Lajit‪» Ulkoilu‪» Hyttysansat‪»

Mosquito Magnet Independence

Mosquito Magnet Independence

Mosquito Magnet Independence
Mosquito Magnet Independence
Mosquito Magnet Independence

Hinta
899,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus
Mosquito Magnet® on vallankumouksellinen torjuntamenetelmä -hyttysansa houkuttelee hyttysiä tehokkaasti. Se jäljittelee ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta.
Patentoitu CounterFlow-teknologia takaa pyydyksen tehon. Hyttysansan käyttö on helppoa ja turvallista ja se aloittaa hyttysten mäkäräisten ja muiden pistävien tai purevien hyönteiset pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo muutamassa päivässä.

Mosquito Magnet -hyttysansa vähentää turvallisesti ja tehokkaasti hyttysten ja muiden vertaimevien hyönteisten määrää. Tuote on pitkä-aikaisen kehitystyön ja tieteellisen tutkimuksen tulos.

Sen avulla saavutetaan erittäin tehokas, koko hyttyskauden kestävä suoja hyttysiä vastaan. Mosquito Magnet -laite aloittaa hyttysten pyynnin välittömästi, tuottaen havaittavia tuloksia jo 7-10 päivän aikana. Olennaiseen hyttysten määrän vähenemiseen päästään 4-6 viikossa.

Mosquito Magnet -hyttysansa on tehokkuudessaan esimerkillinen ja siksi patentein suojattu. Aitoon alkuperäiseen Mosquito Magnet - hyttysansaan voit luottaa ärhäikkäimpänäkin hyttysvuonna.

Rakennettu korkealuokkaisista joka sään kestävistä materiaaleista ja kattaa jopa 4 000 neliömetriä. Independence sopii parhaiten käytettäväksi suurilla pihoilla, lomakohteissa, golfkentillä jne. Se sopii erinomaisesti alueille, joissa hyönteisten määrä on suuri. Independence käyttää käynnistykseen 4kpl C -paristoja. Se ei vaadi verkkovirtaa.

Ominaisuudet:
 • Kattaa 4 000 neliömetriä
 • Kehittynyt diagnostiikka
 • Helppokäyttöinen - käynnistät sen napin painalluksella!
 • Joka sään kestävä
 • Luo oman sähkövoimansa eli ei vaadi verkkovirtaa
 • Verkon vetoisuus 30 000 - 40 000 hyttystä
 • Mukana 1 verkko
 • Yhdistelmäkäyttö: Hiilidioksidista ja Octenolista muodostuva houkutin.
 • Rakenne: Valmistettu kauttaaltaan korkeatasoisista joka sään kestävistä materiaaleista.

Voimanlähde: Katalysoi nestekaasun hiilidioksidiksi (nestekaasu hankitaan erikseen). Huom. Nestekaasupullo ostettava erikseen.

Suositeltavat lisätarvikkeet:
 • Octenol 3 kpl/pakkaus
 • Mag Nets Liberty-verkko
 • Puhdistuspatruuna 3 kpl/pakkaus
Ylläpito
 • Vaihda nestekaasupullo ja Octenol-kapseli 24 päivän välein. Tyhjennä verkko, kun se on puoliksi täynnä. Puhdista laite puhdistuspatruunalla 48 päivän välein.
Huom. Paketti ei sisällä Octenolia.


Tekniikan Maailma testasi kolmea hyttysansaa kesällä 2010:
"Mosquito Magnet Independence ja SkeeterVac muodostavat hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta tavallisesta nestekaasusta, Mosquito Slayer käyttää valmista hiilidioksidia. Nämä houkutuskeinot ovat samoja, joiden perusteella hyttysten tiedetään löytävän uhrinsa. Kaksi ensimmäistä imevät hyttyset nieluunsa siipituulettimen avulla, Slayer taas hukuttaa saaliinsa maitohappoliuokseen.

TM:n testissä hyttysansat sijoitettiin Tuusulalaisenomakotitalon 3000 neliön tontille. Tontti oli hyttysille erinomaista elinseutua, eikä tontin pahimmissa paikoissa pystynyt iltaisin olemaan laisinkaan.

Testin mukaan Mosquito Magnet keräsi eniten hyttysiä. Se nappasi viikon aikana jopa 10 000 hyttystä.

- Kun tällainen määrä lisääntymiskelpoisia naarashyttysiä tuhoutuu, on sillä väistämättä vaikutus alueen hyttyskantaan. Joidenkin laskelmien mukaan yksi naaras saattaa munia jopa 500 munaa. Mikä parasta, hyttysen munien vähentyessä hyttyskanta on pienempi myös seuraavana kesänä, lehti kirjoittaa.

Testi hävitti hyttyset tuusulalaistontilta lähes kokonaan: elokuun puolivälissä perhe havaitsi illalla vain kaksi hyttystä."

Huom: Muista Octenol-houkutusaine, joka myydään erikseen.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 480 x 540 x 640 mm.


Paino
18,9 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Takuu
12 kk


Kommentit
jor...@...fi vahvistettu ostaja, 10.7.2018
Yleisarvosana
Laitetta on nyt käytetty mökillä aina siellä ollessa eli viikonloppuisin ja yhden kymmenen päivän jakson ajan. Arvioni mukaan pyydystettyjen hyttysten määrä on noin 50000 eli noin 2500 ötökkää vuorokaudessa. Ensimmäisten öiden saldo oli 5000! Mosquito Magnet on osoittanut toimivuutensa jo näin lyhyellä ajalla. Nyt pystyy taas saunan jälkeen vilvoittelemaan ulkona, vaikka itikoita vielä jonkin verran on. Hinta oli aika kova, mutta pieni verrattuna siihen, että mökillä voi olla.
tho...@...om vahvistettu ostaja, 21.6.2018
Yleisarvosana
Vajaa 2 viikkoa ollut käytössä, toimii hyvin. Suosittelen
kim...@...om vahvistettu ostaja, 4.7.2017
Mosquito Magnet Independence tuli ostettua, ja ensimmäisen 3-vuorokauden aikana ainakin puoli litraa hyttysiä säiliössä. Eli toimii odotetusti.
Nimimerkki Taiju 13.6.2020
Muutaman vuoden ollut käytössä mökillä ja paras teho kun heti kesäkuussa kun sääsket ilmestyy laite päälle ja kolmen viikon jälkeen sääsket vähenee oleellisesti myös täällä metsässä jossa niitä riittää. Eli koko kesän pitää olla päällä ja KOKO AJAN että saa hyvän tuloksen. Ei anneta pois. Hyvä laite, kun malttaa odottaa 2-3 viikkoa että sääskikantaa hävittänyt.
Asiakaspalvelija Antti S. vahvistettu ostaja, 13.6.2013
Osassa myyntipakkauksista saattaa olla mukana musta pellistä taivuteltu mötikkä, joka on tarkoitettu adapteriksi osaan Ameriikoissa käytettävistä kaasupulloista. Eli täällä Skandinaviassa sillä ei tee mitään... tai no, sopii se varsin hyvin vaikkapa kukkaruukun alustaksi tai metallin keräykseen.
Sami S. vahvistettu ostaja, 1.6.2012
Erinomainen tuote octenol houkutinaineen kanssa. Laite hankittu viime vuonna ja toimii kuin sinisen junan vessa. Tämän "kauden" saldo jo hieman till 3 litraa kuivattuja hyttysiä (kappalemäärää voi vain arvailla) ja laite jatkaa tasaista tappavaa tahtiaan.
Nimimerkki big 9.7.2011
toimii!
Lisää kommentti

Tuotemerkki