Lajit» Ulkoilu» Kengät» Vaelluskengät» Puolikorkeat» Miesten» Kalvolliset»

Aku Pilgrim HL GTX Combat

Aku Pilgrim HL GTX Combat

Aku Pilgrim HL GTX Combat
Aku Pilgrim HL GTX Combat
Aku Pilgrim HL GTX Combat

Hinta

Määrä
pari

Väri
Aku Pilgrim HL GTX Combat Brown Mod (050)
Brown Mod (050)


Koko
(valitse)
(valitse)
EUR 40 (UK 6.5)
EUR 41 (UK 7)
EUR 41.5 (UK 7.5)
EUR 42 (UK 8)
EUR 42.5 (UK 8.5)
EUR 43 (UK 9)
EUR 44 (UK 9.5)
EUR 44.5 (UK 10)
EUR 45 (UK 10.5)
EUR 46 (UK 11)
EUR 46.5 (UK 11.5)
EUR 47 (UK 12)Saatavuus
Arviolta 3 - 15 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

AKU Pilgrim HL GTX Combat vaelluskenkä on tukeva vaikeissakin maastoissa. Puolikorkeassa vaelluskengässä on erinomainen tuki, se on vakaa ja pohja vaimentaa iskuja. Kitkainen Vibram-pohja takaa hyvän pidon vaihtelevissakin oloissa. Päkiä osio taipuu hyvin, mikä tekee kengästä erittäin hyvän käveltävän poluilla ja jopa asfalteilla. Suunniteltu erämaahan, raskaan tavaran kantamiseen tai vaativimpienkin vuoristoreittien vaellukseen. Iskuvaimennettu, sisäpohjan muotoilu erityisen hyvä.

Vaelluskäytön lisäksi kenkä soveltuu mainiosti työkengäksi ja ammattikäyttöön.

Kenkä on hyvin hengittävä ja siinä on vedenpitävä Gore Tex Extended Comfort-kalvo, joka on suunniteltu vaihteleviin lämpötiloihin ja vauhdikkaaseen menoon. Kalvo antaa täyden vedenpitävyyden lisäksi erinomaisen hengittävyyden. Kalvon parhaita puolia onkin kengän sisällä syntyneen kuumuuden ja kosteuden siirto pois kengästä, mutta samalla ulkopuolelta suuntaavan veden pitävyys. Air 8000 rakenteeseen on yhdistetty EVA- pehmuste, joka ei ime vettä laisinkaan. Tämä rakenne yhdistettynä Gore Tex® Extended Performance-kalvoon tekeekin kengästä jopa paremmin kuivuvan kuin kalvoton kenkä! Kengässä on AKU Air 8000 suojaava kangas, joka on jopa 11 kertaa paremmin hengittävää kuin perinteiset tekstiilit!

Kengän kieli on hankausta hyvin kestävää ja se on suunniteltu siten, että se ei hiertäisi jalkaa juostessakaan tai kovempaa vauhtia käveltäessä. Kengän sisävuoren toppaus on pehmeä ja nämä kengät sopivatkin otettavaksi pakasta vedettynä suoraan käyttöön ilman sen suurempia sisäänajoja. Nauhat on valmistettu rispaantumattomasta langasta. Internal Midsole System (IMS: sisällä olevan välipohjan rakenne), jossa yhdistyy perinteinen nylonvahvike kerros mikrohuokoiseen materiaaliin. Tämän rakenteen ansiosta pohja muokkautuu hyvin jalan muodolle ja tarjoaa tasaisen paineen jakautumisen koko jalalle, jolloin kenkä ei lipsu raskaalla käytöllä ja antaa hyvän iskunsuojan takaamaan käyttömukavuuden. Kengässä on erittäin jämäkkä kivirantti kärjessä, joka kaartuu pohjan yläreunaa mukaillen kantapäähän antaen täyden suojan kivien yms. iskuilta.

Paino per kenkä: 650 g


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 400 x 400 x 120 mm.

Sukupuoli
Miehet, naiset


Vedenpitävyys
Gore-Tex / vastaava


Paino
1.3 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.50 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi