Mammutin ystävät HUOM.

Tänä viikonloppuna keskitytään Mammuttimaisiin asioihin. 

Sen lisäksi, että Mammutti on esihistoriallinen muinaisjäänne, niin on se myös ulkoilma- ja vuorikiipeilyvarusteiden keskeinen auktoriteetti, ja erittäin kova sveitsiläinen outdoor-brändi.

Mammutin tarina lähti liikenteeseen peräti yli 150 (!) vuotta sitten, jolloin Kaspar Tanner -niminen hemmo sai opintonsa päätökseen ja valmistui köysimestariksi vuonna 1862. Sittemmin homma meni, kuten meni: eli hyvin.

Tänä päivänä Mammut on alansa edelläkävijä, ja porskuttaa yhtä vahvasti etiäppäin kuten aina ennenkin.
On ilo myydä näiden seppien takomia kamppeita, totta viekööt.

Juhlistaaksemme tätä upeaa tuotemerkkiä, tarjoamme viikonloppuna la-su 28.-29.10.2017 lähestulkoon kaikki Mammut-tuotteet -15% tarjoushinnoin. Kannattaa ehdottomasti tarttua täkyyn, koska se on hyvä.

Alla olevasta banneristä pääsee lukemaan ja katsomaan tarkemmin, mitä kiinnostavaa asiaa löytyy makuupusseista, valjaista, repuista ja magesiumeista sun muista mönjistä:Tiivistelmänä nyt kuiteskin päevän epistolasta: 

1) Makuupussit (Mammut tekee ihan järjettömän hyviä pusseja)

Untuva vai keinokuitu?
• Untuvatäytteessä on paras lämpöarvo suhteessa painoon ja pakkauskokoon, mutta ainoastaan niin kauan, kun täyte pysyy kuivana. Jos untuvamakuupussi pääsee kastumaan, se kuivuu hitaasti.

• Tekokuitutäytteinen makuupussi pääsee samoihin lämpöarvoihin kuin untuvamakuupussi. Se säilyttää kosteana paremmin lämpönsä ja kuivuu untuvapussia nopeammin. Tekokuitupussi on kuitenkin painavampi ja kookkaampi.

Alla olevasta linkistä pääsee meidän makuupussisivuille. Valitse valintatyökalusta tuotemerkiksi Mammut, ja nautiksele tarjonnasta:2) Valjaat. 
Mammutilla on paljon hyviä valjaita. Täst pääset katsomaan valjasvalikoimaa tarkemmin.
Tervetuloa sovittelemaan näitä myymäläämme - mehän ollaan nyt viikonloppuna avoinna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntainakin peräti 11-18.3) Magnesiumit ja muut tarpeelliset
Boulderointiin, kiipeilyyn, tankotanssiin ja bodaukseen. Magnesiumia handuihin elikäs käsiin, ja menoksi. Magnesiumia meiltä löytyy nestemäisenä, palloksi / paloiksi puristettuna ja irtokamana. Niin! ja laaja valikoima purkkeja ja pussukoita niitä varten.4) Muuta, mitä?


Mammuttimaisen mafftavaa syksyä, ja mukavuutta, sekä turvallisuutta loppuvuoden seikkailuihin.
Tervetulot tosiaan viikonloppuna Mammut-aiheisille ostoksille. Verkkokaupassa tarjous on voimassa koko viikonlopun 28.-29.10.2017 ja myymälään sopii tulla asioimaan lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 11-18. Nähdään Konalassa!

Ensi viikkoon, hyvät ystävät.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net