Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Reput » Päiväreput »

Savotta Satulareppu 339


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Savotan Satulareppu 339 on jo paljon enemmän kuin pelkkä reppu, koonsa ja kanto-ominaisuuksiensa puolesta tämä satulareppu voisi olla jo pieni rinkka. Tilava, helposti pakattava reppupussi ja nykyaikaisen putkirinkan kantomukavuus tekevät 339:stä kelpo valinnan pidemmillekin reissuille. Klassikkomalli 50-luvulta, vain materiaalit ovat päivitetty ajan saatossa mutta malli on pysynyt samana.

Ulkomitat: korkeus 50 cm, leveys 45 cm, syvyys 25-35 cm

Kokonaistilavuus: noin 55-65 l
Paino: noin 1,90 kg

Materiaali: parafiinikyllästetty puuvillakangas, polyamidinauha
Ranka: teräsputki

Repun lokerointi
Reppupussin päälokero (mitat noin 50 x 40 x 20-30 cm) suljetaan narulla kiristettävällä suuaukolla joka peitetään hihnoin suljettavalla läpällä. Hihnoissa on runsaasti pituutta joten läpän alle saa kiinni esim. rullatun makuualustan tai huovan, tarvittaessa hihnojen pituutta voi jatkaa irtohihnoilla. Pussin sisältöön pääsee nopeasti käsiksi myös suuaukon oikealta puolelta pienen sivuvetoketjun kautta. Erikoisuutena reppupussin sivuilta löytyy nyörikiristys jolla repun sisällön saa tukevaksi pienemmälläkin tavaramäärällä, säätövara on noin 10 cm. Sivunyörien taakse saa kätevästi myös lisätarvikkeita kantoon, esim. retkikirveen.

Sivutaskut (mitat noin 33 x 10 x 6 cm) suljetaan muotoon ommellulla, hyvin peittävällä läpällä joka varmistetaan nahkahihnalla. Sivutaskuihin sopii pakattavaksi isot termospullot ja muut muuten hankalat pitkät tarvikkeet.

Selkätasku (mitat noin 20 x 30 x 6 cm) suljetaan kahdella nahkahihnalla varustetulla läpällä. Reilun kokoiseen ulkotaskuun saa hyvin pakattua runsaastikin pientarvikkeita nopeasti ja helposti saataville.

Kanto
Kantolaitteen runkona toimii 339:n teräsputkiranka. Ranka on alaosastaan taivutettu muodostaen jalan jolle reppu on turvallista laskea teräväsä kivikossakin.

Kantomukavuudesta vastaa putkirinkoista tuttuun tyyliin tehty liivikantojärjestelmä. Selkäpituus on portaattomasti säädettävissä eri pituisille käyttäjille sopivaksi. Yläselkä istuu pingoitettua verkkokangasta vasten ja alaselkä puolestaan nauhasta tehdyllä satulalla, nämä pitävät itse reppupussin suurimmaksi osaksi irti selästä joka vähentää repun hiostavuutta.

Olkaviillekkeet ovat tavallista leveämmät ja pehmustetut, tukevuutta lisää pistosoljella varustettu rintaremmi. Olkaviilekkeiden tukipiste on rangan yläreunassa, repun painopistettä on mahdollista säätää jopa kävellessä kiristämällä ja löysäämällä olkaviilekkeiden säätöhihnoja. Toimintaperiaate on karkeasti sama kuin putkirinkkojen liivikannossa.

Takuu
Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Avainlipputuote
Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana omalla tehtaallamme Virossa.







Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 350 x 150 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset

Paino
1.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.00 kg)

Tilavuus
65 Litraa

Valmistusmaa
Suomi

Takuu
12 kk

Kommentit
Kari-Pekka Erik P. kirjoitti 21.8.2020:
Hyvä satulareppu, kantojärjestelmä erittäin jämerä ja helppo pakattavuus.
Tapio H. kirjoitti 12.12.2019:
Plussaa: Muunneltava koko. Erittäin tilava. Hyvät taskut pulloille ja irtotavaroille. Kestävä materiaali ja hyvä työnjälki. Hyvä kannettava. Itsestäänseisova. Parannettavaa: Kantokahva repun päälle metallikehikkoon kiinnitettynä. Fiksummat olkaremmien säätö-/kiristysmahdollisuudet. Lantiovyön lisäys. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja on hienoa, että Savotta pitää yllä perinteitä ja suomalaista osaamista!
Jaakko I. kirjoitti 8.8.2018:
Tilava,kiva kun on erilaisille tavaroille eri taskuja.Kaipaisin nahkaremmejä nailonien sijaan.
Timo J. kirjoitti 25.8.2017:
Kumman hyvä. Suosikkini päiväretkillä. Runko pitää repun pystyssä myös tulilla istuessa, helpottaa penkomista.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Kupilka Tulustikku 8
     Kupilka Tulustikku 8
Captcha$
(22)
Heti varastossa