Kohta sitä lanttulootaa taas saa.

Kolme yötä jouluun on, ja sitämyöten edessä kauan odotetut pari rentouttavaa päivää joulunjuhlinnan kunniaksi. Allekirjoittanut odottaa ainakin graavilohen kiilto silmissään, että pääsee vähän huilaamaan ja nauttimaan vapaa-ajastansa mukavien tyyppien seurassa. Ei sitä tiedä, vaikka intoontuisi oikein kunnolla ulkoilemaankin. Luultavasti ehkä intoutuukin.

Tässä viestissä tarjoilemme viimehetken vinkkejä niille, jotka haluavat vielä hankkia joululahjuksia. Meidän kauppa täällä Konalassa on auki vielä huomenna ja ylihuomenna normaalisti (to 22. ja pe 23.12) klo 09.00-20.00 ja aattona la 24.12. ollaan kiinni. Koko meijän porukka juhlistaa joulua pari päivää ja me avaamme jälleen tiistaina 27.12. klo 09.00. 

Joulukalenteri jatkaa avautumistaan aina jouluaattoon saakka
Muistakaa käydä kurkistamassa Varuste.netin joulukalenterin luukkuun - tänään avautui itseoikeutetusti 21. luukku:
JOULUKALENTERIN LÖYDÄT ETUSIVULTAMME, TÄSTÄ LINKISTÄ KLIKKAAMALLATilaamalla saa jouluksi perille yhden lahjan vielä helposti tänään, huomenna tai koska vaan. Nimittäin sähköisen lahjakortin. 

Tämä sähköinen lahjakortti toimitetaan siis sähköpostitse. 
Sähköpostissa kerrotaan lahjakortin numero ja tunnus, joita käytetään, kun halutaan maksaa verkkokauppaostoksia tai asioidaan myymälässä. Ihan perus lahjakorttisettiä. 

Lahjakortin summan voi valita ihan itse, ja kortti on voimassa ilman takarajaa, eli ihan tosi pitkään. Koko summaa ei myöskään tarvitse käyttää kerralla, eli jos on tosi iso lahjakortti, niin voi ostaa myös edukkaampia ostoksia niin, että lahjakortille jää sitten erotuksen mukainen summa käytettäväksi seuraaviin ostoksiin. 

Sähköisen lahjakortin pystyy tilaamaan kenen tahansa sähköpostiin. Jos haluaa suoraan lähettää kortin lahjansaajalle, niin sen voi tosiaan tehdä. Jos haluaa itse lähettää kortin lahjan saajalle, niin kannattaa tilata lahjakortti sitten omaan meiliinsä ja lähettää eteenpäin, kun itse haluaa. 

Lahjakortin voi myös ladata pdf-muodossa kirjautumalla sivustolle tunnuksilla, jotka toimitetaan sähköpostitse tilausvahvistuksen yhteydessä. Sähköinen lahjakortti on suunniteltu siten, että sen voi printata A4-kokoiselle paperille ja taittaa / leikata katkoviivaa pitkin. Nerokas keksintö, ja niin hyvä.

Sähköinen lahjakortti

Toimitetaan sähköpostitse. Lahjakortin numero ja tunnus kerrotaan sähköpostissa ja ne tarvitaan, kun lahjakorttia käytetään verkos...
Hinta Vapaa
Jos käytte täällä meidän myymälässä, niin voitte hankkia toki tämän meidän pahvisen lahjakortinkin. Saa tämän tilata tietenkin Postin kyydilläkin, mutta ei se ainakaan jouluksi taida keretä. Tässä niin ikään säännöt on täysin samat kuin tuossa sähköisessä kortissakin, paitsi, että toimitusaika on vuorokauden - pari kauemmin jos tilaa kotiintoimituksen. Kaupastamme näitä saa vaikka HETI. 

