Lajit » Kuntoilu » Lisäravinteet » Sekoituspullot »

BlenderBottle Mantra 600 ml


Hinta

Määrä
kpl

Väri
Black
Black
Plum
Plum
Rose
Rose
Spruce
SpruceSaatavuus
Heti

Varastotilanne

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Juoksu & Kuntoilu


Tuotteen kuvaus

BlenderBottle Mantra 600 ml lasiseen shakeriin ei tartu mauat ja hajut. Blender Bottlen uniikista ClearSip™ lasisesta suuaukosta on mukavaa juoda. Suurikokoisesta suuaukosta saat helposti pestyä pullon, lisäksi siitä on helppo laittaa pulloon jääpaloja ja lisäravinteita tai marjoja.

Mantra shakerin tilavuus on 600 ml, pullon sivussa on mittaviivoja on 530 ml asti.

Mantra pullossa on suuri pyöreä juoma-aukko / kaatonokka. Itse pullon suu on suuri, joten se on helppo pestä. Blender Bottle shakeri / juomapullot kestävät pesun astianpesukoneessa.

Mitä ikinä BlenderBottle pullossa kuljetatkin, voit olla Varma että pullo on tiivis. Muistat vaan kiertää kannen ja korkin riittävän kierälle.

Kuten kaikki BlenderBottle shakerit myös tämä Mantra lasinen Shakeri on valmistettu laadukkaista BPA ja Phthalate vapaasta materiaalista.

Patentoitu BlenderBall® teräsvispilä sekoittaa juomasi kun ravistat pulloa voimakkaasti. Valmistusmateriaalina on käytetty ruostumatonta 18/8 kirurginterästä.

Mantra lasisessa shakerissa on uusi joustava kiinnityslenkki, jonka saa avattua ilman että korkkia tarvitsee avata. Kiinnityslenkkiin voi kiinnittää avaimet tai pullon voi laittaa lenkistä roikkumaan kassiin.
  • Twist-on korkki
  • Uniikki pullon keskellä oleva juoma-aukko joka suljetaan kiertämällä – vieläkin tiiviimpi juoma-aukko.
  • Irrotettava kiinnityslenkki
  • Leveä suuaukko
  • BPA vapaa
  • BlenderBall® teräsvispilä
  • 100 % tiivis
Shakeripullon käyttötarkoituksia:

BlenderBall® pallon ansiosta saat sekoitettu tasaiseksi esim. proteiinijauheet, ateriakorvikkeet, kuitujuomat ja lisäravinteet. Pullossa voit myös sekoittaa munakasainekset tai lettutaikinan eräretkellä. Myös kananmunan vaahdotus onnistuu hetkessä tällä shakerilla.

Paino
0.49 kg

Tilavuus
600 Millilitraa

Kommentit
Lisää kommentti