Lajit » Vaellus » Keittimet » Risukeittimet »

Retkinuotio


Hinta

Määrä
kpl

Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.

Myymälä (Konala)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa heti0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus

Retkinuotio syttyy ensimmäisellä tikulla.

Retkeilijän ja luonnossa liikkujan unelma, nuotiopuut jotka kulkevat mukana ja ovat aina takuukuivia. Näin se on! Ottamalla retkinuotion mukaan niin kalalle, metsälle kuin perheen luontoretkellekin varmistat sen että aikaa jää nautiskeluun ei kuivien puiden metsästykseen.

Retkinuotio on monipuolinen retkeilijän lämmin ja ekologinen apuväline oivallisessa pakkauksessa.

Retkinuotion paloaika on noin yksi tunti. Nuotio syttyy takuuvarmasti kuivalla suomalaisella luonnontuotteella, tuohella! Sytykkeet ja klapit on pakattu ”puusepän kuivasta” koivulaudasta koottuun kehikkoon. Retkinuotio on todellinen ekotuote. Se on valmistettu kokonaisuudessaan suomalaisesta koivusta, ja palamisjätteeksi jää ainoastaan pieni määrä tuhkaa ja hiiltä.

Metsästäjät suosivat nuotioita syksyisillä metsästys reissuillaan nuotion helpon syttyvyyden, sekä nopeuden vuoksi. Pienin retkinuotio mahtuu mukavasti reppuun eväiden kera, ja voit nauttia jahtitauoista vapaasti ilman kuivien puiden metsästystä. Lyhyellä tauolla keität kahvit ja paistelet eväsmakkarat retkinuotiolla kosteammassakin maastossa.

Kalastajat ja eritoten pilkkijät ovat myös löytäneet tämän kätevän pakkaskelien lämmittelynuotion. Retkinuotio toimii oivallisesti jäällä, pilkinnän ohessa. Kahviveden kiehumista odotellessa ehdit vielä nautiskella kalastuksesta nuotion kuumentaessa vettä vieressäsi jäällä. Ensimmäisten 15 palominuutin aikana on myös mahdollista siirtää nuotiota uuteen paikkaan, kuitenkin varovaisuutta noudattaen. Ota Retkinuotio mukaan seuraavalle pilkkiretkelle ja olet suosittua seuraa kalaseurueessasi.

Retkeilijät hyödyntävät Retkinuotiota myös kertakäyttöisenä retkikeittimenä, josta jäljelle ei jää kuin pieni kasa tuhkaa. Samalla tämä ekologinen retkikeitin luo ympärilleen mukavaa avotulitunnelmaa. Samoin esim. retkeilevät lapsiperheet saavat patikoinnin tauolla retkitulet nopeasti viritettyä, jolloin pienet ulkoilijat pääsevät suoraan makkaran paistoon.

Upea ulkotuli. Retkinuotio toimii oivallisesti myös hauskana ulkotulena esim. avantopolkujen tai huvilasi ulkotulivalaistukseen. Valitse ulkotulikäyttöön kuitenkin paloturvallinen maasto. Parhaiten retkinuotiot soveltuvat ulkotulikäyttöön talviseen aikaan.

Huom! Muistathan ottaa huomioon tulentekorajoitukset, sekä ruohikko- tai metsäpalovaroitukset nuotiota käyttäessäsi.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 300 x 150 x 150 mm.

Paino
0.5 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Takuu
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti