Lajit‪» Vaellus‪» Retkikeittimet‪» Kaasukeittimet‪» Letkulliset‪»

Primus EtaPower EF

Primus EtaPower EF


Erikoishinta
88,50 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus
Uusittu versio palkintoja rohmunneesta EtaPower EF-keittimestä (mm. Outdoor-lehden ostovinkki 05/2007 ja Backpacker lehden Editor's Choice 2007!)

Edeltäjäänsä kevyempi ja entistä helpompi koota.

Erittäin tehokas kaasukeitin keittää noin 2,5 minuutissa kattilallisen vettä normaaleja keittimiä pienemmällä kaasumäärällä.

Pakettiin sisältyvät:
- Piezo-sytytin
- Kattila 1,8l
- Kansi, valutusrei'illä
- Nostokahva
- Tuulisuoja
- Kuljetuspussi

Ominaisuudet:
Teho: 2000 W / 7000 BTU/h
Keittoaika: 3,3 min
Koko: 210 x 100mm (5.9" x 3.9")
Käyttäjämäärä: 1-4 henkeäErittäin korkealaatuinen paketti. Varma valinta.


Paino
0,83 kg
(myyntipakkauksen kanssa 1,53 kg)


Takuu
24 kk


Kommentit
Nimimerkki lok 26.12.2011
joo on kyllä tosi hyvä keitin vesi kiehui alle kolmessa minuutissa. Aika kevyt hyvä kantaa rinkassa mukana. Jos mietit minkä kaasukeitimen sitä ostaisi tämä on varma valinta!!!!
Nimimerkki MP 20.8.2010
Kyllä oli nopea keitin. Trangian kaasuversio jäi selvästi kakkoseksi. 450 gramman kaasupullo riitti kahdelle 7 päiväksi, vaikka lettujakin paisteltiin pari tuntia.
Lisää kommentti

Mielipiteet
40 5

Tuotemerkki


Blogi

Retkikeittimen valinta

Retkikeittimiä on niin moneen lähtöön, kuin on keittelijöitäkin. Minkä tuotteen valitsisi ensimmäiseksi keittimeksi? Kaasu vai monipolttoaine? Aktiivisella retkeilijällä voi ollakin useampaa erilaista keitintä eri luontoisiin retkiin ja -olosuhteisiin.


Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...


Kotivara: Kodin selviytymispakkaus

Viime aikoina on mediassa ollut esillä 72 tunnin kotivara/hätävara ja kodin selviytymispakkauksen koostaminen. Valikoimastamme löytyykin melkein kaikki tarvittava kodin selviytymispakkaukseen. Samalla kun koostat talven kotivaran ja kodin selviytymispakkauksen, hankit myös ensi k...


Retkikeittimen polttoaineen valintaopas

Kaasua, bensaa, spriitä ja muutama risu. Polttoaineita löytyy jokaiseen tarpeeseen, joten on tärkeää valita oikea energianlähde omaan käyttöön. Seuraavassa lyhyt opas siitä minkälaisia polttoaineita valitaan mihinkin laitteisiin.