Valot päälle.

Varustautuminen syksyyn rupeaa käymään kuumana, koska illat pimenee, ilmat kylmenee ja mitä näitä syksyn merkkejä nyt olikaan. Pieni ja näppärä tehokas valaisin on jokaisen ulkonaliikkujan luottovaruste. Tai siis laajennetaan kohderyhmää: valaisin on tuote kaikille, jotka joskus tykkää poistua kotioven ulkopuolelle näinä vuodenaikoina.

Kunnioittaaksemme pimeään vuodenaikaan laskeutumista olemme ajatelleet tuoda valoa iltoihinne tarjoamalla ison osan valikoimamme valaisimista -10% viikonlopputarjoushintaan. Tarjous koskee suurta osaa valaisinvalikoimaamme, ja tarjoushinnat tulevat voimaan lauantaina 21.10. ja huokeammasta valaisinshoppailusta saa nauttia sunnuntain 22.10. loppuun saakka. 

Tarjoukset ovat voimassa verkkokaupassamme sekä tietty myymälässä, joka viikonloppuna on avoinna lauantaina klo 10-18 ja sunnuntaina 11-18. Tervetuloa!

Takaisin asiaan. Niin on, niin on: Autoon, taskuun, reppuun ja muihin kriittisiin paikkoihin kannattaa viljellä valaisimia, koska se on satavarmaa, jotta silloin kun valaisinta tarvitsisi, niin se luultavimmin on jossain muualla kuin missä sinä olet.

Pidemmittä puheitta siirtykäämme viikon käsivalaisinkatsaukseemme.
Alla olevasta bannerista pääset katsomaan toimituksen valinnat ja mielenkiintoisimmat poiminnat.
Valot päähän kaikille valopäille.

On tilanteita, jossa ei huvita pitää lamppua taskussa tai ei ole ylimääräisiä käsiä, joilla pidellä fikkaria kädessä. 
Erinomainen ja iänaikainen kikka on liittää valaisin eräänlaiseen pantaan ja pukea se pään ympäri, ja käyttää valasinta ns. 'händs friinä'. 

Otsavalaisin on klassikko, jollaista pitäisi jokaiselta löytyä mieluummin monta kuin ei yhtään.

Valikoimaa löytyy niin Led Lenseriltä, Petzliltä kuin Black Diamondiltakin. Näistä kamoista löytänet aivan varmasti sen sortin vermeen, kuin mikä omaan tekemiseesi istuu parhaiten. Mallistosta löytyy ihan perusvalaisimia, joilla pääsee jo tosi pitkälle. Jos monipuolisempaa käyttöä haluaa, niin eroja löytyy lähinnä valotehosta, säädettävyydestä ja kiinnitysratkaisuista. Mitäs saisi olla? Pääset smyygaamaan meidän otsavalaisimia näpsäkästi alla olevasta linkistä:

Lyhdyt mökeille, pihoille, telttoihin sun muihin kivoihin paikkoihin.

Lyhtyjen tuoteryhmä on aika monenkirjava. Löytyy laitteita, jotka toimivat polttoaineella (kaasu, lamppuöljy jne), paristokäyttöisiä telttalyhtyjä ja aurinkopaneelein ladattavia pikkuvalaisimia. Lähestulkoon kaikki nämä nyt viikonlopun 21.-22.10.2017 kunniaksi -10% tarjouksessa.
Tällä viikolla tätä, ja ensi viikolla sitten taas sitä sun tätä. Nyt kaikki viivana pihalle heti kun vaan kerkiätte haistelemaan syksyn tuoksuja, bongaamaan sieniä & keräilemään muuttolintuja. Syksy on kerran vuodessa vaan. Kun siellä ulkona oikein viihdytte, niin varatkaa taskuun lamppu, niin löydätte illalla takaisin kotiin. Ensi viikkoon - moi!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

[uutiskirje_poistu]

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net