Syysviikonlopun Mammut-tarjous

Tänä viikonloppuna keskitytään Mammuttimaisiin asioihin.

La-su 13.-14.10.2018 kaikki Mammut-tuotteet -15% tarjoushinnoin, koskee myös uutuuksia.
Erikois- ja poistohintaisia Mammut-tuotteita -20-80% tarjouksella

Sen lisäksi, että Mammutti on esihistoriallinen muinaisjäänne, niin on se myös ulkoilma- ja vuorikiipeilyvarusteiden keskeinen auktoriteetti, erittäin kova sveitsiläinen outdoor-brändi.

Mammutin tarina lähti liikenteeseen reippaasti yli 150 (!) vuotta sitten, jolloin Kaspar Tanner -niminen hemuli sai opintonsa päätökseen ja valmistui köysimestariksi vuonna 1862. Sittemmin homma meni kuten meni, eli hyvin.

Tänä päivänä Mammut on alansa edelläkävijä, ja porskuttaa yhtä vahvasti etiäppäin kuten aina ennenkin, ehkä jopa vaan paremmin koko ajan.
On todellinen ilo myydä näiden seppien takomia kamppeita, voi veljet.

Ajankohtaiseksi tämän aiheen tekee se, että meille tuli justiinsa koko syysmallisto sisään ja se meinaa sitä, että viime vuoden häntiä, yksittäiskappaleita sun muuta ollaan tarjousteltu ihan älyttömiin mittasuhteisiin saadaksemme uudet mahtumaan sisään, joten Mammuttia saa nyt ostettua jopa -80% tarjoushinnalla. Paljon on tuotteita reippaat -20-30% tarjouksessa, useat enemmässäkin prosenteissa.

Jotta homma ei olisi ihan eppää, niin teimme poikkeuksen, ja ajattelimme tarjota viikonlopun kunniaksi, lauantain ja sunnuntain ajaksi teille mahdollisuutta tutustua myös meidän valkkaamaan Mammutin uutuusmallistoon tarjoushintaan.
Yleisalennus koskee niin jatkuvaa mallistoa (kovat kamat: valjaat, kilkkeet ym.), sekä myös vaatemallistoa.

Tästä alla olevasta linkistä pääset kurkkaamaan nämä ihan megamegatarjouksessa olevat kamat, joiden hinnat on voimassa jo hetinyt:
Pelin henki on näissä erikoishintaisissa- ja poistotuotteissa se, että nopeet syö hitaat. Parhaat viedään päältä luultavasti aika ketterään tahtiin.Makupaloja Mammutin mammuttimaisen laajasta tuotetarjoomasta:

1) Makuupussit (Mammut tekee ihan järjettömän hyviä pusseja)
(Mammutin pussit -15% la-su 13.-14.10.2018)

Untuva vai keinokuitu?
• Untuvatäytteessä on paras lämpöarvo suhteessa painoon ja pakkauskokoon, mutta ainoastaan niin kauan, kun täyte pysyy kuivana. Jos untuvamakuupussi pääsee kastumaan, se kuivuu hitaasti.

• Tekokuitutäytteinen makuupussi pääsee samoihin lämpöarvoihin kuin untuvamakuupussi. Se säilyttää kosteana paremmin lämpönsä ja kuivuu untuvapussia nopeammin. Tekokuitupussi on kuitenkin painavampi ja kookkaampi.

Alla olevasta linkistä pääsee katsomaan, mitä makuupusseja Mammutilta löytyy:Valikoimamme kaikki makuupussit (myös muut merkit) »


2) Valjaat.
(Mammutin valjaat -15% la-su 13.-14.10.2018)

Mammutilla on paljon hyviä valjaita. Täst pääset katsomaan valjasvalikoimaa tarkemmin.
Tervetuloa sovittelemaan näitä myymäläämme - mehän ollaan nyt viikonloppuna avoinna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntainakin peräti 11-18.Valikoimamme kaikki valjaat (myös muut merkit) »


3) Magnesiumit ja muut tarpeelliset
(Mammutin mankat ja pussit -15% la-su 13.-14.10.2018)

Boulderointiin, kiipeilyyn, tankotanssiin ja bodaukseen. Magnesiumia handuihin elikäs käsiin, ja menoksi. Magnesiumia meiltä löytyy nestemäisenä, palloksi / paloiksi puristettuna ja irtokamana. Niin! ja laaja valikoima purkkeja ja pussukoita niitä varten.Valikoimamme kaikki magnesiumit ja mankkupussit »Mammutin kaikki sulkurenkaat »


4) Ja alla vielä Grande Finale, Mammutin kaikki vaatteet


Mammuttimaisen mafftavaa syksyä, ja mukavuutta, sekä turvallisuutta loppuvuoden seikkailuihin.
Tervetulot tosiaan viikonloppuna Mammut-aiheisille ostoksille. Tarjous on voimassa koko viikonlopun 13.-14.10.2018 verkkokaupassa ja myymälässä. Nyt voimassa olevat erikoistarjoukset (20-80%) ovat tarjouksessa niin kauan kuin tuotteita varastossa riittää.

Tervetuloa asioimaan arkisin 9-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 11-18.
Nähdään Konalassa!