Lajit» Vaellus» Rinkat, reput, kassit» Reput» Vedenpitävät reput»

Ortlieb Velocity 23 L

Ortlieb Velocity 23 L

Ortlieb Velocity 23 L
Ortlieb Velocity 23 L

Hinta


Määrä
kpl


Väri
Ortlieb Velocity 23 L Black
Black
Ortlieb Velocity 23 L Coral - Black
Coral - Black
Ortlieb Velocity 23 L Olive - Black
Olive - Black
Ortlieb Velocity 23 L Petrol - Black
Petrol - Black
Ortlieb Velocity 23 L Sunyellow - Black
Sunyellow - BlackSaatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat

Sijainti myymälässä Myymälä (Konala): Takaosa, Varasto


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Ortliebin Velocity 23 L on valmistajan suosituimpia reppuja! Polkupyörälähetti-tyyliseen, täysin vedenpitävään reppuun on lisätty todella fiksuja ominaisuuksia. Repusta löytyy pehmustettu paikka läppärille ja selkäpuoli on pehmustettu. Olkahihnat ovat tarpeeksi leveät ja pehmeät pitämään repun selässä mukavasti ilman, että ne haittaisivat pyöräilyä. Lantiovyö ja rintaremmi pitävät paketin entistä paremmin selässä kovassakin menossa. Molemmat saa halutessaan myös irrotettua. Kantosysteemiin on muutenkin tehty parannuksia, jotta kantaminen tuntuisi mahdollisimman mukavalta, vaikka kuormaa olisi reilusti.

Velocity 23 L on muiden Ortliebin varusteiden tavoin totutusti aivan hemmetin kestävä. Päältä rullattava suuaukko aukeaa reiluksi ja päätaskusta saa helposti kaivettua varusteita. Tasku kiinnittyy jämäkällä velcrolla. Ja hei, jos tarrakiinnitykset epäilyttävät, Ortliebillä on sellainen käytäntö, että monta vuotta elämää nähneet ja käytetyt tarrakiinnitykset uusitaan, jotta reppu pysyy käytössä! Repun sisäosaa on uudistettu lisäämällä sinne pehmustettu läppäritasku ison vetoketjullisen sisätaskun lisäksi.

Mainio lisä Velocityyn on myös pienempi versio tästä erinomaisesta repusta! Tästä upeasta lähettirepusta on nimittäin saatavilla myös 17 litrainen versio, joka on loistava valinta lyhyemmille polkijoille tai vain kompaktimpaa vedenpitävää reppua kaipaavalle. Ostit sitten 23 litraisen tai 17 litraisen Velocityn, saat siitä elinikäisen kumppanin, kun vain muistat ja haluat pitää uudesta reppuselkäkaveristasi huolta.
  • Kestävä pohja ja sivut
  • Irrotettavat lantiovyö ja rintaremmi
  • Pehmustettu läppäritasku sisällä
  • Kahva
  • Mahdollisuus valon tai kypärän kiinnittämiseksi
Koko: 50 x 30 x 16 cm

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 410 x 500 x 100 mm.

Valitettavasti emme toimita tätä tuotetta maahan Yhdysvallat.

IP-luokka (Vesitiiviys)
IP64


Sukupuoli
Miehet, naiset


Paino
0.88 kg (myyntipakkauksen kanssa 1.00 kg)


Tilavuus
23 Litraa


Valmistusmaa
Saksa


Takuu
60 kk


Kommentit
Daniel N. kirjoitti 29.11.2020:
Yleisarvosana
Aivan älyttömän kova.
Maarit M. kirjoitti 10.9.2020:
Yleisarvosana
Mukava, istuu hyvin selkään (tässä tapauksessa repun käyttäjä 165 cm), keltainen väri näkyy hyvin liikenteessä muttei silti ole liian räikeä (esim. neon), läppäritasku iso on plussa samoin kuin sisällä oleva pikkutasku. Tukeva ja skarppi reppu, jos kestää hyvin käytössä niin varmasti parhaita reppuja joita olen pitänyt arkikäytössä.
Tiina P. kirjoitti 5.9.2020:
Yleisarvosana
Hyvä kaupunkireppu jokapäiväiseen käyttöön. Reppuun mahtuu hyvin läppäri ja vaikka sporttikamat ja sitten menoksi. Yksi lisätasku saisi vielä olla pienemmille tavaroille. Tietty selkä vähän hikoaa, mutta se oli tiedossa. Väri on super! Kirkas väri auttaa myös siinä, että näkee hyvin, mitä etsii sisältä.
Lisää kommentti

Tuotemerkki