Lajit» Vaellus» Makuualustat» Tarvikkeet»

Bushmen Pump & Bag

Bushmen Pump & Bag

Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag

Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 6.4.2021.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl

Tilauskoodi

BUAIPB

Viivakoodi

5902194521239

Saatavuus
Arviolta 06.04.2021. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Pussiin voi pakata varusteita suojataksesi niitä kosteudelta, tämä pakkauspussi on hyvä esim. makuupusseille, quilteille ja muille varusteille.

Suljetaan rullaamalla suuaukkoa kolme kierrosta, jonka jälkeen se suljetaan soljella. Kuivapussin tilavuus on 12 litraa, joten se on riittävä esim. kolmen vuodenajan makuupussille ja alushuovalle. Pussissa olevan venttiilin ansiosta käyttötarkoituksia on monia muita, muutamia vaihtoehtoja lueteltuina alla.

Vesitiivis pakkauspussi
Pussiin voi pakata varusteita suojataksesi niitä kosteudelta, tämä pakkauspussi on hyvä esim. makuupusseille, quilteille ja muille varusteille.

Suljetaan rullaamalla suuaukkoa kolme kierrosta, jonka jälkeen se suljetaan soljella. Kuivapussin tilavuus on 12 litraa, joten se on riittävä esim. kolmen vuodenajan makuupussille ja alushuovalle. Pussissa olevan venttiilin ansiosta käyttötarkoituksia on monia muita, muutamia vaihtoehtoja lueteltuina alla:

Valmistusmateriaali ja saumat

Valmistettu 40D TPU pinnoitetusta nailonista. Pussin saumat on yhdistetty ”hitsaamalla” joten ne ovat hyvin kestävät ja vesitiiviit. Jos kuivapussi putoaa veteen se jää kellumaan, kunhan pussin sisällä on riittävästi ilmaa. Jos pussin suu on kierretty tarpeeksi tiukalle, kestää se lyhytkestoisen upottamisen veden alle. Tiiviyttä voi testata sulkemalla pussin suuaukon normaalisti ja sen jälkeen puristaa pussia ja kuunnella vuotaako pussista ilmaa ulos.

Pussin suuaukon reunat on vahvistettu, nämä vahvikkeet varmistavat vesitiiviyttä ja helpottavat rullaamista. Kun pussi on suljettu huolellisesti, on sen vesitiiviys täyttää IP67 luokan, joka tarkoittaa, että se on vesi- ja pölytiivis ja sen voi upottaa metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Makuualustan pumppuna
Venttiilisellä pussilla voi täyttää ilmatäytteisen makuualustan. Makuualustan täyttäminen tapahtuu liittämällä pussin avonainen venttiili makuualustan venttiilin päälle. Avaa pussi ja muotoile pussia niin, että sinne menee mahdollisimman paljon ilmaa, sulje pussin pääty ja rullaa pussin suuta venttiiliä kohti – ilma siirtyy makuualustan sisälle. Toista toimenpide niin monta kertaa, kunnes alustassa on riittävästi ilmaa.

Bushmenin makuualusta täyttyy n. viidellä pumppauskerralla. Pumppupussilla pumppaaminen ei ole hirveän paljon nopeampaa kuin täyttäminen puhaltamalla – pumppupussilla pumppaaminen on vaivattomampaa ja hygieenisempää.

Venttiilin kautta ylimääräinen ilma pois
Jos olet pakannut kuivapussiin pehmeitä varusteita voit pussin suljettuasi avata venttiilin ja rullata kaiken ylimääräisen ilman ulos avonaisen venttiilin kautta. Poistamalla ilmaa kuivapussista saat pakattua varusteesi pienempään tilaan.

Käyttö vesipussina
Pussissa voi myös säilyttää vettä, jolla pestä kädet tai tiskata astiat. Pussissa säilytetty vesi ei ole elintarvikekelpoista. Kuivapussi on kaksivärinen, toinen puoli on vihreä ja toinen puoli musta. Musta väri on valittu sen takia, että se imee itseensä hyvin lämpöä. Aurinkoisena kesäpäivänä auringonvalo lämmittää pussissa olevaa vettä. Kuivapussissa oleva venttiili toimii vesihanana, hanan alla voi vaikka huuhdella astioita.

Huom, jos olet käyttänyt kuivapussia vesipussina, muista kuivata se ennen kuin käytät sitä makuualustan pumppuna.

Käyttö tyynynä
Kuivapussia voi käyttää retkityynynä täyttämällä sen vaatteilla tai ilmalla.

Tekniset tiedot

  • Vedenpitävyysluokka – IP 67
  • Kelluu jos sisällä riittävästi ilmaa
  • Suojaa vedeltä, pölyltä, mudalta ja hiekalta
  • Materiaali Nylon 40D TPU pinnoitteella
  • Pakkautuu pieneen tilaan
  • Tilavuus: 12 litraa
  • Koko litteänä: 35 x 60 cm + solki
  • Paino: n. 100 g

Paino
0.1 kg


Tilavuus
12 Litraa


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös