HUOM Isänpäivää juhlitaan sunnuntaina 10.11. Oletko valmis?
Samalla kannattaa huomioida seuraavat tärkeät asiat:

• Lauantai 9.11. legendaarinen Oakley-Päivä (kutsu tapahtumaan heti tässä alla, vinkki isänpäiväshoppailijoille!)
• Asiakaspalveluumme haetaan reipasta asiakaspalvelun osaajaa. Katso työpaikkailmoitus ja ohjeet tästä!KUTSU

Sen kunniaksi, että Oakleyn talvikamat ovat nyt täysimääräisesti inessiivissä, eli kauniisti ja järjestelmällisesti esillä Oakley-osastolla, järjestämme aihetta juhlistavan talvikauden aloituksen, elikäs perinteisen loppusyksyn Oakley-päivän. Meillä on ilo ja kunnia kutsua teidät kekkeröimään uudistuneen malliston avajaiskinkereitä talvisen Oakley-Päivän tunnelmissa LAUANTAINA, 9.11.2019 klo 10-18.

Päivän isäntinä hääräilee meidän oma Oakley-Onnimme sekä Oakleylta Paavo itse, joten meininki on sitäkin kautta varsin osaava mutta siitä huolimatta - noh, varmaan vähintään ihan heittämällä hauska hyvän maun rajoissa. Tapahtumapaikan näyttämönä toimii Helsingin Konalan myymälässämme sijaitseva ultimaattisen makeilun pääkonttori, uudistunut ja valovoimainen Oakley Shoppi. Kyseinen myymälän sisäinen boutique sijaitsee helposti löydettävissä, kaupan keskiosassa.

Mikä ihmeen Oakley-Päivä?

Mitäs siitä oikein hyötyy. Miksi kannattaa sinne tulla? Loistavan meiningin, kivojen tyyppien ja ihastuttavien tuotteiden lisäksi lauantaina 9.11.2019 luukutamme kaikki Oakley-tuotteet pihalle kahdenkymmenen pinnan alella (-20%). Tähän lukeutuu mukaan myös talven ykköstuotteet: kypärät, gogglesit, vaihtolinssit sun muut. Itsestäänselvästi aurinkolasit, oheistuotteet, vaatteet ja asusteet: siviilipuolen tuotteet, kuin myös viranomaispuolen tuotteet kuuluvat myös tähän diiliim. Lue: "Kaikki Oakley-tuotteet".

Lisäksi joissain viime kauden laseissa hintalappu saattaa olla jotain ihan muuta kuin -20%: lähinnä siis siten, että pakkasen puolella olevia prosentteja on huomattavasti enemmän.

Aikamoista hulinaa, vai mitä.

Huomatkaa, että ennen Oakley-päivää verkkokaupan puolella kaikki näyttävät nyt normaalihintaisilta, sillä ne muuttuvat -20% hintoihin vasta kun kello lyö lauantain 9.11.2019. Tarjoukset ovat voimassa koko lauantain ja ainoastaan lauantain sekä verkossa, että myymälässä.

Syksyn kuumimmat Oakley laskettelulasit

Alkusyssyn suosituin malli on ollut epäilemättä Flight Deck. Löytyy niin normaaliflightdeckin kokoista kuin hieman kompaktimpaa ja pienempää Flight Deck M (7046)-mallia.


Syksyn kuumimmat Oakley aurinkolasit

Jokavuotinen kestosuosikki Holbrook näyttää olevan tänäkin syksynä Oakley aurinkolasien suosituin malli.
Oakley Holbrook Matte Black, Prizm Black Polarized
Oakley Holbrook Matte Black, Prizm Black Polarized
Captcha$
(11)
Heti varastossa


Syksyn kuumimmat Oakley vaatteet ja asusteetSyksyn kuumimmat Oakley laskettelukypärät