KUTSU

Tervetuloa meille nyt tulevana lauantaina 19.5.2018 vuoden tärkeimpään tilaisuuteen, elikäs Oakley -myymälätapahtumaan (klo 10.00-18.00). Mitäs siitä sitten oikein hyötyy? No ainakin sen, että lauantaina luukutamme kaikki Oakley -tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%).

Riittääkö kakskytäpinnaa. Ei varmaan riitä, sillä meillä on vielä jotain männäkauden kampetta tarjolla erikoiseen löytöhintaan: joitain malliston häntiä ja herkullisia yksittäiskappaleita. Toivotamme teidät erityisen tervetulleiksi ihmettelemään ja kuorimaan löydöksistä parhaat helmet päältä.

Alennukset ovat tosissaan voimassa koko viikonlopun, mutta lauantaina hyllyt tietty pursuaa tuotteita, ja paikalla on spessumeininkiä ja spessuhenkilökuntaa. Sunnuntaina palaamme hulinoinnin osalta arkeen, ainoastaan hinnat säilyvät edukkaina. 

Olemme avoinna lauantaina 10-18, sunnuntaina 11-18.

Tapahtuman näyttämönä toimii Konalan myymälässämme sijaitseva ultimaattisen makeilun pääkonttori: Oakley Shoppi. Se sijaitsee helposti löydettävissä, myymälän keskiosassa.
Myymälän lisäksi tarjoukset ovat voimassa muuten hei kanssa netissä (lauantai 19.5. klo 10.00- sunnuntai 20.5. klo 23.59).
HUOM: Mallistossamme on joitain yksittäisiä, spessuja Oakley-tuotteita, jotka ovat saatavilla ainoastaan myymälästä.

Noi yhet Pohjoismaan kovimmat Oakley-päälliköt aikoo kanssa tulla taas paikalle heilumaan lauantaina ihan Oulunkylästä saakka, ja osa tulee vieläkin lännemmästä, elikäs Ruåtsista. Kaikenmaailman härpättimiä ja muita kujeita lienee esillä, joten on siinä mielessä nähtävyys niille, jotka semmoisesta tykkää. Niillä lienee taas jotain optisia metkuja mielessä, kuten tapana on.

Lauantaipäivän sisältö on meitin porukoille tarkalleen ottaen vielä aika hämärän peitossa, mutta eiköhän se paljastu meille kaikille lauantaina kun Oakleyn jengi paikalle saapuu. Jotain pikku kisailuita ja visailuita sun muita demoja oli kait tarkoitus harjoittaa. 

Katseet tulevaisuuteen: Prizm React!
Ennakkotilausmahdollisuus parillekymmenelle ensimmäiselle

Ensi talven puhutuin ja odotetuin uutuus tulee olemaan Prizm React -gogglesit. Koko maahan näitä himottuja tulevaisuuden tuotteita tulee vain pieni erä, josta me olemme saaneet kiintiöömme peräti parisenkymmentä. Oakley-päivänä Oakley -tuotteen hankkineet fiilistelijät voivat varata itselleen Prizm React -gogglesit jo ennakkoon, ja varsinainen tuote noudetaan ja maksetaan (tai voidaan me lähettääkin), kun ovat tulleet tehtaasta ulos. Mistä ihmeestä nyt on kysymys? Katso YouTubesta demonstraatiovideo reaktiivisesta megatuotteesta, joka on esitelty männätalven ISPO -messuilla:Aikamoista hulinaa, vai mitä?
Huomatkaa, että verkkokaupan puolella kaikki näyttää nyt toistaiseksi normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat -20% hintoihin vasta lauantaina 19.5.2018 tasan klo 10.00. Hinnat palautuvat normaaleiksi sunnuntaina 20.5. klo 23.59.

Alla Oakley-Artun poimimat suositukset ja huippu-uutuudet tälle kaudelle, ja kyllä: näitäkin koskettaa tuo antelias kahenkymmenen pinnan (-20%) ale. 

