Lajit‪» Sukellus‪» Märkäpuvut‪» Uintimärkäpuvut‪» Miesten‪»

Head SR The Aero Flex Pro Shorty Mens

Head SR The Aero Flex Pro Shorty Mens

Head SR The Aero Flex Pro Shorty Mens

Kampanjahinta
359,20 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Normaalihinta 449,00 €
Outlet-hinta alk. 299,00 €
Sis. alv 24 %


Määrä
kplVäri
Head SR The Aero Flex Pro Shorty Mens Black
Black


Koko
S
MLisäksi
Neopreeniliimat
Seacsub Wetsuit Repair Glue, 30g (Musta)
+6,32 €
Zoggs uimalakit
Head Neo Cap 3
+27,92 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Headin uintimärkäpuku avovesiuimarille, jolla on varusteet kunnossa. Tässä märkkärissä yhdistyy 10 erilaista neopreenilaatua, joiden käyttö on optimoitu varmistamaan loistavan suorituskyvyn. 4-milliset Aircell-paneelit rinnassa tarjoavat hyvän liikkuvuuden ja vakaan tuen liikkeelle kelluttaen ja lämmittäen samalla kriittistä keskivartaloa. Käsien ja rintakehän alle on valittu 2 mm nailonpinnoitettu neopreeni, joka kestää hyvin alueisiin kohdistuvaa hankausta ja vähentää kitkaa. Hartioissa puolestaan 1.5 mm paksu materiaali varmistaa erinomaisen liikkuvuuden. Selän neopreeniin on integroitu innovatiivinen hengittävä teknologia. Tässä puvussa voit huoletta keskittyä uintitekniikan hiomiseen, sillä se tukee suorituksesi jokaista vaihetta. 

Takaa löytyy vetskarillinen ulkotasku lisävarusteille ja puvun sisällä on verkkotaskut. Huomiovärin lisäksi puvusta löytyy turvapilli jännittäviä tilanteita varten.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 400 x 100 mm.


Paksuus
1.5 mm, 2 mm, 4.5 mm


Sukupuoli
Miehet


Paino
1 kg(Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Ui luonnonvesissä - se on parasta

Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnittelee avovesiuintiretkiä? Mitä varusteita avovesiuinnille tulisi ottaa mukaan? Miksi käytetään märkäpukua, ja millainen tulisi valita? Miten avovesiuinnin harrastamisessa pääsee alkuun?


Vinkkejä märkäpuvun valintaan

Monia mietityttää, että mikä olisi se omaan harrastukseen sopivimman paksuinen märkäpuku. Valitettavasti vastauksia taitaa olla ihan yhtä monta kuin vastaajaa, joten tässä oppaassa tarjoillaan aiheeseen yhtä näkökulmaa kirjoittajan toimesta. Ohjeista saanee kuitenkin kokonaisk...