Lajit‪» Ulkoilu‪» Elektroniikka‪» GPS-laitteet‪» Pyöräily GPS:t‪»

Garmin Edge Explore 2

Garmin Edge Explore 2

Garmin Edge Explore 2
Garmin Edge Explore 2
Garmin Edge Explore 2

Hinta
249.00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kpl


Toimitusaika arviolta 2 - 9 vrk.
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi
010-02703-10
Viivakoodi
0753759305857
Saatavuus
Arviolta 2 - 9 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Kun kaipaat luotettavaa, helppokäyttöistä GPS-pyörätietokonetta, Edge Explore 2 on apunasi aina tarvittaessa. Jatka siis ajoa ja tutustu uusiin reitteihin, sillä Edge pysyy aina rinnallasi.
  • Voit uppoutua ajoon, kun tiedät, että Edge tietää aina tien takaisin pyöräilynavigoinnin avulla
  • Karttasovellus ei enää tyhjennä puhelimesi akkua. Edgen akunkesto on jopa 16 tuntia vaativassa käytössä ja jopa 24 tuntia akunsäästötilassa
  • Voit luoda reittejä esimerkiksi Garmin Connect -sovelluksessa, Stravassa, Komootissa ja Wikilocissa ja synkronoida ne Edgeen hetkessä
  • Ajatko yhteensopivalla sähköpyörälläsi? Edge on varmasti mukana. Saat sähköpyörälle reitityksen akun tilan, avustuksen tason ja toimintasäteen mukaan
  • Varmista tilannetietoisuus ja pysy yhteydessä tapahtumantunnistuksella1 ja yhteensopivan Varia-pyörätutkan avulla

Sisältää 
Edge Explore 2
Vakioteline
USB-kaapeli
Oppaat

Suoritusprofiilit 

Edge Explore 2 on helppo määrittää ja heti käyttövalmis esiladattujen tie-, maasto- ja sisäsuoritusprofiilien ansiosta.

Ajotyypin mukaiset kartat 

Voit ajaa kuin paikallinen pyörän tyypistä riippumatta parannettujen ajotyypin mukaisten karttojen avulla. Niissä on korostettu suositut tiet ja polut sekä vältettävät vilkasliikenteiset alueet, ja ne sisältävät hakukelpoisia kohdepisteitä.

Käännöskohtaisia ohjeita 

Löydät perille seuraamalla käännöskohtaisia ohjeita ja hälytyksiä tulevista käännöksistä.

Uudelleenlaskenta maastossa 

Voit vapaasti keskeyttää reittiopastuksen ja poissa reitiltä -ilmoitukset, kun poistut reitiltä tutkimaan ympäristöä. Kun olet valmis palaamaan reitille, Edge Explore 2 näyttää tien.

Climbpro-ominaisuus
 
Näet automaattisesti jäljellä olevan nousun ja kaltevuuden nousuissa, kun seuraat reittiä. Siten voit arvioida ponnisteluasi ja aikaa huipulle. Voit jopa tallentaa nousut myöhempää tarkastelua varten laitteeseen tai Garmin Connect -sovellukseen.

Sähköpyörien yhteensopivuus
Jos sähköpyöräsi tukee2 SHIMANO STEPS- tai ANT+ -tekniikkaa, näet sähköpyörän tilanäytön, jonka tilakentissä näet esimerkiksi akunkeston. Saat käyttöösi jopa älykkään reitityksen ja toimintasädehälytykset akun tilan, avustuksen tason ja suunnittelemasi reitin perusteella. 

Vario-yhteensopivuus
 
Pariliitä Edge Explore 2 -GPS-pyörätietokone Varia-takatutkaan ja -valoihin, jotta näet ja tulet nähdyksi.

Tapahtumantunnistus
Tämä Edge lähettää sijaintisi viestissä automaattisesti esiladatuille hätäyhteyshenkilöille, jos se havaitsee tapahtuman1.

Pyörähälytys
PIN-koodilla suojattu pyörähälytys näyttää ilmoituksen älypuhelimessasi, jos pyörääsi siirretään, kun esimerkiksi haet vettä sisältä tai pysähdyt lepäämään.

Tukee älyharjoitusvastusta
Pariliitä Edge Explore 2 Tacx sisäharjoitusvastukseen, jotta voit harjoitella milloin ja missä haluat.