Nyt ensinnä pureudutaan tähän huippu-uutuuteen, eli Flight Jacketiin. Uskomattoman härskinmakea lasi, jolla pyöräily, juoksu ja moni muu vauhtilaji käy entistäkin nopeammin. Tämä on nimenomaan nyt tätä erikoismallistoa, jota saa ostaa AINOASTAAN myymälästä, eli verkon kautta Flight Jacketia ei pysty tilaamaan. Oakley-päivänä tämä malli tietenkin nauttii alennuksista, mutta ainaostaan myymälästä.

Oakley Flight Jacket Neon Pink w/ Prizm Road

Saatavilla vain myymälästä.Valmistajan tuotekuvaus:Aerodynamic engineering makes this speed specialist the ultimate eyewear for cy...
Hinta 199.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
159.20 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.

klo 23.59)

Oakley Flight Jacket Carbon w/ Prizm Low Light

Saatavilla vain myymälästä.Valmistajan tuotekuvaus:Aerodynamic engineering makes this speed specialist the ultimate eyewear for cy...
Hinta 189.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
151.20 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)


Kaikki FLIGHT JACKET -mallit (myynnissä ainoastaan myymälässä)


Harmony Fade

Viimeisimmissä talvikisoissa saattoi nähdä paljonkin näitä kyseisen spessumalliston tuotteita Oakley-tiimiin kuuluvien urheilijoiden päällä. 
Lue lisää HARMONY FADE:sta tästä linkistä

Meillä on tosiaan vielä muutamia herkkuja jäljellä, joten vielä saa muutamat nopeet haluamansa.
Jos nämä kelpaa olympiaurheilijoille, niin kait ne kelpaa myös minulle.

Oakley Flak 2.0 XL Harmony Fade w/ Prizm Ruby

Valmistajan tuotekuvaus:Oakley engineering takes performance to the next level and brings style along for the ride. Flak 2.0 offer...
Hinta 155.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
124 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)

Oakley Jawbreaker Harmony Fade w/ Prizm Ruby

Valmistajan tuotekuvaus:Jawbreaker™ is the ultimate sport design - answering the demands of world-class athletes with a 40 year he...
Hinta 199.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
159.20 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)


Kaikki Harmony Fade -mallistoon kuuluvat tuotteet tästä


Oho, oho. Nyt on viileää.

Latch itsessään on saavuttanut suuren suosion, ja kaudelle 2018 Oakley tuo tästä erittäin ajankohtaisen variaation, Latch Keyn.
Tuotteet on tilattavissa netistä ja ostettavissa myymälästä normaalisti. Tiukille menee ja sormet ristissä ollaan: Kamppeet on tehtaalla tänään pakattu ja postimiehen pitäisi tuoda nämä meille myymälän hyllyyn perjantaihin mennessä, mutta onpi ihan mahdollista, ettei kaikesta yrityksestä huolimatta siltikään ennätä. 
Oakley-päivänä näitä voi siitä huolimatta ostaa/ tilata tarjoushinnoin, ja toimitus tapahtuu heti kun nämä hyllyssä ovat. 

Oakley Latch Key, Matte Brown Tortoise w/ Sapphire Iridium Polarized

Hinta 179.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
143.20 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)

Oakley Latch Key, Matte Brown Tortoise w/ Prizm Tungsten

Hinta 155.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
124 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)


Latcheista on moneksi, monenlaista ja monelle.
Näiden Latch Key -mallien lisäksi saatavilla on SQ (kulmikkaampi) ja sitten vielä toi perus Latch, se, mistä kaikki alkoikin.

Kaikki Latch Key -mallit

Latch SQ -suosikkilasin kulmikkaampi malli


Koko perinteinen Latch -valikoima


Tätä ei voi jätttää mainitsematta

Targetline on yksi uusimmista malleista, joita löytyy muutamassakin eri lookissa. Tyylikäs uudenlainen kulmikas muotoilu, jota tämäntyyppisissä laseissa ei ola paljoa nähty. Erittäin tervetullut lisäys valikoimaan.

Oakley Targetline Polished Black w/ Prizm Black Polarized

Hinta 169.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
135.20 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)

Oakley Targetline Matte White w/ Prizm Ruby

Hinta 129.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
103.20 €
(voimassa la 19.5.
klo 10.00 - su 20.5.
klo 23.59)