Ethän unohda sunnuntain 11.11.2018 isänpäivää?
Katso viime hetken vinkit tärkeän henkilön muistamiseen tästä.


KUTSU

Sen kunniaksi, että Oakleyn talvikamat ovat nyt täysimääräisesti inessiivissä eli kauniisti Oakley-osastolla esillä, järjestämme aihetta juhlistavan talvikauden aloituksen, elikäs perinteisen syksyn Oakley-päivän.

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät kekkeröimään uudistuneen malliston avajaiskinkereitä talvisen Oakley-Päivän tunnelmissa LAUANTAINA, 10.11.2018 klo 10-18. Päivän isäntinä hääräilee meidän oma Oakley-Onnimme sekä Oakleylta Paavo itse, joten meininki on sitäkin kautta varsin osaava mutta siitä huolimatta - noh, varmaan vähintään ihan heittämällä hauska hyvän maun rajoissa.

Tapahtumapaikan näyttämönä toimii Helsingin Konalan myymälässämme sijaitseva ultimaattisen makeilun pääkonttori, uudistunut ja valovoimainen Oakley Shoppi. Kyseinen myymälän sisäinen boutique sijaitsee helposti löydettävissä, kaupan keskiosassa.

Mikä ihmeen Oakley-Päivä. Mitäs siitä oikein hyötyy. Miksi kannattaa sinne tulla?
Loistavan meiningin, kivojen tyyppien ja ihastuttavien tuotteiden lisäksi lauantaina 10.11.2018 luukutamme kaikki Oakley-tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%). Tähän lukeutuu mukaan myös talven ykköstuotteet: kypärät, gogglesit, vaihtolinssit sun muut.
Itsestäänselvästi aurinkolasit, oheistuotteet, vaatteet ja asusteet. Siviilipuolen tuotteet, viranomaispuolen tuotteet. Kaikki Oakley-tuotteet.

Lisäksi joissain viime kauden tekstiileissä hintalappu saattaa olla jotain ihan muuta kuin -20%: lähinnä siis siten, että pakkasen puolella olevia prosentteja on huomattavasti enemmän.

Aikamoista hulinaa, vai mitä. Allaolevista linkeistä pääset katsomaan Oakleyn tuotteet kategorioittain, ne on aika selkeästi laitettu (vaatteet / asusteet, lasit jne.) Huomatkaa, että verkkokaupan puolella kaikki näyttävät nyt normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat -20% hintoihin vasta lauantaina 10.11.2018. Tarjoukset ovat voimassa koko lauantain ja ainoastaan lauantain sekä verkossa, että myymälässä.

Alla olevasta linkistä pääset tsuumailemaan ajankohtaista Oakleyn Goggle-valikoimaa:
Kaikki Oakleyn Aurinkolasit löydät kootusti tämän linkin takaa:
Kaikki Oakleyn tekstiilit alla olevasta linkistä:Laittakaa ihmiset oikein isolla tussilla merkintä kalentereihinne, että 10.11.2018 Konalaan, Varuste.netiin laittamaan koko Oakley-arsenaali uuteen uskoon kautta 2018-2019 varten.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille. Jännitetään yhdessä lauantaita 10.11.2018 Merkkipäivää jota moni jo odottaa. Varsinainen ennakkojoulu!

Sitä ootellessa.
Nähdään sankoin joukoin Konalassa, osoitteessa Ruosilankuja 3 / Helsinki.
Tai verkkokaupassamme. Sekin on ihan mesta paikka.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net