Lajit‪» Sukellus‪» Märkäpuvut‪» Uintimärkäpuvut‪» Miesten‪»

Head Swimrun Aero 4.2.1 Man

Head Swimrun Aero 4.2.1 Man

Head Swimrun Aero 4.2.1 Man

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Yksittäistuotteita poistossa 185.05 $


Määrä
kpl


Väri
Black/Orange


Koko
M
MLO
L
Valitse kaikki ominaisuudet.
Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Helsinki): Sukellus & vesiurheilu, Varasto


Tuotteen kuvaus

Head Swimrun Aero on avovesiuintiin ja swimruniin suunniteltu virtaviivainen märkäpuku. Puku on valmistettu erittäin joustavasta 2 mm paksusta neopreenista. Yläosa on Glideskin neopreenia ja rinnassa 4 mm paneelit kelluttavat hyvin. Hartioiden ympärillä ja hihoissa on hyvin joustavaa 1.5 mm neopreenia. Puvun alaosa toimii hyvin juostessa. Nailonilla päällystetty neopreeni on sekä joustavaa, että kestävää. Etupuolella oleva vetoketju on helppo avata juostessa. Puvun mukana tulee tehokas hätäpilli. Saumat on teipattu ja hihat sekä lahkee voi lyhentää halutessaan omaan mittaan.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 100 x 300 x 400 mm.

Paksuus
2 mm, 4 mm


Sukupuoli
Miehet


Paino
0.86 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.05 kg)


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Blogi

Ui luonnonvesissä - se on parasta

Mitä pitää ottaa huomioon, kun suunnittelee avovesiuintiretkiä? Mitä varusteita avovesiuinnille tulisi ottaa mukaan? Miksi käytetään märkäpukua, ja millainen tulisi valita? Miten avovesiuinnin harrastamisessa pääsee alkuun?


Vinkkejä märkäpuvun valintaan

Monia mietityttää, että mikä olisi se omaan harrastukseen sopivimman paksuinen märkäpuku. Valitettavasti vastauksia taitaa olla ihan yhtä monta kuin vastaajaa, joten tässä oppaassa tarjoillaan aiheeseen yhtä näkökulmaa kirjoittajan toimesta. Ohjeista saanee kuitenkin kokonaisk...