Automaattinen määritys 
Pääset ajamaan hetkessä hukkaamatta aikaa asetusten määrittämiseen. Saat käyttöösi valmiit ajoprofiilit, joita voi mukauttaa ajon tyypin ja haluamiesi anturien mukaan. Voit hallita ajoprofiilejasi suoraan laitteessa tai yhdistetyssä älypuhelimessa.

Grouptrack-ominaisuus
Kun olet pariliittänyt laitteen älypuhelimeen, voit seurata ajokumppaneitasi, vaikka he katoaisivat näkyvistä, ja he voivat puolestaan seurata sinua. GroupTrack on yhteensopivia Garmin-laitteita käyttävien pyöräilijöiden käytettävissä. Se voi seurata kerralla jopa 50 kaveriasi. Näet päivitykset suoraan näytössä. 

Ryhmäviestit 
Pariliittämällä älypuhelimeen säilytät yhteyden ajokavereihisi, kun joudut eroon joukosta. Ryhmäviestit ovat yhteensopivia Garmin-laitteita käyttävien pyöräilijöiden käytettävissä. Viestejä voi lähettää vain kyseisten laitteiden käyttäjille.

Älykkäät ilmoitukset 

Saat tekstiviestit ja hälytykset suoraan Edge-laitteeseen, kun se on pariliitetty yhteensopivaan älypuhelimeen.

Synkronoi Garmin Connectin kanssa 

Garmin Connect -sovellus toimii kotina kukoistavalle yhteisöllemme, jonka kautta aktiiviset ihmiset voivat pitää yhteyttä ja kilpailla sekä jakaa voitokkaita hetkiään yhteisöpalveluihin.

Connect IQ -kauppa 

Voit ladata mukautettuja tietokenttiä sekä hankkia sovelluksia ja widgetejä yhteensopivaan älypuhelimeen lataamallasi Connect IQ -kauppasovelluksella.

1 =Pariliitettynä yhteensopivaan älypuhelimeen.. Lisätietoja turvallisuus- ja jäljitysominaisuuksien vaatimuksista ja rajoituksista on osoitteessa Garmin.com/safety
2 =Näyttökuva on ANT+ LEV -yhteensopivasta sähköpyörästä

Yleistä
Avaa▼

Kartat ja muisti 
Avaa▼

Anturit 
Avaa▼

Päivittäiset älyominaisuudet
Avaa▼

Turvallisuus- ja jäljitysominaisuudet
Avaa▼

Aktiivisuuden seurantaominaisuudet
Avaa▼
 
Harjoittelu-, suunnittelu- ja analyysiominaisuudet
Avaa▼
 
Pyöräilyominaisuudet
Avaa▼

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 160 x 160 x 80 mm.


Paino
0,33 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,32 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Taiwan


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.3.2023
Yleisarvosana
Näyttö on pienehkö ja toimintoja liikaa, mutta pitkän opettelun jälkeen osa toimii kuitenkin. Parasta on, että karttaa pystyy juuri ja juuri seuraamaan ajaessa, eikä tarvitse kaivaa kännykkää koko ajan esille. Puolison paikka näkyy kartalla. Reitin selailu kännykällä jälkikäteen on myös helppoa. Lisävarusteista voin suositella Garminin takatutkaa, mutta Garminin valoja ei, koska niiden hallinta mittarilla ei ole ihmisen ymmärrettävissä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 24.2.2023
Yleisarvosana
Loistava hinta-laatusuhde retkipyöräilyyn. Iso kosketusnäyttö on helppokäyttöinen. Lajiprofiileita on vain kolme, mutta ne ovat jossain määrin muokattavissa. Synkronointi Garmin Connect -sovelluksen kanssa on helppoa, mutta muutoin Connect-sovellus on aika kökkö esimerkiksi reittien laatimisessa. Laadin reitit mieluummin Trailmap.fi:ssä, josta gepsijäljet saa vietyä suoraan Connect-palveluun navigaattoriin synkronoitavaksi. Tavoitteellinen treenaaja tai Stravahaukka saattavat pettyä treeniominaisuuksien puutteeseen, heille esim. Garminin 830, 1030+ tai 1040 saattavat olla parempi valinta.
Jukka L. vahvistettu ostaja, 10.3.2023
Aikaisemmin oli garmin 530, mutta siinä liikkaa kaikkea joutavaa toimintoa, tämä paljon mukavempi ja yksinkertaisempi käyttää ,todella toimiva laite ,nyt olen tyytyväinen.Tietenkin loistavaa palvelu varuste.net🤟
Lisää kommentti

Tuotemerkki