Lajit» Vaellus» Teltat ja majoitteet» Katokset»

Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m

Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m

Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m
Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m
Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m
Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m
Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m

Hinta

Määrä
kpl

Väri
Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m Camo +12.03 $
Camo +9.71 $
Bushmen Thermo-Tarp 4 x 3m Olive
OliveSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Kiipeilyosasto


Tuotteen kuvaus

Kooltaan 4 x 3 m, siinä on 19 kiinnityslenkkiä ja sen sisäpinta on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista (”hopeoitu”).

Tarpin materiaali
Kevyttä, vedenpitävää ja hengittävää ripstop polyesteriä, jossa on oliivin värinen ulkopinta. Hopean värinen sisäpinta on lämpöä ja valoa heijastavaa. Kuumina päivinä hopeoitu pinta heijastaa auringon säteitä poispäin alentaen lämpötilaa tarpin alla. Kylmillä keleillä se heijastaa kehosi lämpöä takaisin.

Heijastava sisäpinta
Toinen puoli on valmistettu lämpöä heijastavasta materiaalista eli se on nk. ”hopeoitu”.

 • UVA suoja 97,74%
 • UVB suoja 99,92%

UV-suoja on testattu laboratoriossa ja tämän tarpin UV-suoja-arvo on korkeimmalla mahdollisella tasolla, eli UPF 50+

Saumat ja teippaukset
Reunoja kiertää kolminkertainen ommel, joka on hyvin nähtävissä, kun tarkastelet tapin reunaa. Lisäksi tarpin heijastavalla puolella tarpin reunassa kulkee vahvikenauha, joka on kiinnitetty tarppiin kominkertaisen sauman ompelun yhteydessä. Harjalinja on vahvistettu vahvikenauhalla ja lisäksi harjasauma on teipattu vesitiiviiksi.

Käyttötarkoituksia:


Riippumaton päälle
3 x 4 m tarppi riippumaton päällä antaa mahdollisuuden ovien muodostamiseen riippumaton päätyihin. 3 x 4 metrinen tarppi riittää hyvin myös pidempien riippumattojen päälle, eli yli 3 m riippumatoille.

Katoksina ja laavuina
Normaaliin 3 x 3 m tarppiin verrattuna 1 lisämetrillä saat huomattavasti enemmän tilaa majoitteen sisälle. Esimerkiksi A malliin pystytetyn 4 x 3 m trapin harjakorkeus maasta on 1.7 m kun taas 3 x 3 m taiteltuna sen on vain 1.1 m.

4 x 3 m Thermo Tarpista voit taitella erilaisia laavumallisia majoitteita, joiden eteen voit viritellä tulet. Termotarpilla nuotion lämpö heijastuu takaisin laavuun sisälle, tätä ominaisuutta ei ole normaaleissa tarpeissa. Huomioithan että materiaali ei ole palosuojattua / palamatonta, kipinät saattavat polttaa reiän tarppiin.

Mitään retkeilyyn tarkoitettuja tarppeja emme suosittele pitkäaikaiseen käyttöön. UV-valo heikentää materiaaleja ja lyhentää niiden käyttöikää. Jos jotain trappia pitäisi suositella sade – tai aurinkosuojaksi kotiterassille, niin se on kyllä ehdottomasti Bushmenin Thermo Tarppi.

Pakkauspussi
Tarppi toimitetaan kahvallisessa pakkauspussissa, myös pussin pohjassa on pieni kahva, joka helpottaa tarpin ulosvetämistä pakkauspussistaan. Pakkauspussin kahvoja voi käyttää apuna, kun kiinnität tarpin repun ulkopuolella. Kun taittelet ja käärit tarpin huolellisesti vie se vain n 30 cm x 16 cm tilan.

Kiinnityslenkit
Kulmissa olevat kiinnityslenkit muodostuvat reunoja kiertävästä kanttinauhasta, kun nauhaa on jätetty lenkille kulmien kohdalla. Näin muodostuneet lenkit ovat helppokäyttöisiä huonossakin säässä ja lisäksi niihin kohdistunut voima jakautuu tasaisemmin. Tarpin kulmat on myös vahvistettu, jotta ne olisivat mahdollisimman kestävät.

Tarpin sivuilla on kiinnityslenkkejä, jotka on kiinnitetty reunaa kiertävään kanttinauhaan.

Tekniset tiedot

 • Koko: 4×3 m
 • Pakkauksen koko: n. 30 x 16 x 16 cm
 • Kiinnityslenkit: 19 kpl
 • Vedenpitävyys: 3000 mm
 • Kantavuus: 70 kg
 • Paino: 1.3 kg
 • Materiaali: Ripstop polyesteri
 • UV suoja: Kyllä UPF 50+
 • Teipatut saumat: kyllä

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 150 x 150 mm.

Henkilökapasiteetti
1, 2


Majoitetyyppi
Katos/Tarppi


Paino
1.3 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.50 kg)


Valmistusmaa
Puola


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki