Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Liukuestejalkineet‪» Kitkakengät‪»

Icebug Muurame3 Michelin Womens

Icebug Muurame3 Michelin Womens

Icebug Muurame3 Michelin Womens

Kampanjahinta
143,92 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 179,90 €
Sis. alv 24 %


Määrä
pariVäri
Icebug Muurame3 Michelin Womens Black
Black


Koko
(valitse)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Vedenpitävät, puolivartiset sekä hyvin rullaavat kitkapohjaiset kengät naisille. Kenkien pinta on 100-prosenttisesti kierrätyspolyesteristä valmistettua RipStop-tekstiiliä. RipStop-tekstiili on kestävää, kevyttä ja helppohoitoista kangasta. Kengissä käytetty RipStop- tekstiili on valmistettu kierrätetystä PET-muovista, kuten myös kenkien nauhat. RipStop-tekstiilin valmistaja täyttää Bluesign-standardin periaatteet. Bluesign-standardilla rajoitetaan tuotannon
kemikaalien ja päästöjen määrää sekä huolehditaan työntekijöiden ja tuotteen turvallisuudesta. RipStop-tekstiili on myös Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

BUGdri-kalvo tekee kengistä vedenpitävät. Kierrätetystä PET-kestomuovista valmistetuilla nauhoilla kengät asettuvat mukavasti jalkaan. Hengittävä OrthoLite Hybrid -pohjallinen sisältää 15 % tuotannosta ylijäänyttä vaahtomuovia ja 5 % kierrätettyä kumia. Pohjallisen pintakangas on valmistettu kierrätetystä polyesteristä ja Bluesign- hyväksytty. Tekstiili on myös Solution Dye -värjätty. Solution Dye -tekniikalla tehty värjäys käyttää vähemmän vettä ja energiaa kuin perinteisenä pidetty väripesuvärjäys.

Kenkien pohja on valmistettu ainutlaatuisesta Icebug Michelin Wic -kumiseoksesta. Icebug, pitävien kenkien asiantuntija, ja Michelin, pitävien autonrenkaiden asiantuntija, yhdistivät voimansa, ja pitkän yhteisen suunnittelutyön tuloksena syntyivät Icebug-kitkakengät. Icebug- kitkakengät sopivat sekä jäälle että lumelle, ja ne tarjoavat sinulle parasta nastatonta pitoa talven liukkailla.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 350 x 120 x 290 mm.


Pito
Nastat


Sukupuoli
Naiset


Paino
2 kg(Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)


Takuu
12 kk


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 4.4.2023
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät jalassa, hyvä tuki jalkapohjalle ja pito lähes nastojen veroinen.
Tanja T. vahvistettu ostaja, 26.12.2022
Yleisarvosana
Nämä kitkakengät ovat erinomaiset talviulkoiluun! Hyvät jalassa, lämpimät ja hyvä pito lumisella tiellä. Paras talvikenkähankintani Icebugin nastakenkien jälkeen - nyt on hyvät ulkoilujalkineet joka keliin :)
Lisää kommentti

Tuotemerkki