Lajit‪» Lumikenkäily‪» Lumikengät‪» Komposiittirunkoiset‪»

TSL Symbioz Hyperflex Adjust

TSL Symbioz Hyperflex Adjust

TSL Symbioz Hyperflex Adjust
TSL Symbioz Hyperflex Adjust
TSL Symbioz Hyperflex Adjust
TSL Symbioz Hyperflex Adjust
TSL Symbioz Hyperflex Adjust
TSL Symbioz Hyperflex Adjust

Kampanjahinta
219.00 + toimituskulut
Tarjouksen päättymiseen
Sis. alv 24 %


Määrä
pari


Väri
TSL Symbioz Hyperflex Adjust Apricot
Apricot


Koko
M
LLisäksi
Teleskooppisauvat
Black Diamond Traverse Ski Poles
+64.17 €
Säärystimet
TSL Trek Säärystin
+26.07 €


Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Hylly 250 - Hiihto, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

TSL Symbioz Hyperflex Adjustit ovat vaativan ja laatutietoisen talviseikkailijan kriteerit täyttävät erittäin joustavat lumikengät tarkalla ja helpolla Boa-kiristyksellä varustettuina! Lumikenkien runko on hiilikuituvahvistettu, kevyt ja elastinen, loistavasti maastoa myötäilevä. Joustavuutensa ansiosta Symbioz Hyperflex Adjusteilla saa perinteisiä lumikenkiä paremmin pitoa rinteessä ja kiivetessä. Lisäksi uusi pohjalevyllinen side tarjoaa paljon kaivattua lisätukea, kun maasto on epätasaista. Samalla se vähentää myös nilkkaan kohdistuvaa rasitusta.

Boa-kiristys on lumikengän erinomaisen joustavuuden ohella yksi ehdottomasti hienoimpia ominaisuuksia Symbioz Hyperflex Adjustissa. Helpon ja tasaisesti jalan ympärille kiristyvän Boa-systeemin ansiosta lumikenkä pysyy jämäkästi ja mukavasti jalassa jokaisella käyttökerralla. Adjust-siteen etusiteen leveyttä voi myös säätää, joka tekee lumikengästä monipuolisesti erilaisten kenkien kanssa yhteensopivan. Lisäksi käyttöä helpottavat sivuilla olevat säätöpainikkeet, jotka voi lukita muistamaan kengän koon. Takasiteen kiristys on helppo ja luotettava räikkäkiristys ja nilkan ympärille tuleva hihna on pehmustettu mukavuuden takaamiseksi myös pidemmillä taipaleilla. Kantapään alta taas löytyy melua sekä iskuja vaimentava pehmustus. Nousujen helpottamiseksi S.S.A.S Easy Ascent -korokkeen saa kantapään alta käännettyä kätevästi sauvalla käyttöön.

Pohjassa ruostumattomia jääpiikkejä 8 kpl per lumikenkä.

Toimitetaan suojaavassa kuljetuspussissa.

Tuotannossa käytetty energia on 100% uusiutuvaa ja kaikki ylijäämämateriaali kierrätetään. TSL-lumikengät pysyvät käytössä vielä pitkään takuuajan jälkeenkin laajan varaosavalikoiman ansiosta.

Koko M Koko L
Kengän koko 39-47 41-50
Kantavuus 50-120 kg 70-140 kg
Pituus 59 cm 69 cm
Leveys 21 cm 22.5 cm
Paino / yksi lumikenkä 955 g 1055 g

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 250 x 750 x 130 mm.


Kantavuus (kg)
120, 140


Paino
2,22 kg
(myyntipakkauksen kanssa 2,4 kg)


Takuu
24 kk


Valmistusmaa
Ranska


Kommentit
Anonyymi vahvistettu ostaja, 21.1.2023
Yleisarvosana
M-koon pienuus yllätti, kantavuus riitti hyvin tietojen mukaan, mutta isommankin olisi voinut ottaa. Hyvä pito ja nopeat säädöt.
Tommy L. vahvistettu ostaja, 11.1.2023
Yleisarvosana
Hyvä säädettävyys. Boa kiristys edessä toimii säällä kuin säällä. Kantavuus noin 100kg painoiselle miehelle toimii ainakin 20cm syvässä hangessa hyvin. Eteneminen hyvinkin kevyttä.
Kai K. vahvistettu ostaja, 1.5.2022
Yleisarvosana
Ei vielä käyttökokemusta, lumia odotellessa.
Marja-Liisa L. vahvistettu ostaja, 22.3.2022
Nämä lumikengät ovat olleet minulle todella hyvät. Näillä on helppo kävellä, kantavuus ainakin näillä ilmoilla oikein hyvä. Myöskin koko (M) toimiva eli eivät ole liian leveät rentoon kävelyyn. Olen käyttänyt lumikenkiä yllättävän paljon!
Anonyymi vahvistettu ostaja, 22.3.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Se oli tilaus ulkomailta, mutta se saapui viikossa. Symboiz Hyperflex Adjustissa on pito ja sitä voidaan käyttää luotettavasti. Erityisen hyvää on laskeutuminen, joka on helppo kävellä kehon joustavuuden ja normaalin kävelyn tuntuman kanssa!
Gianpaolo B. vahvistettu ostaja, 11.2.2022
Yleisarvosana
Näytä alkuperäinen
Todella hyvät lumikengät! Koukku- ja ankkurointijärjestelmät ovat erittäin luotettavia ja nopeita, ne voidaan pukea ja irrottaa muutamassa hetkessä. M-koko, joka sopii useimmille ihmisille, on oikean kokoinen, eikä se koskaan estä liikkumista. Nopea ja helppokäyttöinen kantapään nosto. Kovan lumen pito on erittäin hyvä, kellunta tuoreella lumella hyvä. Kiinteällä mutta ei hapan lumella pito on hieman matalampi kuin sivukahvallisissa lumikengissä.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 23.1.2022
Näytä alkuperäinen
Tuote on loistava. se on erittäin kevyt ja joustava. Syvässä lumessa ne taipuvat paljon ja antavat hyvän pidon, kun nostat jalkaa ylös
Anonyymi vahvistettu ostaja, 3.1.2022
Yleisarvosana
Toimii!
Harri K. vahvistettu ostaja, 21.12.2021
Yleisarvosana
En ainakaan vielä ole huomannut mitään valittamista näistä. Kevyet ja toimivat lumikengät.
Anonyymi vahvistettu ostaja, 6.3.2021
Yleisarvosana
Jämäkät ja monipuoliset lumikengät, joiden käyttö sujuu erilaisilla alustoilla ongelmitta. Sopivat hyvin myös pienempään jalkaan.
Näytä kaikki (19) Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Lumikenkien valintaopas ja varustevinkkejä

Lumikengät Lumikenkäily on helppoa ja hauskaa puuhaa. Jos osaat kävellä, osaat myös lumikenkäillä. Lumikenkien hienous perustuu siihen, että voi kävellä lumen päällä. Ihan tavallisilla kengillä kun kahlaa lumessa, niin monesti uppoaa. Tykkäsit sitten ihailla talvisia maisemia ja ...