KUTSU

Oakley-osastomme on nyt kauniimpi kuin koskaan. Männäviikolla nakuteltiin viimeisetkin nurkkalistat paikoilleen ehdan Italialaisen design-tiimin toimesta, ja nyt osasto on luultavasti Euroopan hienoin.

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät kekkeröimään uudistuneen osastomme avajaiskinkereitä talvisen Oakley-Päivän tunnelmissa LAUANTAINA, 18.11.2017 klo 10-18.

Mikä Mikä Mikä Oakley-Päivä. Mitäs siitä oikein hyötyy. Miksi kannattaa sinne tulla?
Loistavan meiningin, kivojen tyyppien ja ihastuttavien tuotteiden lisäksi lauantaina 18.11.2017 luukutamme kaikki Oakley -tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%). Tähän lukeutuu mukaan myös talven ykköstuotteet: kypärät ja gogglesit.

Gogglesien ostajaa hemmotellaan lauantaina, vain ja ainoastaan lauantaina 18.11.2017 pienoisella yllätyksellä. Yllätys on tarjolla ainoastaan myymälässä, ja sen tarjoilee Oakley-Paavo henkilökohtaisesti. Huomatkaa myös, että tarjoomus on rajallinen, joskin runsas. Nopeet syö hitaat.

Tapahtumapaikan näyttämönä toimii Konalan myymälässämme sijaitseva ultimaattisen makeilun pääkonttori, uudistunut ja valovoimainen: Oakley Shoppi. Kyseinen myymälän sisäinen boutique sijaitsee helposti löydettävissä, kaupan keskiosassa.

Myymälän lisäksi tarjoukset ovat voimassa muuten hei kanssa netissä. Jos lauantain pääpäivältä vielä jää jotain myytävää, niin lipsuttelemme tarjouksia vielä sunnuntain puolelle, joten jos lauantai pääsee unohtumaan, niin sunnuntaina on vielä hyvällä tsägällä mahdollisuus tehdä löytöjä. Tarjoukset ovat voimassa sekä myymälässä, että verkkokaupassa 18.-19.11.2017.
Myymälämme on myös avoinna sunnuntaina klo 11-18.

Aikamoista hulinaa, vai mitä. Allaolevista linkeistä pääset katsomaan Oakleyn tuotteet kategorioittain, ne on aika selkeesti laitettu (vaatteet / asusteet, lasit jne.) Huomatkaa, että verkkokaupan puolella kaikki näyttävät nyt normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat -20% hintoihin vasta lauantaina 18.11.2017.

Alla olevasta linkistä pääset tsuumailemaan ajankohtaista Oakleyn Goggle-valikoimaa:
Kaikki Oakleyn Aurinkolasit löydät kootusti tämän linkin takaa:
Kaikki Oakleyn tekstiilit alla olevasta linkistä:Laittakaa ihmiset oikein isolla tussilla merkintä kalentereihinne, että 18.11.2017 Konalaan, Varuste.netiin laittamaan koko Oakley-arsenaali uuteen uskoon seuraavaa kautta varten. Torstaina lähestymme teitä vielä tarkentavin tiedonannoin, mutta näillä pärjättäneen sinne saakka.

Mukavaa viikonjatkoa, ja jännitetään yhdessä lauantaita 18.11.2017. Merkkipäivää, jolloin:
- Länsimetron avajaisia vietetään
- Varuste.netin Oakley Shopin uuden ilmeen ja laajentuneen valikoiman juhlapäivää juhlitaan

Tärkeä päivä, tärkeä päivä. Sitä ootellessa.
Nähdään sankoin joukoin Konalassa, osoitteessa Ruosilankuja 3 / Helsinki.
Tai verkkokaupassamme. Sekin on ihan mesta paikka.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net