Ethän unohda sunnuntain 10.11.2019 isänpäivää?
Katso viimeisen hetken vinkit tärkeän henkilön muistamiseen tästä.

Kiinnostaako vakituinen työpaikka asiakaspalvelussamme?
Klikkaa tästä työpaikkailmoitus auki, ja hae parhaimpaan toimistotyöhön parhaimpien ulkoilumielisten kavereiden ympäröimänä.


KUTSU

Sen kunniaksi, että Oakleyn talvikamat ovat nyt täysimääräisesti inessiivissä eli kauniisti Oakley-osastolla esillä, järjestämme aihetta juhlistavan talvikauden aloituksen, elikäs perinteisen syksyn Oakley-päivän.

Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät kekkeröimään uudistuneen malliston avajaiskinkereitä talvisen Oakley-Päivän tunnelmissa LAUANTAINA, 9.11.2019 klo 10-18. Päivän isäntinä hääräilee meidän oma Oakley-Onnimme sekä Oakleylta Paavo itse, joten meininki on sitäkin kautta varsin osaava mutta siitä huolimatta - noh, varmaan vähintään ihan heittämällä hauska hyvän maun rajoissa. Tarjoukset astuvat voimaan nettikaupan puolella heti lauantaina kun kello lyö 00:01 ja hulluttelua jatkuu aina sunnuntain 10.11.2019 (isänpäivä) loppuun asti, eli klo 23:59 saakka.

Tapahtuman varsinaisena näyttämönä toimii Helsingin Konalan myymälässämme sijaitseva ultimaattisen makeilun pääkonttori, uudistunut ja valovoimainen Oakley Shoppi. Kyseinen myymälän sisäinen boutique sijaitsee helposti löydettävissä, täsmälleen kaupan keskiosassa.

Mikä ihmeen Oakley-Päivä. Mitäs siitä oikein hyötyy. Miksi kannattaa sinne tulla?
Loistavan meiningin, kivojen tyyppien ja ihastuttavien tuotteiden lisäksi lauantaina 9.11.2019 luukutamme kaikki Oakley-tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%). Tähän lukeutuu mukaan myös talven ykköstuotteet: kypärät, gogglesit, vaihtolinssit sun muut.
Itsestäänselvästi aurinkolasit, oheistuotteet, vaatteet ja asusteet. Siviilipuolen tuotteet, viranomaispuolen tuotteet. Kaikki Oakley-tuotteet.

Lisäksi joissain poistuvissa malleissa hintalappu huitelee AIVAN PAKKASELLA, eli ihan kreiseissä sfääreissä:
Näissä poistuvissa malleissa, joissa alet ovat aika huimat ja houkuttelevat diili on se, että nopeet syö hitaat.
Poistuvat mallit myydään edukkailla hinnoilla pois. Kun ne on myyty, niin uusia ei enää tule. Ole nopea!
Katso kaikki spessuspessutarjoukset tästä.


Aikamoista hulinaa, vai mitä. Allaolevista linkeistä pääset katsomaan Oakleyn tuotteet kategorioittain, ne on aika selkeästi laitettu (vaatteet / asusteet, lasit jne.) Huomatkaa, että verkkokaupan puolella kaikki näyttävät nyt normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat -20% hintoihin vasta lauantaina 9.11.2019 klo 00:01. Tarjoukset ovat voimassa koko lauantain sunnuntain 10.11.2019 loppuun saakka, sekä netissä että myymälässä.

Alla olevasta linkistä pääset tsuumailemaan ajankohtaista Oakleyn Goggle-valikoimaa:
Kaikki Oakleyn Aurinkolasit löydät kootusti tämän linkin takaa:
Kaikki Oakleyn tekstiilit alla olevasta linkistä:Laittakaa ihmiset oikein isolla tussilla merkintä kalentereihinne, että 9.11.2019 Konalaan, Varuste.netiin laittamaan koko Oakley-arsenaali uuteen uskoon 2019-2020 kautta varten.

Mukavaa loppuviikkoa kaikille. Jäädään uhdessä odottamaan ja jännittämään lauantain 9.11.2019 alkamista, tuota merkkipäivää, jota moni jo odottaa. Varsinainen ennakkojoulu!

Muista myös isää, isähahmoja, isämielisiä ja muita läheisiä isänpäivänä, sunnuntaina 10.11.2019!
Olemme koonnet joitain isämäisiä virikkeitä, jotka pääset katsomaan tästä.

Ja jos olet asiakaspalveluhenkistä toimitsotyötä vailla, niin klikkaa tästä esille työpaikkailmoituksemme koskien Varuste.netin asiakaspalvelutiimiä.

Nähdään sankoin joukoin Konalassa, osoitteessa Ruosilankuja 3 / Helsinki.
Tai verkkokaupassamme. Sekin on ihan mesta paikka.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]