Lajit‪» Vaellus‪» Makuualustat‪» Tarvikkeet‪» Pumput‪»

Bushmen Pump & Bag

Bushmen Pump & Bag

Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag
Bushmen Pump & Bag

Hinta


Määrä
kpl


Varastossa
Myymälä (Helsinki)hyllyssä4 kpl heti
Netistä toimitettavissa heti4 kpl heti

Tilauskoodi
BUAIPB
Viivakoodi
5902194521239Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Retkeily, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Pussiin voi pakata varusteita suojataksesi niitä kosteudelta, tämä pakkauspussi on hyvä esim. makuupusseille, quilteille ja muille varusteille.

Suljetaan rullaamalla suuaukkoa kolme kierrosta, jonka jälkeen se suljetaan soljella. Kuivapussin tilavuus on 12 litraa, joten se on riittävä esim. kolmen vuodenajan makuupussille ja alushuovalle. Pussissa olevan venttiilin ansiosta käyttötarkoituksia on monia muita, muutamia vaihtoehtoja lueteltuina alla.

Vesitiivis pakkauspussi
Pussiin voi pakata varusteita suojataksesi niitä kosteudelta, tämä pakkauspussi on hyvä esim. makuupusseille, quilteille ja muille varusteille.

Suljetaan rullaamalla suuaukkoa kolme kierrosta, jonka jälkeen se suljetaan soljella. Kuivapussin tilavuus on 12 litraa, joten se on riittävä esim. kolmen vuodenajan makuupussille ja alushuovalle. Pussissa olevan venttiilin ansiosta käyttötarkoituksia on monia muita, muutamia vaihtoehtoja lueteltuina alla:

Valmistusmateriaali ja saumat

Valmistettu 40D TPU pinnoitetusta nailonista. Pussin saumat on yhdistetty ”hitsaamalla” joten ne ovat hyvin kestävät ja vesitiiviit. Jos kuivapussi putoaa veteen se jää kellumaan, kunhan pussin sisällä on riittävästi ilmaa. Jos pussin suu on kierretty tarpeeksi tiukalle, kestää se lyhytkestoisen upottamisen veden alle. Tiiviyttä voi testata sulkemalla pussin suuaukon normaalisti ja sen jälkeen puristaa pussia ja kuunnella vuotaako pussista ilmaa ulos.

Pussin suuaukon reunat on vahvistettu, nämä vahvikkeet varmistavat vesitiiviyttä ja helpottavat rullaamista. Kun pussi on suljettu huolellisesti, on sen vesitiiviys täyttää IP67 luokan, joka tarkoittaa, että se on vesi- ja pölytiivis ja sen voi upottaa metrin syvyyteen 30 minuutin ajaksi.

Makuualustan pumppuna
Venttiilisellä pussilla voi täyttää ilmatäytteisen makuualustan. Makuualustan täyttäminen tapahtuu liittämällä pussin avonainen venttiili makuualustan venttiilin päälle. Avaa pussi ja muotoile pussia niin, että sinne menee mahdollisimman paljon ilmaa, sulje pussin pääty ja rullaa pussin suuta venttiiliä kohti – ilma siirtyy makuualustan sisälle. Toista toimenpide niin monta kertaa, kunnes alustassa on riittävästi ilmaa.

Bushmenin makuualusta täyttyy n. viidellä pumppauskerralla. Pumppupussilla pumppaaminen ei ole hirveän paljon nopeampaa kuin täyttäminen puhaltamalla – pumppupussilla pumppaaminen on vaivattomampaa ja hygieenisempää.

Venttiilin kautta ylimääräinen ilma pois
Jos olet pakannut kuivapussiin pehmeitä varusteita voit pussin suljettuasi avata venttiilin ja rullata kaiken ylimääräisen ilman ulos avonaisen venttiilin kautta. Poistamalla ilmaa kuivapussista saat pakattua varusteesi pienempään tilaan.

Käyttö vesipussina
Pussissa voi myös säilyttää vettä, jolla pestä kädet tai tiskata astiat. Pussissa säilytetty vesi ei ole elintarvikekelpoista. Kuivapussi on kaksivärinen, toinen puoli on vihreä ja toinen puoli musta. Musta väri on valittu sen takia, että se imee itseensä hyvin lämpöä. Aurinkoisena kesäpäivänä auringonvalo lämmittää pussissa olevaa vettä. Kuivapussissa oleva venttiili toimii vesihanana, hanan alla voi vaikka huuhdella astioita.

Huom, jos olet käyttänyt kuivapussia vesipussina, muista kuivata se ennen kuin käytät sitä makuualustan pumppuna.

Käyttö tyynynä
Kuivapussia voi käyttää retkityynynä täyttämällä sen vaatteilla tai ilmalla.

Tekniset tiedot

  • Vedenpitävyysluokka – IP 67
  • Kelluu jos sisällä riittävästi ilmaa
  • Suojaa vedeltä, pölyltä, mudalta ja hiekalta
  • Materiaali Nylon 40D TPU pinnoitteella
  • Pakkautuu pieneen tilaan
  • Tilavuus: 12 litraa
  • Koko litteänä: 35 x 60 cm + solki
  • Paino: n. 100 g

Paino
0.1 kg


Tilavuus
12 Litraa


Valmistusmaa
Puola


Kommentit
Niko S. 8.8.2022
Yleisarvosana
Pumppukäytöstä ei kokemusta, mutta toimii hyvin kassina riippumatolle, hyttysverkolle ja muille tarvikkeille.
Anonyymi 14.1.2022
Toimii hyvin käyttötarkoituksessaan ja pitää vaatekerran kuivana.
Ville B. 12.9.2021
Yleisarvosana
Ajaa asiansa hienosti. Pussiin pakkautuu hyvin esimerkiksi pussilla pumpattava Bushmen Airmat Camp alusta ja untuvainen kolmen vuodenajan makuupussi. Ja tilaa jää vielä hieman vaihtokerrastoille, sukille ja muille. Suosittelen hankittavaksi tuon em. makuualustan kylkeen.
Anonyymi 29.7.2021
Yleisarvosana
Se oli ohuempi kuin odotin. Kestävyys on vielä tulossa.
Håkan s. 27.4.2022
Liitäntä ei sovi STS-makualustaan Materiaali on hyvä voi käyttää. pakkauspussina tai vedennoutajana yleissovitin voi tehdä siitä hyödyllisemmän, mahdollisesti 3D-tulostuksen
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myösTuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:

Bushmen Ultralight Hammock
Bushmen Ultralight Hammock
Captcha$
(9)
Heti saatavilla
Bushmen Vagabond Mosquito net
 
Bushmen Vagabond Mosquito net
Captcha$
(8)
Heti saatavilla


Blogi

Vinkkejä talviretkeilijälle

Talvivaellus on loistava tapa kokea luonto uudenlaisessa elementissä. Metsät, kalliot ja järvet näyttävät lumi- ja jääpeitteiden alla huomattavan erilaisilta kuin sulan maan aikaan. Talvivaelluksen hyvänä puolena on se, että talvella ei tarvitse myöskään pelätä hyttysiä tai punkk...