Lahjakortti

Uusi tyylikäs lahjakortti kirjekuoressa. Lahjakortin summan voi päättää vapaasti muuttamalla lahjakortin hintaa hinta-kentässä. ...
Hinta Vapaa

Täällä Helsingin pohjoisessa provinssissa, elikäs Konalassa, nautiskellaan tällä hetkellä Föhn-tuulien tms. mahdollistamasta joulukuisesta lämpöaallosta. Joulukuiseen teemaan liittyen on kuitenkin lähes kellon ympäri aika pimeää ja nk. lämmöstä huolimatta jokseenkin kalsaa sitten kuiteskin.

Viihtyvyystarvikkeita kotiin, olkaapas hyvät. Takan loimua ja pehmeää peittoa. Näillä joululoma sutviintuu kuin ittestään:

Fleecehuopa tähtikuviolla 130 x 70 cm (Sininen)

Pehmoisenlämmin fleece-torkkuhuopa on talvi-illan lempeä ystävä ja kaunis sisustuksen täydentäjä. Luonnollisesti lämmittävät ja he...
Tarjoushinta 36.00 €

-20%
Sisustustakka

Takkatulen värinä tummenevassa syysillassa, talvi-illan kodikkaan lämpöinen tunnelmanluoja.   Sisäkäyttöön soveltuva turvallinen...
Tarjoushinta 39.00 €

-20%

Valikoimamme kaikki lahjaideat

Itsensä mittaajille
Withingsin edistyksellisin malli, Body Cardio -Wi-Fi-vaaka, on yksi ensimmäisistä vaa'oista, jotka mahdollistavat sydämen ja verisuonten terveyden arvioinnin kotona pulssiaallon nopeuden mittausten avulla. 

Erittäin ohut ja muotoilultaan elegantti vaaka mittaa painon, kehon rasva- ja nesteprosentit sekä lihas- ja luumassan. Body Cardio -vaaka synkronoituu saumattomasti Withingsin Health Mate -aplikaation kanssa. 

Lisää tämän erinomaismainion vaa'an ominaisuuksita löydät tuotteen tiedoista.

Withings Body Cardio

Withingsin edistyksellisin malli, Body Cardio -Wi-Fi-vaaka, on yksi ensimmäisistä vaa'oista, jotka mahdollistavat sydämen ja veris...
Hinta 149.90 €


Kaikki vaa'at ja kehonkoostumusmittarit


Klassikkoja.
Villapaidat jokaiseen makuun. Fjällrävenillä ja Härkilällä on aivan ihania paksuja ja lämpimiä - ja todella tyylikkään ajattomia villapaitoja.

Metsästys-/ kartanonherra -henkiseen makuun kelpaa mainiosti nuo Alan Painen huipputyylikkäät neuleet joilla kelpaa helposti ulkoiluttaa setterilaumaansa sumuisissa nummimaisemissa.
Kaikille kaikkea ja jokaiselle jotain.

Härkila Annaboda
100% villasta valmistettu vetoketjullinen lämmin villapaita korkealla kauluksella. Villapaidassa Gore-Tex Windstopper -vuoraus, jo...
Hinta 149.00 €

Chevalier Gary Wool Pullover w. patch

Klassinen villaneule V-kaula-aukolla.
Erikoishinta 79.00 €

Fjällräven Red Fox Sweater

Pehmeästä villasta valmistettu villapaita. Korkea kaulus, jossa puolipitkä vetoketju. Erinomaiset lämpöominaisuudet. Materiaali...
Hinta 135.00 €

Alan Paine Long Sleeve V Neck Sweater

Miesten ajaton neule V-kaula-aukolla. 100% Lampaanvillaa Valmistajan tuotekuvaus: This Men's Alan Paine Long Sleeve V Neck Swea...
Hinta 99.00 €


Kaikki valikoimamme villapaidat


Klassikkoja vol. 2

No nyt on esitelty villapaidat, lahjakortit ja muut välttämättömyydet, eli joukosta ei enää puutu kuin villasukat.

