MAD MUSIC tuoreena käteen nimmareilla.

Tervetuloa meille tiistaina, 11.10.2016 tänne Konalaan.
Madventures -kaksikon uusin ja tuorein kirja, Mad Music on tänään suomalaisen kirjallisuuden päivänä 10.10. nähnyt ensihetkensä, ja on huomenna ensimmäisille valppaille faneille tarjolla oikein omakätisen nimmarin kera.

Riku ja Tunna ovat nimmaroimassa kirjoja myymälässämme huomenna klo 14.00-17.00 välisenä aikana.

Mistä on oikein kysymys?

Kas tässä selvennös kirjailijoiden itsensä toimesta, olkaaps hyvät:

"Miksi musiikki innoittaa urheiluun, juhliin, seksiin ja vallankumouksiin? Onko ihmiskunta ylipäänsä olemassa musiikin ja taiteen tähden? Mitä musiikki on ja mistä laulut ihmiselle tulevat? Mitkä ovat maapallon eri kolkkien parhaat musiikkityylit? Muun muassa näihin kysymyksiin etsii vastauksia meidän uusi kirja: Mad Music.

Mad Music paukuttaa päähämme musiikin voiman ja todellisen olemuksen, jolla ei ole mitään tekemistä kaupallisuuden irvokkaimpien ilmentymien kanssa. Kirjan sivuilla me tavataan muusikoita, tuottajia ja tieteen tekijöitä, ja sen hartaudella nettiin koostetut soittolistat opastavat lukijan maailmamme musiikin hämyimmille poluille.

Mad Music - Musiikin maailma -kirjassa me käydään läpi kaikki maapallomme kolkat ja esitellään siellä soitetut, lauletut ja kuunnellut musiikkityylit, ala- ja salagenret sekä tietenkin paikalliset gurut ja pelimannit. Tätä ei todellakaan kannata kenenkään missata!


Yhdessä kirjan kanssa julkaistaan meidän, Palefacen ja Asan sekä the late, greatZarkus Poussan tekemä 7” vinyylisinkku Hajotkaa pakkaseen. Jos oot todella noheva, ostat nimmaroidun kirjan ja levyn samassa paketissa, koska näitä on vain EXTRA SUPER SPECIAL RAJOITETTU ERÄ!"Mad Music - Musiikin Maailma (KIRJA + VINYYLILEVY) NYT ENNAKKOMYYNNISSÄ!

TÄMÄ ON KERÄILYKAMAA, RAJOITETTU ERÄ! Ennakkomyynnissä NYT!  aloitamme ennakkoon tilattujen tuotteiden postituksen 10.10.2016.  ...
Hinta 34.90 €


VALIKOIMAMME KAIKKI MADVENTURES-KIRJATTervetuloa tänne meille siis tiistaina, 11.10.2016 klo 14.00-17.00 välisenä aikana nappaamaan oma keräilyharvinaisuutesi talteen ja vieläpä tuoreena livenä tehdyin nimmarein. 

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net