KUTSU

Tervetuloa meille nyt tulevana lauantaina, 20.5.2017 vuoden tärkeimpään tilaisuuteen, elikäs Oakley -myymälätapahtumaan. (klo 10.00-18.00) Mitäs siitä sitten oikein hyötyy? No ainakin sen, että lauantaina, siis vain ja ainoastaan lauantaina, luukutamme kaikki Oakley -tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%).

Riittääkö kakskytäpinnaa. Ei varmaan riitä, sillä meillä on männäkauden kampetta tarjolla erikoiseen löytöhintaan: joitain malliston häntiä ja herkullisia yksittäiskappaleita. Toivotamme teidät erityisen tervetulleiksi ihmettelemään ja kuorimaan löydöksistä parhaat helmet päältä. 

Tapahtumapaikan näyttämönä toimii Konalan myymälässämme sijaitseva ultimaattisen makeilun pääkonttori: Oakley Shoppi. Se sijaitsee helposti löydettävissä, myymälän keskiosassa.
Myymälän lisäksi tarjoukset ovat voimassa muuten hei kanssa netissä (klo 10.00-23.59).


Noi yhet Pohjoismaan kovimmat Oakley-päälliköt aikoo kanssa tulla taas paikalle heilumaan Ogelista saakka, osa tulee jopa lännemmästä, elikäs Ruåtsista. Kaikenmaailman härpättimiä ja muita kujeita lienee esillä, joten on siinä mielessä nähtävyys niille, jotka semmoisesta tykkää. Niillä lienee taas jotain metkuja mielessä. Sisältö on meitin porukoille vielä ihan hämärän peitossa, mutta eiköhän se paljastu meille kaikille lauantaina, kun he paikalle saapuvat. Jostain pikku myymäläkisailusta oli puhetta, jossa voi voittaa jotain pientä Oakley-aiheista.

Aikamoista hulinaa, vai mitä häh? Allaolevista linkeistä pääset katsomaan Oakleyn tuotteet kategorioittain, ne on aika selkeesti laitettu (vaatteet/ asusteet, lasit jne.) Huomatkaa, että verkkokaupan puolella kaikki näyttävät nyt normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat -20% hintoihin vasta ja vain ja ainoastaan lauantaiksi 20.5.2017.

Tässä alla Oakley-Joneksen poimimat huippu-uutuudet tälle kaudelle, ja kyllä: näitäkin koskettaa tuo antelias kahenkymmenen pinnan ale. Lauantaina. Vain lauantaina 20.5. 

Kevään uutta on Oakleyn tuottamat kokovaihtoehdot suosituista aurinkolasimalleista. Eli Turbinea löytyy myös nyt pienikasvoisille ja justiinsa vaikkapa naisille, ja Crossrange löytyy nyt myös suuremmille kasvoille. Tervetulleita uutuuksia, ei voi muuta sanoa.

Oakley Turbine XS

Valmistajan tuotekuvaus:TURBINE XS™Turbine™ cranks up the active look with interchangeable icons plus inset zones of sure-grip U...

Hinta 159.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
127,20 €
(voimassa vain
lauantaina 20.5.
klo 10.00-23.59)

Oakley Crossrange XL (normaalilla linssillä)

Crossrange malli vaihdettavilla sangoilla ja nenätyynyillä. Lasit jotka toimivat vapaalla ja harrastuksissa tai mitä ikinä teetkin...
Hinta 169.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
135,20 €
(voimassa vain
lauantaina 20.5.
klo 10.00-23.59)

Oakley Crossrange XL  (polarisoidulla linssillä)
Crossrange XL malli vaihdettavilla sangoilla ja nenä tyynyillä. Lasit jotka toimivat vapaalla ja harrastuksissa tai mitä ikinä tee...
Hinta 189.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
151,20 €
(voimassa vain
lauantaina 20.5.
klo 10.00-23.59)


Kaikki Turbine XS -värivaihtoehdot

Kaikki Crossrange XL -lasit normaalilla linssillä

Kaikki Crossrange XL -lasit polarisoidulla linssilläDouble Edge tarjoaa hyvää istuvuutta niin ikään isommalle feissille / -päälle.

Oakley Double Edge
We gave the lens orbitals some angular attitude and let the sizing go big with personality, creating an on-trend look in lightweig...
Hinta 129.00 €
OAKLEY-PÄIVÄNÄ
103,20 €
(voimassa vain
lauantaina 20.5.
klo 10.00-23.59)


Valikoimamme kaikki Double EdgetPerinteiseen ja totuttuun tapaan ollaan nostettu yksi malli ylitse muiden ja pamautettu se aivan epähäveliään hulvattomaan hintaan. Kuusysi tasan. Normihinta on paljon enemmän. Rajoitettu erä muutens - eli nopeat ehtii. Näitä on siis hyllyssä ihan hyvä määrä, mutta varmistaakseen omansa kantsuu olla nopea. Kun nää loppuu, niin ne on sitten loppu. Ja uskoaksemme nämä tullaan viemään käsistä.


Oakley Enduro Fingerprint Collection

60-luvun musiikki- ja elokuvatähdiltä vaikutteensa saanut Enduro on erittäin kevyt ja mukava vapaa-ajan aurinkolasi. Vintage-tyyli...
Hinta 109.00 €
OAKLEY-PÄIVÄN
KREISITARJOUS
69 €
(voimassa vain
lauantaina 20.5.
klo 10.00-23.59)

Oakley Enduro Heaven&Earth Collection
60-luvun musiikki- ja elokuvatähdiltä vaikutteensa saanut Enduro on erittäin kevyt ja mukava vapaa-ajan aurinkolasi. Vintage-tyyli...
Hinta 109.00 €
OAKLEY-PÄIVÄN
KREISITARJOUS
69 €
(voimassa vain
lauantaina 20.5.
klo 10.00-23.59)


Onhan noita arskoja muitakin. Tuosta alla olevasta kuvakkeesta pääset smyygailemaan koko tarjontaa.Tästä alta löytyvän bannerin alta pääset taas sitten tekstiilien, asusteiden sun muiden ihastuttavien & haluttavien tuotteiden äärelle. Sama juttu näissä, eli näyttävät nyt ihan normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat alennushintaisiksi vasta lauantaina 20.5.2017.Ja ennenkuin toimistopäällikkö Härski-Hanskin työpuhelin alkaa soimaan vinhasti&vihaisesti siitä epäkohdasta, että aina helsinkiläisiä suositaan, niin muistutettakoon kertaalleen, että tarjoustuotteet voi tilata itselleen lauantain aikana myös netistä (klo 10.00-23.59). Ei saa ylläreitä sun muita extraherkkuja, mutta sellaista se nyt vaan on. Eimuutaku tervetulot - nähdään sankoin joukoin myymiössä. Eiköhän tästä ihan kiva tapahtuma ole tulossa.

Tervetuloa kaikille!