Valikoimistamme löydät hyvin istuvat ja touhu-orientoituneet villasukat tarkoitukseen kuin tarkoitukseen. 

Alta löytyy myös suuri suosikkimme, elikäs tuo Woolpowerin, nimenomaan tuo 800 g/m² oleva malli. Se on niin hyvä, ettei hyvempää ehkä ole olemassakaan. Merinovillaa on vahvistettu polyamidilla suhteessa 70/30 Merinovillan hyväksi. Jos kaipaat kevyempää villaista sukkaa, niin tuo 200 g/m² on ihan älyttömän hyvä. Sillä kelpaa liikkua viileämpänä talvipäivänä ilman, että jalka ihan vallan paistuu. 

Vision Subzero Sukat

Tämä polvikorkuinen, todella paksu sukka pitää sinut varmasti lämpimänä. Sitä voi käyttää myös lämpöisemmissä olosuhteissa merinov...
Hinta 26.90 €

Simms ExStream Wading Sock

Paksut ja tosi lämpimät merinosukat. Varren pituus 45cm Laadukas merinovilla siirtää kosteuden tehokkaasti iholta 81% Merin...
Hinta 39.95 €

Woolpower Villasukat 200 g/m²

Lämpimät merinovillasukat. 50 % Merinovilla 45 % Polyamidi 5 % Elastiini Tuotteen materiaalipaino on 200 g/m²
Hinta 12.90 €

Woolpower Villasukat 800 g/m²

Erittäin paksut ja lämpimät merinovillasukat. 70 % Merinovilla 30 % Polyamidi Tuotteen materiaalipaino on 800 g/m²
Erikoishinta 25.90 €


Valikoimamme kaikki villasukat


Pullo sulle, femma Itämerelle.

Varuste.net yhdessä Sukelluskoulu Aallon kanssa on saanut kunnian olla mukana DROPPin yhteistyökumppanina myymällä etiäppäin näitä tyyilkkäitä ja kestäviä SIGGin valmistamia ja Robin Falckin kuvittamia juomapulloja. Pelasta Itämeri juomapullo kerrallaan - jokaisesta myydystä putelista kilahtaa meinaan 5€ lyhentymättömänä Itämeritutkimukseen. Klikkaa tuotteeseen, jossa aiheesta on kerrottu laajemmin. Anna itsellesi ja kotimerellemme paras joululahja.

DROPP Itämeri -juomapullo 0,6L

DROPP ITÄMERI-JUOMAPULLO 0,6 LITRAA Design Robin Falck ja DROPP. Valmistanut SIGG.    Tuote on valmistettu puristamalla 100% al...
Hinta 24.90 €Tervetulot meille asioimaan jouluun saakka, ulkoilmaihmisen varustetaivaaseen/ ulkoilumielisten parhaimpaan joululahjakauppaan. Varuste.netin Pukilla on muuten ajoittain epämuodollinen vastaanotto joka päivä jouluun saakka myymälässämme. Nähdään täällä!

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin joulutoimikunta
sekä Varuste.netin Joulupukki itse, henkilökohtaisesti


Olemme suljettuna jouluaaton ja joulun pyhäpäivät:
lauantai 24.12 (jouluaatto), sunnuntai 25.12. (joulupäivä), maanantai 26.12. (tapaninpäivä) 

• ti 27.12. normaalisti klo 09-20 
• ke 28.12. normaalisti klo 09-20 
• to 29.12. normaalisti klo 09-20 
• pe 30.12. normaalisti klo 09-20 
• la 31.12. normaalisti klo 10-18 

su 1.1. SULJETTU
ma 2.1.normaalisti klo 09-20
Olemme normaalisti auki heti tammikuun toisesta päivästä lähtien - olemme avoinna myös loppiaisena 6.1.2017.


(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email:info@varuste.net