Terveeks vaan kaikki talvilomailijat ja muut.

No, meillä Konalassa ei justiinsa nyt talvilomaa pidetä, vaan vietetään muuten vaan mukavaa aikaa Varuste.netin seinien sisällä. Mutta reippailla talvifiiliksillä ollaan kuiteskin. Ainahan se on mielessä: lumi ja ulkoilu. Ollaan kehitelty hyviä juonia & tarjouksia tälle viikolle, josta parhaimmat poimintoina tässä alla - toivomma, että on teidänkin mielestä kivoja.

Nyt ihan ensinnä haluamme esitellä yhä paremman diilin tästä Garminin huippu-uutuudesta. Kyseessä on siis paranneltu Fenix 3 Sapphire, jonka mukaan on paketoitu kaikenmoisia ulkoisia herkkuja: kaksi erilaista ranneketta (tyylikäs, ruskea nahkainen ja musta nylon-ranneke). Lisäksi vielä tähän pakettiin tulee myös tuo sykevyö. Kelloa saa toki ostettua erikseen ilman vyötä, jos jostain syystä sitä ei missään tapauksessa halua.

Jos Fenix 3 ei ole muutoin tuttu, niin tutustu toki tarkemmin, että mitä kaikkea tuolla voi tehdä /-seurata. Monipuoliseen urheiluun, ulkoiluun ja tavoitteiden saavuttamisen seuraamiseen ihan päällikkötason vehje. Kaunis, tyylikäs ja toimiva. Golfiin, soutuun, suppaukseen, juoksuun, vaellukseen, uintiin, triathloniin tai mitä nyt ikinä keksitkään mennä touhuamaan ja tekemään. Tämä sporttaajan rannetietokone on valinta, jota et varmasti tule katumaan metriäkään.


Garmin Fenix 3 Sapphire - Grey/Leather + HRM-Run™ -sykevyö

Tarjoushinta 539.00 €

-16%
Garmin Fenix 3 Sapphire - Grey with leather and nylon straps

Tarjoushinta 529.00 €
(Suositushinta 649.00 €)

-18%

Valikoimamme kaikki rannetietokoneet lajisuosituksittain

Monipuolisiin ulkolajeihin erityisesti suunnitellut koneetNojuu. Ajatukset hetkeksi kylmästä lämpimään, tai ainakin lämpimähköön. Asia on meinaan niin, että meidän aaltojen kuningas ja tuulten valtias, surffipuolen itseoikeutettu Mr. Surf, elikäs Jai on paiskannut märkkäreiden hinnoille kyytiä. 

Suosittua Omegaa, nimenomaan 5/3mm paksuisena lähtisi nyt sekä mieskosille että naiskosille varsin maltillista rahallista korvausta vastaan. Erityismainintana kaikissa Ripin puvuissa on tuo materiaali, joka on mitä parhainta ja joustavinta neopreeniä, joka estää liikkumista mahdollisimman vähän. Ihania ovat.


Rip Curl Omega 5/3 GB B/Zip Steamer

Laadukas 5/3mm miesten märkäpuku laatutietoisille kesä- ja syyssurffareille tai mukaan etelän reissuun. Huippuominaisuuksia märkäp...
Tarjoushinta 129.00 €

-13%
Rip Curl Women's Omega 5/3 GB B/Zip Steamer

Laadukas 5/3mm naisten märkäpuku laatutietoisille kesä- ja syyssurffareille tai mukaan etelän reissuun. Huippuominaisuuksia märkäp...
Tarjoushinta 129.00 €

-13%

Vesiurheilumärkkäreitä (sekä normaali- että tarjoushintaiset)

Valikoimamme märkäpuvut käyttötarkoituksittainSiirretään loppuviestin teema puhtaasti kylmempiin atmosfääreihin ja nimenomaan kaikille, jotka tykkää laskea mäkeä suksilla, pulkalla tahi peffalla.

Tekstiilitiinaa on kiittäminen tästä tarjoiluehdotuksesta jälleen kerran, ja ensinnä aloitetaan mainioista välikerroksista, jotka passaa toki sellaisenaankin käytettäväksi välikaudella.


