Kuoritakkirakenteet

  • 2-kerroksinen kalvomateriaali sopii erinomaisesti useimpiin ulkoilulajeihin. Vedenpitävä ja hengittävä kalvo on laminoitu vaatteen pintakankaaseen. Erillinen vuori lisää vaatteen mukavuutta ja monikäyttöisyyttä, koska esimerkiksi kovasti hikoillessa takin sisällä vielä oleva kosteus ei ole suorassa kosketuksissa alempiin vaatekerroksiin tai ihoon. 2-kerroskalvotuotteet on edullisempi valmistaa, joten ne yleensä on myös edullisempia.
  • 3-kerroksinen kalvomateriaali on suunniteltu äärimmäisen vaativiin olosuhteisiin. 3-kerroksinen rakenne koostuu tehokkaasti toimivasta vedenpitävästä ja hengittävästä kalvosta, joka on yhdistetty sekä pintamateriaaliin että kestävään sisävuoriin. Elikkäs yksinkertaistettuna takissa on yhdelta materiaalilta näyttävä kolmikerroksinen tekstiili. Kun kerrokset eivät pääse hankaamaan toisiaan, kulutuskestävyys paranee. Tuote on kevyt ja miellyttävä käyttää.
  • Paclite- ja ActiveShell-takit ovat erittäin kevyitä ja ne pakkautuvat pieneen tilaan. Ne eivät ole kuitenkaan yhtä kulutuskestäviä kuin 2- ja 3-kerrosmateriaalista valmistetut takit. Paclite on rakenteeltaan vastaavan näköinen kuin 3-kerroskalvolla varustetut takit eli siinä on polyesterinen tai nyloninen päällikangas, jonka alla kalvo. Kalvon alla taas on kalvoa suojaava kerros.