Lajit‪» Kiipeily‪» Kiipeilylaukut ja -reput‪» Haul bägit‪»

Black Diamond Zion Haulbag

Black Diamond Zion Haulbag


Hinta
229.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 7 - 30 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Saatavuus
Arviolta 7 - 30 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Erittäin vahva ja iso 145 L:n Haul bägi, jota opit rakastamaan ja vihaamaan.
  • Lantio-vyö ja olkahihnat on pehmustettu 2 cm:n paksuisella EVA-foamilla. Kantojärjestelmän saa nopeasti piiloon noston ajaksi.
  • Haul bägissä on varmistajan istuin
  • Laukun kaksinkertainen materiaali takaa vedenpitävyyden
Mitat: Korkeus 100 cm, leveys 45 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1100 x 500 x 500 mm.


Materiaali
Nylon (vahva vinyyli-laminoitu)


Paino
4,29 kg
(myyntipakkauksen kanssa 5 kg)


Tilavuus
145 litraa


Kommentit
Tuomas P. vahvistettu ostaja, 18.1.2023
Yleisarvosana
Vähän liian iso säkki materiaaliin nähden. Säkki ei pysy ryhdissään, ellei ole aivan täyteen pakattu. Ongelma ei ole suurimmillaan kantaessa, kantolaite sinänsä on yllättävän hyvä. Mutta säilytettäessä säkki painuu kasaan, ellei sitä tosiaan sullo täyteen. Mikä voi olla ihan fiksua muutenkin, koska siis tätähän ei silleen näppärästi taitella ja laiteta vaatekaapin ylähyllylle, vaan tämä töröttää pystyssä kuin tynnyri. Tai siis ei välttämättä törötä vaan lötkähtää nuupalleen. Materiaali on kuitenkin sen verran jäykkää, että se omaksuu sitten tämän nuupahtaneen olotilan ja on todella vaikea saada taas uskomaan että sen pitäisi olla lieriömäinen, kun haluaisi saada tavaraa sisään tai ulos. No, en ole käyttänyt tätä big wall -ympäristössä, ehkä homma toimii täydellisesti kun säkki riippuu. Nuupahtaminen saa myös samat kohdat säkistä taittumaan kerta toisensa jälkeen, mitä materiaali ei suinkaan kestä. Olen kantanut isoja taakkoja pitkiäkin matkoja. Tämähän siis helposti painaa yli 50 kiloa, ellei sisältö ole aivan höttöä. Olkahihnojen soljet luistavat, mikä on ärsyttävää, jos kädet eivät ole vapaana niin että jatkuva kiristäminen onnistuisi. En myöskään halua lukita niitä kiinteästi, koska kantaessa on kiva pystyä säätämään tilanteen mukaan.
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Miten pääsee trädikiipeilyssä alkuun

Trädikiipeilyn aloittaminen - näillä opeilla ja varusteilla pääset vauhtiin Lumen alta paljastuva kevät ajaa jälleen ulkokiipeilyn harrastajat kohti kallioita. Kenties tänä vuonna voisi olla sopiva hetki uudelle kiipeilymuodolle, ja ottaa trädikiipeily haltuun? Trädikiip...