Lajit‪» Ulkoilu‪» Kengät‪» Juoksukengät‪» Maastojuoksukengät‪» Miesten‪»

VJ XTRM 2 (Miesten lesti)

VJ XTRM 2 (Miesten lesti)

VJ XTRM 2 (Miesten lesti)
VJ XTRM 2 (Miesten lesti)
VJ XTRM 2 (Miesten lesti)
VJ XTRM 2 (Miesten lesti)
VJ XTRM 2 (Miesten lesti)
VJ XTRM 2 (Miesten lesti)
VJ XTRM 2 (Miesten lesti)

Kampanjahinta
Captcha$ + toimituskulut
Normaalihinta 131.44 $


Määrä
pari


Väri
VJ XTRM 2 (Miesten lesti) Punainen / Musta / Valkoinen
Punainen / Musta / Valkoinen


Koko
(valitse)
(valitse)
EUR 41 (UK 7.5)
EUR 42 (UK 8.0)
EUR 42.5 (UK 8.5)
EUR 43 (UK 9.0)
EUR 44 (UK 9.5)
EUR 44.5 (UK 10.0)
EUR 45 (UK 10.5)
EUR 45.5 (UK 11.0)
EUR 46 (UK 11.5)
EUR 47 (UK 12.0)
EUR 48 (UK 13.0)
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti. Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossamme olevan tai varastoomme tulossa olevan määrän.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Juoksu, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Monien rakastama ja kovia kisoja nähnyt polkujuoksukenkä VJ XTRM on päivittynyt. Kisakireä VJ XTRM 2 -maastojuoksukenkä tarjoaa uuden ja uljaan ulkonäön lisäksi entistä kevyempää, kestävämpää ja tunnokaampaa fiilistä jos jonkinlaisille poluille ja risutaipaleille olit sitten polkujuoksija, vuorireittien kävijä, tai intohimoinen suunnistaja. Rouhea 6 mm nappulakuviointi pohjassa ei jätä pulaan pehmeässäkään irtomaastossa.

VJ XTRM 2 on varustettu aiempaa mallia leveämmällä kärkiosalla, jonka ansiosta varpaat pääsevät liikkumaan vapaasti ja kintuilla on varaa myös turvota, kuten ultramatkoilla ja kuumissa keleissä tuppaa tahtomattakin käydä. Välipohja on mielettömän responsiivista ja erinomaisen juoksutuntuman tarjoavaa CMEVA-materiaalia. Arvaamattomien ja karujen maastojen kiviä ja oksia vastaan maastojuoksukengän ulko- ja välipohjan väliin on sujautettu koko pohjan pituuden kattava Rock Plate. Jalan suojaamisen lisäksi se tekee kengästä entistä vakaamman.

Päällinen taas on tehty sveitsiläisestä Schoeller Keprotec® -materiaalista, joka on kevyttä ja aivan älyttömän kestävää. Kaiken hyvän lisäksi päällisen materiaali on bluesign®-sertifioitu, eli suomeksi sen valmistukseen on käytetty vain kestävän kehityksen mukaisia menetelmiä. Venymätön päällimateriaali ei imaise itseensä vettä, joka taas on omiaan pitämään kengän kevyenä märästä kelistä huolimatta, vaikkapa äärimmäistä märkyyttä sisältävissä swim-run-kisoissa. 

Istuvuuspuolella on saatu aikaan myös ihmeitä: aiempaa kevyempi Fitlock-systeemi optimoi kengän istuvuuden yhdessä nauhojen kanssa sekä suojaa jalkaholvia iskuilta. Uusi pehmennetty kantakappi muotoutuu erinomaisesti kantapään ympärille vähentäen akillesjänteeseen kohdistuvaa painetta. Tämän lisäksi uusi sivuilta kiinnitetty racing-¨¨iltti takaa käyttömukavuuden pysymällä paikallaan koko suorituksen. 

XTRM2:n agressiivinen pohjakuviointi tarjoaa ennennäkemätöntä pitoa haastavillakin alustoilla. Kengän butyylikumista valmistettu Superior Contact -ulkopohja tarjoaa loistavaa pitoa kovilla ja märillä alustoilla, kun taas 6 mm korkeat nappulat takaavat pidon pehmeämmällä maapohjalla. Näillä popoilla painaa kaiken sprinntimatkan suunnistuksesta sinne pisimpiin ultriin, juuri niin luotettavasti kuin vain voi toivoa.

Leveys-asteikko: 3
Droppi: 4 mm 
Päkiä: 
10 mm
Kantapää: 14 mm
Ulkopohja: Superior Contact
Päällinen: Schoeller Keprotec®
Urasyvyys: 6 mm
Paino: 250g (UK8)

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 120 x 330 mm.

Maasto
Märkä, pehmeä, Vuoristo


Sukupuoli
Miehet


Vedenpitävyys
Ei


Taso
Harjoittelu, Kisa


Paino
0.5 kg (myyntipakkauksen kanssa 0.70 kg)


Valmistusmaa
Etelä-Korea


Kommentit
Joachim E. 15.8.2022
Yleisarvosana
Toinen VJ XTRM-parini, (välissä oli toinen pari maastojuoksua). Ei voi verrata. VJ XTRM:ssä on hyvä istuvuus, ainutlaatuinen pito, tuntuu kevyeltä märkänäkin, kuivuu nopeasti.
Eleonora L. 8.6.2022
Yleisarvosana
Erinomaiset kengät, käytetyt ocr:iin ja polkuihin.
Nimimerkki ikiliikkuja 17.5.2022
Ekojen lenkkien perusteella erittäöin lupaava tossu. Vaimennusta on melko selvästi enemmän kuin edeltäjässä. Lesti parempi enemmän tilaa eikä ole hiertänyt kuten XTRM teki. Muuten aika lailla kaikki samat loistavat ominaisuudet hyvä tuntuma alustaan, loistava pito (myös isot nappulat eri pinnoilla), rockplate (suojaa pohjasta), tyhjenee vedestä hyvin (muta, suo, lammikot, swimrun) ja hyvin suojattu. Saa tosin nähä miten tuo päällikangas kestää kovaa menoa. Mulla oli sitä XTRM ekaa erää missä ole heikko kengas mikä kyllä korjattiin myöhemmin. Tämä tossu sopii siis hyvin monenlaiseen vaativaankin menoon (polkujuoksu, Swimrun, OCR...), alustaan ja myös pitkähköille matkoille. Isot ja korkeat nappulat ei ehkä parhaillaan helpoilla alustalla etenkin jos oikein kovaa haluaa painella. Vaimennusta ultramatkoille (ei ole kokemusta) voi olla turhan naftisti. Ultrilla kyll olen juossut paljon erilaisia lenkkejä. Hyvin erilainen kenkä suurimmat ero korkea pohja, enemmän vaimennusta, matalat nappulat ja paljon varpatilaa (XTRM 2:ssa myös hyvin). Ultrissa nilkka meinaa silloin tälläin muljahtaa eikä erityisesti juurakoissa pito samaa luokkaa iRock ja XTRM verrattuna. Maxx tuli sovitettua myös , mutta puristi päältä jalkapyödästä ettei voinut harkita. Iceherot hankin juuri myös. VJ kengät kovia.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

VJ -maastojuoksukengän valinta

Mikä homma:VJ Sport kengät valmistetaan Orivedellä kotimaisen M-Shoe Makersin toimesta - jo vuodesta 1981. Yritys sai alkunsa ajatuksesta kehittää suunnistajille tarkoituksenmukaisia huippujalkineita haastavaan ja liukkaaseen maastoon. Pian yrityksen perustamisen jälkeen VJ:n ken...