Se on taas se aika

Tosiaan: on taas se aika käsillä, jolloin sadat tuhannet eräharrastajat pakkaavat eväsreppuja sun muita lippaita kokoon ja painelevat menemään skuugeniin, kairalle tai muuhun jänkhälle. Metikköön, puskaan, pellon laidalle taikka kaislikkoon. Vastaan saattaa edellämainitussa paikoissa tulla monenlaista sääilmiötä loppuvuoden aikana.

Tästä syystä onkin äärimmäisen tarkkaa että metsämies, -nainen tai -henkilö on pukeutunut oikein tilanteen ja sään luonteen vaatimalla tavalla. Onneksi on olemassa kauppa (me) joka myy jos jonninlaista metsärelettä monenlaiseen olosuhteeseen ja -tilanteeseen.

Tässä viestissä keskitymme nimenomaan vaatteisiin, sillä metsästyspuolen vaatteet ovat tässä viikon pari -10% tarjouksessa (joissain prosentteja on enemmän, joissain vähemmän. Alennukset on laskettu tuotteisiin valmiiksi). Tarkemmin sanottuna alkaen heti ja päättyen seuraavan viikon loppuun saakka (13.9.2020) Tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupan puolella, että myymälässä.

Sen pidemmittä puheitta siirrymme tähän vaatevalikoimaan, että mitä tuotteita ollaan tähän esimerkkinä tälle viikolle poimittu.

Tuotekatselmus lähtee liikenteeseen kalvollisista metsästysrotseista. Ja vaikka ovatkin tuotekategoriassa "metsästystakit" niin ei nämä päällä ole pakko metsästää. Näitä voi hankkia myös aivan fantastisen erinomaisiksi eräilyvermeiksi sienimetsään, makkaranpaistoon tai lintubongaukseen.

Kampanjahinta -10% 269.10 €
Kampanjahinta -10% 99.00 €

Kampanjahinta -10% 206.10 €
Kampanjahinta -10% 539.10 €
Miesten kalvolliset metsästystakit

Naisten kalvolliset metsästystakit


Kalvollinen takki ei ole missään nimessä metsässä pakollinen, vaan moniin tilanteisiin sopii jopa paremmin kalvoton versio. Näissä Fjelluissa on erinomainen istuvuus, kestävyys ja hengittävyys, joten passaa liikkuvaan eränkäyntiin mainiosti.
G-1000 -kangas itsessään on tiiviisti kudottua, mutta sen vedenpitävyyttä voi säädellä käyttämällä takkiin G-1000 -kankaalle suunniteltua Greenland Wax -mehiläisvahaa. Vahan käyttöohjeet löytyvät muuten ko. tuotteen tuotesivun alta.
Kampanjahinta -10% 251.10 €
Kampanjahinta -10% 224.10 €
Poistossa alk. 207.87 €
Kampanjahinta -10% 251.10 €
Kampanjahinta -10% 224.10 €
Kalvottomat miesten takit

Kalvottomat naisten metsästystakit

Vaha- ja öljytuotteet mm. G-1000 -kankaalle, öljykankaalle ja nahalle


Tweediä sekä öljykangasta herrasmiehille, -naisille ja muille -henkilöille.

Tweediä ja öljykangasta löytyy niin herraskaisiin kartanojahtimuotoihin, after hunt -tunnelmiin, tyylikkääsen vapaa-aikaan sekä ihan kunnon mehtuuhommiinkin. Kas tässä aika esittelevä kattaus valikoimasta, josta saa idean siitä, että mitä kaikkea aiheeseen liittyvää me muun muassa myymme.
Kampanjahinta -10% 242.10 €
Kampanjahinta -10% 377.10 €
Kampanjahinta -10% 233.10 €
Miesten tweed-, nahka-, ja öljykangastakit

Naisten tweed-takit

Öljykangastakin ym. hoitotuotteet


Housut tyylin ja tarpeen mukaan.

