NYT LAUANTAINA, 12.11.2016 
@Varuste.net, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki (Konala)

Vietetään jo legendaarista kulttimainetta nauttivaa Oakley -päivää. Tässä talven tärkeimmässä myymälätapahtumassa keskitytään erityisesti laskulaseihin ja -kypäriin unohtamatta tietenkään arskoja ja viimeisen päälle makiata vaatetusta. 


Oakley -päivän ohjelmasta sen verran vielä, että koko päivä on täynnä tarjouksia - paljastettakoon nyt jo, että kaikki Oakley -tuotteemme ovat myynnissä lauantaina 12.11. ja VAIN ainoastaan lauantaina 12.11. klo 10.00-18.00, 20% alennuksella. Luitte oikein. 
20% edukkaammin. Tarjous on voimassa tietysti myös verkkokaupassamme.

Ne, jotka ovat olleet joskus aikaisemmin tietävät, että kun koko Skandinavian kovimmat Oakley -hemmot päästetään samojen neliömetrien sisään tulos on jotain mykistävän, hämmentävän ja ilahduttavan välimaastossa. Eli ihan hyvä siitä tulee. Täällä on tosiaan tuotedemoja ja nopeimmille gogglesien ostajille pikkuylläreitä. Oakleyn vaatteita löytyy männä kaudelta erittäin spesiaalein hinnoin.

Käykää myös ihmeessä kaikki somettajat sun muut instailijat katsomassa Instagramissa meitin kilpailu, josta voi voittaa itselleen ja kaverilleen hienot ja räyhäkän väriset Oakley Enduro -aurinkolasit:

Varuste.netin Facebook-sivut

Instagramista meidät ja kilpailun löytää: 
@Varuste_net
#oakleyskaba

• Lauantai 12.11.2016 
• talven tärkein tilaisuus, elikkäs Oakley -myymälätapahtuma. 
• kaikki Oakley-tuotteet -20%, lisäksi vielä hurjempia erikoistarjouksia
• klo 10.00-18.00


Tulkaa tulkaa, kaikki sankoin joukoin. Me ollaan täällä parhaitten tyyppien kera teitä odottamassa.
Tervetuloa!Tästä pääset vielä smyygailemaan kaikkia muita Oakleyn tuotteita:


Ja sitten vielä tästä koko Oakleyn kuuluisa aurinkolasivalikoima:


HIIHTOHOMMIA

Nythän se lumen lykkäsi koko maahan, ja päästään kaikki nauttimaan pitkästä aikaa sivakoinnin iloista.

Tiesittehän muuten, että meillä on Konalassa oletettavasti Pohjois-Universumin särmin ja asiantuntevin suksi- ja hiihtoekspertti Patrik/Patte "Karpaasi" Maukkonen. Se on meinaan sillä tavalla, että jos vähääkään askarruttaa suksen, monon tahi sauvan valinta, saatika päivän voiteluvinkit, niin siinä on mies, joka tietää aiheesta ihan mitä vaan eli aivan kaiken. 
 
Tasapuolisuuden nimissä on todettava, että ei Pattekaan ole ihan ainoa, joka tietää ja osaa, on meitä muitakin. Mutta asianomainen suksipäällikkö häärää pääsääntöisesti päivittäin täällä hiihto-osaston tietäjänä ja vastaa mm. suksien huolto- ym. hommista. Siteiden kiinnitykset, voitelut, sauvojen lyhennykset, ja mitä nyt tarviikaan säätää onnistuu täällä meidän tiloissa Konalassa Paten Pajassa hienosti - asiantuntemuksella ja kokemuksella.
 
Tässäpä palveluhinnastoa / esimerkkejä huoltotöistä:
 

VOITELUPALVELUT

MUUT HUOLTOTYÖT

Tulkaa vaikka tänään tai yhdistäkää kaikki kärppäset samalla iskulla lauantaina ja hommatkaa suksien kyytipojaksi päheimmät sporttilasit Oakleylta, vaikka.

Oli lajisi sitten perinteinen-, luistelu-, tai erähiihto, niin kamppeet kyllä löytyy täältä alta:

 

Tervetuloa lauantaina tänne hulinoimaan Oakley-päivän tunnelmissa ja vaikka hommaamaan sunnuntain isänpäivää ajatellen iskälle parhaat huomionosoitukset. Ja jos tosiaan hiihdättää kovasti, niin suksikaa kaikin mokomin tänne Konalaan kohti hiihto-osastoamme poistamaan parhaat sivakat hiihtohommia varten.

Mukavan lumista viikkoa kaikille.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net