisiko valmistaja miettiä miten syöttihaarukan saisi paremmin kestäväksi. Nyt haurastuu aikaa myöten.
Nimimerkki jj kirjoitti 14.1.2015:
rusinat toimii loistavasti
Nimimerkki hiirivahti kirjoitti 28.11.2014:
lihapulla toimii hyvin ja pysyy, sitä voi käyttää toistuvasti, koska giljotti tappaa hiiren ilman että se ehtii syömään syöttiä.
Nimimerkki Muuten hyvä kirjoitti 26.10.2014:
Kyllä tämä muuten toimiva peli olisi kun tuo syötin kiinnityshaarukan materiaali olisi joustavampi. Kyllähän se juustoa kestää mutta ei pientäkään painetta. Oon käyttäny koiranmuonanappulaa syöttinä ja kaikki kuusi loukkua murtui. Eikä ne murru syötin laitossa vaan ajan kanssa. Pilattu hyvä tuote
Nimimerkki hiiriholokausti kirjoitti 4.2.2012:
Paksusorminen ei ole tainnut lukea ohjeita. Pohjan saa avattua.
Näytä kaikki (11) Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Giljotti Rotanloukku
Giljotti Rotanloukku
Captcha$
(1)