Lajit» Hiihto» Erähiihto» Sukset»

Åsnes Cecilie BC

Åsnes Cecilie BC

Åsnes Cecilie BC
Åsnes Cecilie BC
Åsnes Cecilie BC

Hinta


Määrä
pari


Pituus
170cm
175cm
180cm
185cm
190cmSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Tuotteen kuvaus

Åsnes Cecilie BC sukset on sunniteltu yhteistyössä seikkailija Cecilie Skogin kanssa. Erityisesti naisille suunnitellut monipuoliset Åsnesin eräsukset on varustettu teräskanteilla. Vahattava pohja uralla takaa hyvän pidon ja vakauden. Sukset kääntyvät helposti ja toimivat erinomaisesti syvässäkin hangessa. Sukset on suunniteltu retkeilystä nauttiville naisille.

Suksissa on Skinlock , jonka avulla suksiin voidaan helposti kiinnittää skinit nousuja varten. Åsnes X-Skin -pitokarvat on ostettava erikseen.

Paino: 1790 g per pari(180cm)
Leveys: 76 | 56 | 66
Suositeltu sidetyyppi: BC / 75mm

Oikean pituuden valitseminen (katso kaavio)

Suksen pituus määräytyy käyttäjän pituuden ja painon perusteella. Åsnesin taulukko on vain suuntaa-antava ohjeistus ja käyttäjän taitotaso, kokemus, maasto ja yksilölliset tarpeet voivat vaikuttaa suksen valintaan.

Tiivistetysti haastavammassa maastossa lyhyemmät sukset toimivat paremmin, kun taas aavoilla pidempi suksi on monesti toimivampi. Lyhyempiä suksia on helpompi hallita. Laduilla suksen pituudella ei ole yhtä paljon väliä. Syvemmässä hangessa leveämmällä suksella on mukavampi taittaa matkaa. Lyhyempi suksi on lähtökohtaisesti pitkää kevyempi. Kantamusten tai ahkion kanssa liikkujan kannattaa harkita pidemmän suksen valitsemista.


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 1900 x 200 x 200 mm.

Pohja
Suomupohja


Paino
1.79 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.00 kg)


Valmistusmaa
Tšekki


Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös

Åsnes X-Skin Mohair
Åsnes X-Skin Mohair
alkaen Captcha$
(5)


Blogi