Lajit‪» Wakeboarding ja vesihiihto‪» Laudat‪»

Hyperlite Source-wakelauta + Remix-side

Hyperlite Source-wakelauta + Remix-side


Kampanjahinta
Captcha$ + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 427.77 $


Määrä
kpl


Koko
Hyperlite Source-wakelauta + Remix-side Source 139cm / Remix (EUR 39-43.5 | US 7-10.5)
Source 139cm / Remix (EUR 39-43.5 | US 7-10.5)
Toimitusaika arviolta 3 - 15 vrk.


Koko: Source 139cm / Remix (EUR 39-43.5 | US 7-10.5)

Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kplValitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus
Hyperliten Source on suunniteltu weikkaajalle joka osaa jo alkeet, mutta haluaa kehittyä hypyissä kohti pro-tasoa. Tottakai Sourcella on mahdollista myös aloittaa wakeboard-harrastus, etenkin jos hypyt kiinnostavat - Source on laadukkaan rakenteensa vuoksi pitkäikäinen lauta ja kestää hyppyjä vuosi toisenkin jälkeen.

Sourcessa on 3-stage rocker eli laudan profiili on keskeltä tasainen mikä tekee pienen vedenvastuksen, joten lauta on kevyt ajettava. Pääasiallinen idea 3-stage rockerissa on kuitenkin loistavat pomput aallosta, kun laudan tasainen keskiosa ohjaa painetta suoraan ylöspäin, jolloin hypystä tulee korkea mistä on hyötyä etenkin pienestä aallosta hypätessä.

Laudassa on neljä irrotettavaa evää, joilla saa tarvittaessa lisää pitoa, mistä erityisesti iloa kun opettelee kanttaamaan laudalla ja keräämään vauhtia aaltoon. Kanttaustaitojen kehittyessä evät voi ottaa pois ja laudalla saa vapaamman tuntuman veteen ja pintatemppuilu onnistuu helpommin.

Paketissa oleva Hyperlite Remix on helposti puettava aloittelijan ja keskitason weikkaajan tukeva side, jolla viet harrastustasi seuraavalla tasolle. Wakeboardingissa kehittymisessä hyvä side on tärkein varuste - välitön tuntuma lautaan tekee lajista helpomman ja nopeuttaa oppimista huimasti.

Tärkeä ominaisuus Remix-siteessä on jäykkä ja matala pohjalevy, minkä ansiosta tuntuma lautaan on todella välitön, kun kanttaat, niin lauta todellakin lähtee kanttaamaan heti, eikä viivettä juuri ole. Siteen runko on keskijäykkä, mikä tuo mukavuutta jalalle uhraamatta kuitenkaan liikaa välitöntä tuntumaa. Tällä siteellä pidemmätkin sessiot onnistuvat ilman jalkojen väsymistä.

Pukemista helpottaa iso aukko jalalle, jonka vuoksi side käy monenlaisille jalkatyypeille. Kiinnitys on kahdella erillisellä narulla, joilla siteen saa tiukkaan ja sovitettua omalle jalalle mukavaksi. Naruille oma kiinnitys siteen varressa, niin narut eivät jää hänksättämään.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1400 x 500 x 200 mm.

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki