Lajit‪» Vaellus‪» Astiat‪» Säilytysastiat‪»

Skeppshult Boom nutcracker

Skeppshult Boom nutcracker


Hinta
69.90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %


Määrä
kplMyymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Onko pähkinöiden särkeminen ollut koskaan niin hauskaa kuin Skeppshultin Boom Nutcrackerilla? Tuskin. Homma toimii niin, että todella tyylikkääseen saksanpähkinäpuiseen putkeen laitetaan pähkinä ja päälle pudotetaan käsin tehty, valurautainen 280 grammaa painava punnus, joka napsauttaa saksanpähkinän tai hasselpähkinän kuoren auki tuosta vaan. Kuoret jäävät näppärästi putkeen, josta ne on helppo ja siisti kipata roskiin. Nahkaiset nauhat pitävät punnuksen ja putken yhdessä. Todella tyylikäs lahja!

Vuonna 1906 perustettu, valurautaan perehtynyt ruotsalainen Skeppshult on siitä hieno firma, että siellä tehdään yhä valurautaiset tuotteet käsin. Valamiseen käytetään hiekkamuotteja, joita voi käyttää vain kerran yhden tuotteen tekemiseen, joten jokainen tuote on ainutlaatuinen. Hiekka tosin käytetään uudestaan seuraavaan muottiin.

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 100 x 100 mm.


Paino
0,6 kg
(myyntipakkauksen kanssa 0,8 kg)


Valmistusmaa
Ruotsi


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki


Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...