Led Lenser P7

Led Lenser P7

Led Lenser P7
Led Lenser P7

Erikoishinta


Määrä
kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

8607

Viivakoodi

4029113840705, 4029113860758

Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Led Lenser P7 on suunniteltu käyttäjille, jotka vaativat parasta. Valaisimen valokeilan pikasäätö ( Speed Focus ) on uusinta tekniikkaa. Se on kehitetty yhteistyössä maailman johtavan müncheniläisen OEC-valontutkimusinstituutin kanssa.

Tekniikalla, jossa yhdistetään heijastin ja linssi edistykselliseen valokeilan pikasäätöön, saavutetaan kauttaaltaan tasaisen kirkas valokeila, jollaista ei ole totuttu näkemään perinteisissä käsivalaisimissa. Pikasäätö mahdollistaa valokeilan säädön nopeasti ja helposti, vain yhtä sormea käyttäen, liu'ttamalla valaisimen päätä eteen- tai taaksepäin. P7 edustaa uusinta Led teknologiaa parhaimmillaan.

- Valoteho max 200 lumenia,
- voit valita joko 10% tai 100% valotehon
- Pituus 133 mm
- Paino 192 g
- Kullatut liittimet
- 4 kpl AAA paristoja
- Sisältää nylonkotelon

Jos haluat personoida lamppusi kaiverruksella, niin teemme yksilölliset kaiverrukset käsin lampun kylkeen. Huomaa, että tila ei ole kovinkaan suuri, joten lyhyt ja ytimekäs teksti on paras.


Energianlähde
Paristo


Paino
0.192 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.42 kg)


Takuu
60 kk


Kommentit
Nimimerkki Pmisteri 21.6.2014
Jos joku haluaa lampun,joka kestää vuosia tässä olisi loistava vaihtoehto sille! Itsellä toiminut kohta 8 vuotta loppua ei näy P7 on legenda,joka elää!!!!!!
Nimimerkki Lensermies 20.6.2014
Tuosta P7 valaisimesta sen verran,että ollut työkäytössä nyt n. 5 vuotta hakattu on nauloja lautoihin saanut viskontaa oikein olan takaa,mutta lamppu sen kuin jatkaa palamistaan. Kerran ainoastaan tehnyt pienen vian,kun ei valo syttynyt puhdistin kontaktit crc;llä ja taas maailma valkeni 200 lumenin verran! Käsittämätön lamppu. Omassani maali hilseillyt jo aikaa pois,mutta ledi sen kuin syttyy!
Nimimerkki Tero-Mies 18.10.2012
Tämä on ihan must lamppu ihan kaikkeen. Pirun näppärä ja tehokas.
Nimimerkki samoilija 29.8.2012
TOSI hyvä lamppu varsinkin pimeällä. Valo on kirkas ja näkyy ulkona hyvin ja melko kauas. Valokeilan pikasäätö ja kirkkauden säätö ovat käteviä. Tehokas lamppu johon olen hyvin tyytyväinen!
Nimimerkki katkaisija 21.1.2012
Muuten hyvä, mutta ei nykytekniikalla valon pitäis syttyä ja sammua patterikoteloa avaamalla ja kiinnikiertämällä. Eli virtakytkin on susi. Ei ole ainoa lamppu joissa sama vika, kaikissa päästäpainettavissa. Putoo yleensä painava pää edellä.
Nimimerkki Fillarikaheli 9.9.2011
Aivan uskomattoman hyvä fillari lampuksi, kun ostaa sen kiinnityksen siihen lisäksi. Onnistuu pimeällä renkaan paikkauskin, kun saa kädenkäänteessä lampun irti tangosta. Eikä ole hirveä virtasyöppö.
Nimimerkki jykke 10.4.2011
Erittäin sopiva valoteho/koko pyöräillessä "pimiässä mettässä". Muista ostaa myös pyöräkiinnike, ettei käy kuin minulle. Tyssää matka muuten alkuunsa, 1:llä kädellä vaikea ajaa kapealla polulla.
Nimimerkki palomies 22.1.2011
Paras lamppu työkäyttöön ja nopeisiin tilanteisiin. Järkyttävä valoteho, kestävyys, laatu ja hinta. suosittelen!
Nimimerkki 447za 3.8.2009
Tuote on todella HYVÄ. Ei voi sanoa muuta, näkyy ihan pimeällä metsätielläkin todella hyvin ja siihen vielä lisäksi polkupyörä pidike niin ei voi parempaa lamppua saada todella kätevä retkeillessä ja pyöräillessä.
Nimimerkki matti kuopiosta 13.12.2008
tehokas lamppu,yllätti totaalisesti, suosittelen.....
Näytä kaikki (11) Lisää kommentti

Mielipiteet
174 66

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...