RAB Meridian Hoody Wms
Hinta 89.95 €

Arcteryx Arenite Hoody Men

Hinta 149.00 €
(Suositushinta 160.00 €)


RAB Exile Jacket, Slate, L

Hinta 179.95 €


Fleece- ym. välitakit NAISILLE

Fleece- ym. välitakit MIEHILLEKuten varmaan aika lailla kaikki tietää, niin erinomainen talvisporttauspukeutuminen koostuu laadukkaista materiaaleista, hyvästä alus- ja välipukeutumisesta ja kuorikerroksesta.

No. Tässä nyt sitten olisi niitä erinomaisia kuorikerroksia, parempaan hintaan kuin yleensä.


Haglöfs Couloir V Jacket Men 2016

Tarjoushinta 399.00 €
(Suositushinta 549.00 €)

-27%
Haglöfs Couloir V Jacket Women 2016
Tarjoushinta 399.00 €
(Suositushinta 549.00 €)

-27%
Arcteryx Beta LT Jacket Men's
Kevyt ja vedenpitävä Gore-Tex -takki miehille on valmistettu GORE-TEX® Pro kalvolla kestävällä ja näppärällä N40p-X kankaalla.   ...
Tarjoushinta 399.00 €

-10%
Arcteryx Scimitar Jacket Women

The women�€�s Scimitar Jacket is built for big backcountry adventures. Light, waterproof, breathable and packable, this is a hardwea...
Tarjoushinta 439.00 €
(Suositushinta 550.00 €)

-20%

Kuoritakit erityisesti lasketteluun

Koko kuoritakkivalikoimamme tyypeittäinJos on menossa ulos taikka mäkeen, niin on viisasta laittaa jalkaan myös housut. Sama juttu on tässä alakerran pukeutumisessa kuin tuossa yläosastossakin: Laadukasta materiaalia iholle, välikerrosta ja hyvää kuorta. 

Tuossa alla on pariakin pituutta vyötärölle tarjolla: laskettelijat, lumilautailijat ja muut käkkijät erityisesti arvostavat pitempää selkämystä, ettei pääse viileys hiipimään alaselkään. Henkselit on kanssa hyvät olla, niin pysyy housut ojennuksessa ja siellä, missä niiden haluaisi pysyvän.

Makuasioita, makuasioita. Jotkut tykkää matalemmasta, jotkut korkeammasta. Onneksi meillä on tarjota vaihtoehdot aika monenlaiseen mieltymykseen.


Arcteryx Lithic Comp Pant Men's

Housut on suunniteltu erityisesti lasketteluun ja lumilautiluun. Ainutlaatuinen materiaali yhdistelmä takaa housujen toimivan vaih...
Tarjoushinta 299.00 €
(Suositushinta 375.00 €)

-20%
Haglöfs Couloir V Pant Women 2016

Tarjoushinta 349.00 €
(Suositushinta 469.00 €)

-25%
Haglöfs Couloir V Pant Men 2016

Tarjoushinta 349.00 €
(Suositushinta 469.00 €)

-25%
Arcteryx Sentinel Pant Women 2016

Tarjoushinta 349.00 €
(Suositushinta 450.00 €)

-22%
Arcteryx Theta SV Bib Women 2016

Tarjoushinta 379.00 €
(Suositushinta 500.00 €)

-24%

Gore- / Softshell housumme

Paclite- ja ActiveShell housumme

3-kerroskalvohousutViimeisempänä, muttei suinkaan vähäisimpänä tarjoamme kaikki laajasta valikoimastamme olevat Julbon kypärät lasketteluun kahdenkymmenen pinnan (20%) tarjouksella näin talvilomien kunniaksi. Pyydämme huomioimaan, että tarjous tosiaan koskee kaikkia varastossamme olevia tuotteita, eli spesiaalit tilaustuotteet ei ole erikoishalvennuksessa, kaikki muut kylläkin.Siks toisekseen kun tälle tielle lähdettiin, niin laitettiinhan me nämä lasitkin tarjoukseen, ja sama idea kuin noissa kypärissä: eli ne mitä meillä on, niin ne on tarjouksessa ja ne mitä meillä ei ole, niin ei ole. Yksinkertaista? No kyllä! Paljon on valikoimaa ja linssejä hyvin eri tyyppisiin olosuhteisiin ja -tarkoituksiin. Valitse omasi.Mukavata lomailun jatkoa kaikille lomailijoille ja muuten vaan mukavata eloa ja oloa kaikille, jotka eivät lomailusta parhaillaan nauti. Menkäähän hyvät ihmiset mäkeen nyt kun se on vielä mahdollista täällä etelässäkin.

Ensi kertaan taasen.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net