Mammuttimaiset jutut

Sen lisäksi, että Mammutti on esihistoriallinen muinaisjäänne, niin on se myös ulkoilma- ja vuorikiipeilyvarusteiden keskeinen auktoriteetti, erittäin kova sveitsiläinen outdoor-brändi.

Mammutin tarina lähti liikenteeseen reippaasti yli 150 (!) vuotta sitten, jolloin Kaspar Tanner -niminen hemuli sai opintonsa päätökseen ja valmistui köysimestariksi vuonna 1862. Sittemmin homma meni kuten meni, eli hyvin.

Tänä päivänä Mammut on alansa edelläkävijä, ja porskuttaa yhtä vahvasti etiäppäin kuten aina ennenkin, ehkä jopa vaan paremmin koko ajan.
On todellinen ilo myydä näiden seppien takomia kamppeita, voi veljet.

Ajankohtaiseksi tämän aiheen tekee se, että meille on tullut tässä pitkin syksyä syys- /talvimallistoa sisään, ja on esittelykelpoista kamaa kyllä. Kannattaa olla hököllä tulevaisuudessakin, sillä vielä on aika herkullista kamaa vielä tulemattakin, joten siinä mielessä jännää seurattavaa.

Vaatteiden lisäksi löydät Mammutilta myös pehmeitä paketteja: makuupusseja, linereita sun muuta ja kovaa kamaa: valjaita, kilkkeitä ym.

HUOM:
Jonnin verran on kaikenmaailman yksittäiskappaletta, uudistuvaa mallia sun muuta, ja ollaan koottu kaikki rankimmassa tarjouksessa olevat yksittäiskappaleet yhden linkin taakse. Sivu päivittyy reaaliaikaisesti, joten kun jotain loppuu, niin se on myyty loppuun jne.

Tuosta alta pääset siis kurkkaamaan nämä ihan megamegatarjouksessa olevia kamoja, joiden hinnat on voimassa jo hetinyt:
Pelin henki on näissä erikoishintaisissa- ja poistotuotteissa se, että nopeet syö hitaat. Parhaat viedään päältä luultavasti aika ketterään tahtiin.Makupaloja Mammutin mammuttimaisen laajasta tuotetarjoomasta:

1) Makuupussit (Mammut tekee ihan järjettömän hyviä pusseja)

Untuva vai keinokuitu?
• Untuvatäytteessä on paras lämpöarvo suhteessa painoon ja pakkauskokoon, mutta ainoastaan niin kauan, kun täyte pysyy kuivana. Jos untuvamakuupussi pääsee kastumaan, se kuivuu hitaasti.

• Tekokuitutäytteinen makuupussi pääsee samoihin lämpöarvoihin kuin untuvamakuupussi. Se säilyttää kosteana paremmin lämpönsä ja kuivuu untuvapussia nopeammin. Tekokuitupussi on kuitenkin painavampi ja kookkaampi.

Alla olevasta linkistä pääsee katsomaan, mitä makuupusseja Mammutilta löytyy:Valikoimamme kaikki makuupussit (myös muut merkit) »


2) Valjaat.


Mammutilla on paljon hyviä valjaita. Täst pääset katsomaan valjasvalikoimaa tarkemmin.
Tervetuloa sovittelemaan näitä myymäläämme - mehän ollaan arkipäivien (09-20) lisäksi viikonloppuna avoinna lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntainakin peräti 11-18.Valikoimamme kaikki valjaat (myös muut merkit) »


3) Magnesiumit ja muut tarpeelliset

Boulderointiin, kiipeilyyn, tankotanssiin ja bodaukseen. Magnesiumia handuihin elikäs käsiin, ja menoksi. Magnesiumia meiltä löytyy nestemäisenä, palloksi / paloiksi puristettuna ja irtokamana. Niin! ja laaja valikoima purkkeja ja pussukoita niitä varten.Valikoimamme kaikki magnesiumit ja mankkupussit »Mammutin kaikki sulkurenkaat »


4) Ja alla vielä Grande Finale, Mammutin kaikki vaatteet


Mammuttimaisen mafftavaa syksyä, sekä mukavuutta ja turvallisuutta loppuvuoden seikkailuihin.
Tervetulot tosiaan Mammut -aiheisille ostoksille myymälään tai tänne verkkokauppaan.

Ollaan täällä pitämässä putiikkia pystyssä aina arkisin 9-20, lauantaisin klo 10-18 ja sunnuntaisin klo 11-18.
Nähdään Konalassa!

Ystävällisin terveisin,
Varuste.net

[uutiskirje_poistu]