Lajit‪» Sukellus‪» Märkäpuvut‪» Uintimärkäpuvut‪» Naisten‪»

Head OW X-tream FS 4.3.2 Woman

Head OW X-tream FS 4.3.2 Woman

Head OW X-tream FS 4.3.2 Woman
Head OW X-tream FS 4.3.2 Woman
Head OW X-tream FS 4.3.2 Woman

Erikoishinta


Määrä
kpl


Väri
Head OW X-tream FS 4.3.2 Woman Black - Blue
Black - Blue


Koko
XS
S
SM
M
L
XL
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän. Tuote poistuu valikoimastamme.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Märkäpukumuotoilun taideteos. Head on käyttänyt kuutta eri neopreenia saavuttaen optimaalisen paksuuden, joustavuuden ja pinnoitteen kaikkiin puvun osiin. Keskivartalo ja selkä on muotoiltu tukemaan vakaata liikettä, ja rintakehän materiaali sekä kuviovalinta lisäävät vauhtia uintiin. Ohut ja elastinen neopreenilaatu rinnassa ja käsissä takaa notkean liikkumisen. Säärien materiaaliteknologia pitää jalat helposti pinnan lähellä edistäen positiivista nostetta, ja nilkkojen takaosa puolestaan on huippujoustavaa neopreenia nopeaa riisumista varten.

Materiaali
95% neopreeni, 10% nailon

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 500 x 500 x 100 mm.

Paksuus
1 mm, 1.5 mm, 2 mm, 3 mm, 4 mm


Sukupuoli
Naiset


Paino
1 kg (Sisältää mahdollisen myyntipakkauksen painon)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Ui luonnonvesissä - se on parasta

Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnittelee avovesiuintiretkiä? Mitä varusteita avovesiuinnille tulisi ottaa mukaan? Miksi käytetään märkäpukua, ja millainen tulisi valita? Miten avovesiuinnin harrastamisessa pääsee alkuun?


Vinkkejä märkäpuvun valintaan

Monia mietityttää, että mikä olisi se omaan harrastukseen sopivimman paksuinen märkäpuku. Valitettavasti vastauksia taitaa olla ihan yhtä monta kuin vastaajaa, joten tässä oppaassa tarjoillaan aiheeseen yhtä näkökulmaa kirjoittajan toimesta. Ohjeista saanee kuitenkin kokonaisk...