Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Päiväreput »

Savotta Satulareppu 323


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Klassinen eränkävijän retroreppu, mallikin on pysynyt samana 50-luvulta saakka. Kun tekee kerralla toimivan niin miksipä sitä turhaan mennä muuttamaan! Yhtä käypä varuste metsälle, retkelle ja kaupungille tänään kuin 60 vuotta sitten.

Savotan Satulareppu 323 sopii koonsa puolesta erinomaisesti päivän-parin pituisille eräreissuille, reppuun saa mukavasti mahtumaan tarvittavat yöpymisvälineet, muonaa ja muut tarpeelliset vehkeet ja vermeet. Aikanaan kun ukot olivat terästä ja emännät rautaa pärjättiin satularepulla viikkojenkin reissuissa (tai kuukausien jos sotien kaukopartiomiehiltä kysytään), korvessa nukkuen ja luonnon antimilla eläen. Vaikka nykyajan retkeilijän tarpeet erilaiset ovatkin ei hyvä reppumalli siitä miksikään mene. Perinteinen satulareppu on yhä yhtä kelpo kantolaite kuin koskaan, ja onhan tässä sellaista retroromantiikkaa mitä ei nykyajan repuista vain löydy.

Ulkomitat: korkeus 45 cm, leveys 45 cm, syvyys 25 cm

Kokonaistilavuus: noin 50 l
Paino: noin 1,40 kg

Materiaalit:
parafiinikyllästetty puuvillakangas, nahka ja terässoljet
Ranka: teräsputki

Repun lokerointi
Reppupussin päälokero (mitat noin 45 x 35 x 25 cm) suljetaan kiristettävällä suuaukolla joka peitetään nahkahihnoin suljettavalla läpällä. Hihnoissa on runsaasti pituutta joten läpän alle saa kiinni esim. rullatun makuualustan tai huovan, tarvittaessa hihnojen pituutta voi jatkaa irtohihnoilla. Koonsa puolesta repun päälokeroon sopii jopa raskas talvimakuupussi.

Sivutaskut (mitat noin 33 x 10 x 6 cm) suljetaan muotoon ommellulla, hyvin peittävällä läpällä joka varmistetaan nahkahihnalla. Sivutaskuihin sopii pakattavaksi isot termospullot ja muut muuten hankalat pitkät tarvikkeet.

Selkätasku (mitat noin 20 x 30 x 6 cm) suljetaan kahdella nahkahihnalla varustetulla läpällä. Reilun kokoiseen ulkotaskuun saa hyvin pakattua runsaastikin pientarvikkeita nopeasti ja helposti saataville.

Muut kiinnityspisteet
Suuaukon sivuilta löytyy kiinnityslenkit irtohihnoille, hihnoja käyttämällä reppupussin päälle saa tukevasti kiinnitettyä pitkiä rullia kuten huovan tai makuualustan. Tukevan kiinnityksen voi varmistaa sulkemalla reppupussin läpän rullan ylitse.

Kanto
Satularepun erikoisuutena on tukevan ja mukavan kantamisen mahdollistava teräsputkirunko. Jämäkkä runko pitää reppupussin ryhdikkäästi muodossa, rungon alaosan poikki pingotettu nahkaremmi istuu mukavasti alaselän päällä ja pitää itse reppupussin irti selästä. Olkaviillekkeet ovat leveät nahkahihnat joiden pituutta säädetään piikkisoljilla. Teräsputkirunko tekee satularepusta huomattavasti rangatonta reppua mukavamman kantaa varsinkin pitkiä matkoja ja painavalla lastilla.

Takuu
Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Avainlipputuote
Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savotan omalla tehtaalla Virossa.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 350 x 150 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset

Paino
1.4 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.00 kg)

Tilavuus
50 Litraa

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
60 kk

Kommentit
Ilpo T. kirjoitti 15.5.2020:
Erittäin laadukas reppu niin päiväretkelle kuin kauppareissuunkin. Selkä ei hikoa, vaan ilma kiertää hyvin. Laadukas, luja ja kestävä reppu joka olemuksellaan ja mallillaan kunnioittaa entisajan eränkävijöitä.
Jarmo T. kirjoitti 15.4.2020:
Täydellinen !
Johannes T. kirjoitti 18.3.2020:
Aivan loistava tuote. Pentujen kanssa päiväretkillä mahtuvat tuhdit eväkset ja keittiövälineet. Uskomattoman tyylikäs ja suorastaan selkään sulautuva kokemus. Nähtäväksi jää, kaipaako hihnoihin toppauksia talvitakin jäädessä kevätlevolle.
Timo J. kirjoitti 9.8.2019:
Käytän päiväreppuna töissä. Aamulla kannan tässä eväät ja töistä tullessa kauppakamat. Sivutaskuun mahtuu 1,5 litran pullo. Kapeammat hihnat kuin Ruotsin armeijan satularepussa eikä läpässä ei ole vetoketjutaskua. Korvasin tällä Fjällrävenin Kånkenin, josta meni aina vetoketjut rikki. Tässä niitä ei ole. Aivan loistava tuote!
Janne S. kirjoitti 3.8.2019:
Tukeva kantaa
Sakari K. kirjoitti 27.7.2019:
Tämähän onkin aivan loistava tuote, hihnoihin laitoin levikkeet varmuuden vuoksi. Mukava kantaa selässä, ei paita hikoa, kun jää sopiva ilmarako selän ja repun väliin toisin kuin normireppujen kanssa. Yllättäen edes hihnat eivät valu, vaikka ei repussa ei ole rintaremmiä. Tavaraa mahtuu mukavasti, on laadukkaan oloinen, ja ennen kaikkea hyvin tyylikäs. Pikkuretkiin, varsinkin lämpimään aikaan, tarvittavat tavarat mahtuvat kyytiin.
Katri S. kirjoitti 28.2.2019:
Erittäin selänmyötäinen kokemus, vaikka raudat onkin. Kaltaiseni hobitti lisää nahkapaskolla vielä reiät, jotta kantimet saa tarvittaessa valmispituuksia lyhyemmäksi. "On se pirun iso reppu", sanoi retkikumppani, mutta siitä huolimatta oikein tyylikäs varuste ja kaikki olellinen mahtuu hyvin kyytiin. Minä tykkään!
jon...@...om kirjoitti 29.12.2018:
Tukeva, mukava kantaa, sään kestävä, iätön ja erittäin tilava repuksi
Ali L. kirjoitti 23.1.2018:
Oman aikansa huippureppu, ja vieläkin oikein pätevä kantolaite joka huokuu entispäivän erätunnelmaa! Pallomainen reppu on helppo pakata, ja se pysyy pystyssä maahan laskettuna jolloin repusta on helppo etsiä kamoja. Ihan mahtava peli. En ole muuta saman kokoluokan reppua käyttänyt sen jälkeen kun tämän hankin.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Kahvipussi
Kahvipussi
Captcha$
(31)
Heti varastossa