Härkilän Angus -housut ovat ihan legenda - kyllä ne on niin heavy duty -kamaa, että jos onnistuu normaalilla aktiivikäytöllä kuluttamaan Angukset puhki, niin saa palkinnon. Nahkahousut isolla N:llä.
Tuohon on lisäksi nostettu muutama suosituimmista housuistamme, elikäs Fjellun Drevit ja Lapplandit sekä ultimaagista suosiota nauttivat Chevan Arizona Pro Pantit.
Kampanjahinta -10% 251.10 €


Kampanjahinta -10% 179.10 €
Kampanjahinta -10% 107.10 €
Kampanjahinta -10% 170.10 €
Valikoimamme koko metsästyshousuvalikoima


Breeksit on ajaton ja tyylikäs klassikkovaate, jonka tulisi kuulua jokaisen metsästäjän vaatekaappiin.
Lähde tyylillä radalle, lintumetsään tai muihin jahtipuuhiin.
Kampanjahinta -10% 107.10 €
Valikoimamme kaikki breeksit

Hirveän hyvät liivit

Nyt on tosiaan myös sekin aika vuodesta, jolloin kannattaa kollata, että:
1) liivit löytyy
2) jos löytyy, niin tarkastaa ovatko ne vielä ehjät/ oranssit
3) jos ei löydy tai jos ei ole, niin kannattaa hommata uudet
Kampanjahinta -10% 26.91 €
Kampanjahinta -10% 169.11 €
Liivit metsästäjälle (myös metsästysliivit sun muut)


Radalle!
Kunnon rataliivi on siitä hyvä verme, että voi käyttää aika vapaasti mitä tahansa alusvaatetusta ja liivi päällä kursii kasaan hennot tai laskokselliset paitamateriaalit jos sikseen. Toisekseen liivissä on fantastiset taskut, joihin mahtuu kierros jos toinenkin. Kolmannekseen mainittakoon, että säilyy vaatteet kohtuu puhtaana harrastuksen aikana.

Jos rekyyli tuntuu ongelmalliselta, ja perän kohdalla on kaikesta asento- ja nostohifistelystä huolimatta perän muotoinen mustaleima, niin liivin alle saa erikseen ostettua geelistä tehdyn rekyylisuojan.
Kampanjahinta -10% 71.91 €
Kampanjahinta -10% 62.91 €
Kampanjahinta -10% 62.91 €
Kaikki ampumaurheiluvaatteemme (huikeita poistohintoja!)

Kaikki valikoimamme rataliivit

Kunnon hanskat on oivallinen varuste varsinkin kylmille keleille. Ongelmana vaan on, että jos tulee tilanne ja on hanskat kädessä, niin sitä tuppaa paksumpi tumppu jäämään ihan vääriin paikkoihin joko jumiin, tai sitten hommasta vaan nyt ei tule yhtään mitään.

Kampanjahinta -10% 19.90 €

Kampanjahinta -10% 49.41 €
Poistossa alk. 37.75 €
Valikoimamme kaikki metsästyskäsineet

Tyyli ennen kaikkea
After huntiin, muihin kekkereihin tai vaikkapa vapaa-ajan koreiluun, miksei.
Useita metsästykseen liittyviä aiheita ja värejä, joista valita solmio & taskuliina -setti.
Huomioi myös muu valikoimamme - tämä ei tosiaankaan ollut vain tässä!
Kampanjahinta -10% 40.50 €
Kampanjahinta -10% 28.71 €
Aiheeseen liittyvät solmiot ja taskuliinat

Erityisesti breeksien kanssa sopivat kunnon tyylikkäät villasukat asiaankuuluvalla, matchaavalla sukkanauhalla. Näillä voi vähän leikitelläkin, sillä sukkia ja sukkanauhoja yhteensovitellessa vain mielikuvitus ja rohkeus on rajana.
Kampanjahinta -10% 53.10 €
Kampanjahinta -10% 44.91 €
Kampanjahinta -10% 22.41 €
Kampanjahinta -10% 17.10 €
Kampanjahinta -10% 17.91 €

Kaikki metsästyssukat


Metsästysosastomme on auki siinä missä koko meidän muukin kauppa eli arkisin klo 10-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.

Tervetuloa meille - täällä Sinua palvelee metsästysasioissa: Tony, Matti, Benjamin ja Ilkka.