Leijan korjaus - video opas


Leijasurffaus, Leijahiihto, Korjaus ja huolto, Video-oppaat by Varuste.net / Toimisto-Jorma, 05.05.2021
Leijan korjaaminen DIY-keinoin on yllättävän helppoa, kunhan ensin perehtyy hieman korjausvideoihin. Tutustu myös erittäin laajaan korjaustarvikevalikoimaamme. Valikoimastamme löytyy laaja kattaus erilaisia tarvikkeita leijan itsekorjaukseen kokonaisista korjaussarjoista teippeihin ja venttiileihin.

Leijabladderin vaihto tai paikkaus
Bladderiventtiilien vaihto ja korjaus
Leijakankaan korjaukset


Isot esim. läpileijan mittaiset repeämät kannattaa kuitenkin aina korjauttaa asiantuntevalla purje- tai leijakorjaajalla, jotka pystyvät ompelemaan ja saumaamaan uudelleen suurimmat repeämät.

Vahva suositus etelänaapurimme Olegin tiimille:
SAIL-LOFT OÜ / Revalsails
On muuten hieno työtila Tallinnan Koplissa. Vanha 1980 Moskovan Olympialaisiin valmistunut purjeompelimo. Worth a visit - leijaa viedessä tai hakiessa. Voit myös postittaa leijasi Tallinnaan korjaukseen.

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Garmin inReach -laitteiden hyödyt ja käyttötarkoitukset

Garmin inReach -laitteet tuovat turvaa ja yhdistää sinut läheisiisi seikkailulla kuin seikkailulla Parhaat seikkailut koetaan yleensä kaukana sivistyksestä. Vuoren rinteillä kiipeiltäessä, syvällä metsässä vaellettaessa tai merellä melottaessa voi kokea olevansa rauhassa lu...

Fjällräven telttojen saumat

Saamme aina silloin tällöin kysymyksiä ja reklamaatioitakin koskien Fjällräven telttojen (vuotavia) saumoja sekä korjaussarjan silikoniliimaa.  Fjällräven käyttää teltoissaan puuvillakehrättyä polyesterilankaa, joka laajenee kastuessaan, tehden saumoista vedenpitävät. Lan...

Ozone V4 puomin asennusohjeet - video-opas

Ohjevideoiden avulla pärjäät varmasti narujen vaihdoista ja erilaisista asennuksista Ozone V4 puomiisi.