Lajit‪» Ulkoilu‪» Valaisimet‪» Lyhdyt‪»

Petromax 500 HK (brass polished)

Petromax 500 HK (brass polished)

Petromax 500 HK (brass polished)

Hinta
239,90 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl
Myymälä (Helsinki)hyllyssä0 kpl
Netistä toimitettavissa0 kpl

Tilauskoodi
px5m
Viivakoodi
4250435700020

Voit tilata tätä tuotetta korkeintaan varastossa olevan määrän.
Saatavuus
Arviolta 7 - 45 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne ja saapuvat
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Petromax HK500 on legendaarinen painevalaisin. Nostalginen valaisin on sekä tyylikäs, että käytännöllinen.

Painevalaisin toimii valopetroolilla, joka purkautuu ylipaineistetusta polttoainesäiliöstä lamppusukalle. Lamppusukka hohkaa valoa n. 40 W hehkulamppua vastaavalla teholla. Turvallista ja varmaa valaisinta voi käyttää niin mökillä kuin retkeillessäkin, mutta se on suosittu myös esimerkiksi avustusjärjestöjen ja armeijoiden käytössä.

Polttoaineena käytetään parafiini- tai maaöljypohjaista valopetroolia/lamppuöljyä. Polttoainetta kuluu n. 0,12 l / h, joten yhdellä säiliöllisellä paloaika on n. 8 tuntia. Tuotteen korkeus 40 cm ja leveys 17 cm. Materiaali messinkiä.

Tuotteeseen sisältyvät:
  • Petromax HK500
  • kaksi hehkusukkaa
  • varasuutin
  • neula
  • neulan avain
  • suuttimen puhdistustyökalu
  • polttoaineen täyttösuppilo
  • polttoaineen annosteluastia
  • yleisavain
  • käyttöohje
Korkeus: 42 cm
Pohjan halkaisija: 16.5 cm
Polttoaine: kerosiini tai parafiini
Säiliön tilavuus: 1 litra
Materiaali: messinki

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 420 x 175 x 175 mm.


Energianlähde
Valopetrooli/Lamppuöljy


Paino
2,4 kg
(myyntipakkauksen kanssa 2,779 kg)


Takuu
12 kk


Valmistusmaa
Saksa


Kommentit
Luc N. vahvistettu ostaja, 10.1.2024
Yleisarvosana
Googlen kääntämäNäytä alkuperäinen
Tilasin nämä tuotteet Ranskasta ja UPS toimitti ne nopeasti nopeasti (halpa kaava) Ilmoitettu toimitusaika lyhennettiin kahdesti, mikä sopii minulle, mutta voi vaivata jotakuta, joka järjestää jotain tiettynä päivänä (lopullinen päivämäärä odotettiin toimitusta edeltävänä päivänä) Paketti oli hyvin valmisteltu vahinkojen estämiseksi ja iloisin onnitteluni ja kiitokseni toimitustiimille lyhyellä viestillä, josta sai vastauksen: kiva tuntea "oikea" tiimi nettisivun takana! Kokeilin lamppua parin päivän kuluttua. Ensimmäinen kokeilu alkoholilla esilämmityksellä (ei polttimella) onnistuneesti: 3 kuppia alkoholia palanut eikä syttymisongelmia. Muutamat ensimmäisen käynnistyksen ongelmat, joita joskus raportoivat käyttäjät kiristysmutterien kanssa, vaativat äänien korjauksen ennen toimitusta valmistajalta) Lamppu toimi hyvin noin puoli tuntia ennen kuin sammutin sen. Sitten kokeilin toista käynnistystä, tällä kertaa pikakäynnistystä polttimella: hyvä myös. Päiviä sen jälkeen, kun yritin pikakäynnistystä uudelleen ilman ongelmia (jotkut käyttäjät ilmoittivat, että on parempi kiristää mutterit ensimmäisen käyttökerran jälkeen, mutta nämä kuulostaa hyvin kiristää ensin yritä ja tarkista, onko vaipan palamisen jälkeen vaikeaa vahingoittaa sitä. Kokeiltu ulkona ja nopeasti sisällä arvioimaan valotehoa, yöllä ja kaikki muut valot pois päältä (1 kuva valaistusta keittiöstä napsautettu pimeästä olohuoneesta). Sisätilojen tulee olla hyvin tuuletettu ja rajoitettu käyttö (kielletty käyttöohjeen mukaan) Myös bensiinin hyvä laatu on tärkeää (alhainen aromaattinen suhde) pahan hajun välttämiseksi. Mutta ehdottomasti ulkokäyttöinen lamppu! Johtopäätös: ensimmäinen tilaus Varustelta oli täydellinen kokemus ensimmäisestä tietopyyntösähköpostista lähtien, nopeasti vastattiin toimituksen jälkeisiin "kiitos" sähköposteihin. Tämä lamppu on sekä mukava nähdä, helppo (melko) käyttää että tehokas. Ok, tämä on vähän kallis... mutta melko ainutlaatuinen markkinoilla... joten... Olen iloinen kaveri.

Lisää kommentti

Tuotemerkki


Tuotteet, joita on ostettu usein tämän tuotteen kanssa:Blogi

Varustelista retkelle

Esimerkkilista, josta voi helposti tarkastella mitä kaikkea voi / kannattaa ottaa retkelle mukaan. Varusteiden määrä riippuu kovasti, että minkä pituista retkeä ollaan suunnittelemassa ja millaisiin olosuhteisiin, mutta laatimamme lista on sen verran kattava, että voit arvioida o...