Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Putkikassit»

Ortlieb Big-Zip

Ortlieb Big-Zip

Ortlieb Big-Zip
Ortlieb Big-Zip
Ortlieb Big-Zip
Ortlieb Big-Zip

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Ortlieb Big-Zip Black
Black
Ortlieb Big-Zip Oranssi
OranssiSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus


Tilava Big-Zip on malli joka sopii niin ammatti- kuin harrastekäyttöön. Vesitiivis laukku suojaa sekä pitää sisällön täysin kuivana. Toki voit lastata sen täyteen myös esim. märkiä sukellus ym. varusteita ja luottaa siihen että tällöin vedet pysyvät sisällä eikä valuta niitä esim. autoosi.

Pitkän Ti-Zip vetoketjun ansiosta Big-Zip on helppo pakata ja käyttää.

Kompressioremmit laukun sisällä helpottavat täyden laukun sulkemista ja tukevat pehmustetut valjaat, jotka on hitsattu laukkuun kiinni tekevät sen selässä kantamisen miellyttäväksi.

Materiaalina erittäin kestävä ja repeämätön pinnoitettu polyester. Hitsatut saumat. Helppo pitää puhtaana ja tarvittaessa on myös paikattavissa tehtaan korjaus-sarjalla. Vetoketjua kannattaa huoltaa silikonilla rikkoutumisen estämiseksi.

Mitat: 30 x 50 x 92 cm


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 500 x 200 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

Vedenpitävyys
Kyllä


Paino
1.95 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Tilavuus
140 Litraa


Valmistusmaa
Saksa


Takuu
60 kk


Kommentit
Jouni M. 5.9.2020
Yleisarvosana
KÄytän Ortliebiä paljon työssäni. Isoja kasseja ja säkkejä kertynyt noin kolmattakymmentä varustekuljetuksiin. Välttänyt tätä mallia aina. Kun ostin, totesin erinomaiseksi pakata ja muutenkin toiminnoiltaan.
Anonyymi 20.5.2020
Yleisarvosana
Hyvin mahtuu talveiretkille monen yön varusteet ja majoituskamppeet. Kesällä menee perhokalastusvälineet ja vapaputket kokonaisena sisään.
Uula M. 4.7.2019
Yleisarvosana
Kestävän oloinen keikkakassi vaikka onkin kevyt. Pakkautuu pieneen tilaan tyhjänä. Vetoketju vaikuttaa kestävältä, mutta on aavistuksen raskas avata ja sulkea.
Juha-Pekka P. 7.5.2018
Aivan loistava kassi. Kassi on tehty Todella tukevasta materiaalista ja vetoketju on taatusti vesitiivis. Tavarat kulkevat selässä oleellisesti mukavammin kuin "käsissä", jos kuljetusmatka on vähänkin pitempi.
jus...@...om 28.8.2017
Yleisarvosana
Hyvä on kassi,siisti kauppa ja hyvä palvelu.Parkkipaikka voisi olla isompi ja väljempi....tulen varmasti uudelleen 》Jussi.H《
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa: