Länsinaapurista raikas tuulahdus.

Klättermusen, tuo vuodesta 1984 Ruotsin Åresta erikoisen laadukkaita vermeitä pukannut ulkoilubrändi on tänään täällä, meillä Konalassa saatavilla. Tästä ilouutisesta ja uutuudesta me täällä Varuste.netissä ollaan aivan erityisen ylpeitä.

Klätterin jengiä on inspiroinut laajat ja mahtavat pohjoisen ulkoilumaisemat: on funtsittu, kelattu ja mietitty ratkaisut, jotka passaavat niin taimenpurojen varressa käkkimiseen, lumisten huippujen valloittamiseen ja -laskemiseen kuin myöskin ihmisen parhaan ystävän (koiran) lenkkeilyttämiseen kauniissa maisemissa. Oli lajisi ja ulkoilumielesi missä tahansa näissä, tai jossain ihan muusssa, Klättermusen tarjoaa erittäin kestävän, innovatiivisen ja liikkuvan vaatteen Juuri Sinulle.

Nämä kyseiset Pohjois-Ruåttalaiset vaatettajat ovat ajatelleet ulkoilureleet ihan uudella lailla, viis veisanneet mitä muut tekevät, kulkeneet omia polkujaan. Keksineet omasta päästään huikeita ja mahdottomalta tuntuvia ideoita lopputuloksen ollen ainutlaatuisen nerokas. Hienous piilee yksityiskohdissa, kuten tulette huomaamaan näistä esitellyistä tuotteista.

Hyvä naiset ja herrat, tytöt ja pojat, sekä kaikki muutkin tyypit. Saanemme esitellä valikoimamme uuden ylpeyden, Klättermusenin.

Klättermusen-kavalkadin aloittaa maailman paras reppu.
Mitäs sanotte, kun ainesosina on kevlar-pohja, täydellinen säädettävyys ja istuvuus, useat kiinnityspisteet erilaisille tarvittaville asioille ja soveltuvuus ulkoilureissuista lentomatkailuun. No oli niitä muitakin pointseja, mutta kyllä meidät vakuutettiin jo aikalailla ensimmäisten argumenttien kohdalla. Katsokaa itse, jos ette usko.

Klättermusen Allsvinn Backpack 30, Ebony

Monikäyttöinen ja luotettava reppu päiväreissuille ja lyhyemmille matkoille.  * Kevyt ja tukeva runko * Rullattava suuaukko  *...
Hinta 260.00€


Kaikki yli 20 litraiset reputErittäin monikäyttöinen ja tyylikäs Baggi Bag ostoskassiksi, koululaukuksi, isoksi käsilaukuksi jne. Valmistettu kierrätetyistä kalastusverkoista. Erittäin kestävä 420 denierin kangas kestää kovaa käyttöä. Fluorocarbon vapaa. 

Klättermusen Baggi Bag, Burnt Russet


Hinta 75.00€


Kaikki valikoimamme olkalaukutSäädettävä ja joustava vyö maksimaalisen housujen istuvuuden takaamiseksi. Täysin kierrätettävä ja muutenkin hyvä.


Klättermusen Stretch Belt, Musta

Erittäin monikäyttöinen, säädettävä ja joustava vyö. Täysin kierrätettävä ja käytännöllinen.  Materiaali: kumin ja polyamiden seo...
Hinta 35.00€


Kaikki valikoimamme vyöt, henkselit yms.Allgrön

Jos tarvitset 3-kerroskuoritakin kaikilla herkuilla. Säänkestävä, pitää tuulta ja sadetta. Kaikki löytyy: pilli ja kompassi taskusta, kaksisuuntainen vetoketju ja ulkoisella ja sisäisellä myrskyläpällä, helmojen ja hihojen erityisen hyvät leikkaukset, erinomaisesti sijoitellut ja suunnitellut taskut. Kyllä tällä kelpaa touhottaa menemään ihan mitä vaan.

Naisten ja miesten mallit.

Klättermusen Allgrön Jacket Mens, Blue Sapphire, M

Mukava, vahva ja monikäyttöinen 3-kerros kuoritakki ulkoiluaktiviteetteihin ympäri vuoden. Valmistettu 100% kierrätetyistä materia...
Hinta 450.00€

Klättermusen Allgrön Jacket Women, Frosty Rasberry, S

Mukava, vahva ja monikäyttöinen 3-kerros kuoritakki ulkoiluaktiviteetteihin ympäri vuoden. Se on valmistettu 100% kierrätetyistä m...
Hinta 450.00€


Miesten 3-kerroskuoritakit


Naisten 3-kerroskuoritakit


Einride 2.0

Ulkoilijan paras ystävä. Etaproof® puuvillasta valmistettu takki ulkoiluaktiviteetteihin ympäri vuoden. Materiaalinsa ansiosta takki on mukava ja hiljainen. Takin optimaalinen ilmanvaihto, sopiva vedenkestävyys ja maksimaalinen säädettävyys tekevät siitä loistavan kumppanin ulkoiluun


Klättermusen Einride 2.0 Jacket Women, Charcoal, S

Erittäin käytännöllinen Etaproof® puuvillasta valmistettu takki ulkoiluaktiviteetteihin ympäri vuoden. 
Hinta 450.00€

Klättermusen Einride 2.0 Jacket Men, Charcoal, M

Erittäin käytännöllinen Etaproof® puuvillasta valmistettu takki ulkoiluaktiviteetteihin ympäri vuoden. Materiaalinsa ansiosta takk...
Hinta 450.00€


Naisten eräily- ja ulkoilutakit

Miesten eräily- ja ulkoilutakitGere-housut ovat vankat, tuulta- ja vettähylkivät ja niissä on vahvistettu juurikin niitä paikkoja, jotka kuluvat käytössä eniten. Ja lisäksi ne ovat siistinnäköiset. Housuissa on lukuisia taskuja. Kyseiset housut ovat myös ympäristöystävälliset. Ne on meinaan valmistettu Klättermusenin Bluesign® hyväksytyistä materiaaleista. 


Klättermusen Gere 2.0 Pants Regular Men, Musta, M

Todella mukavat ja joustavat housut ulkoiluun ja vaelluksille. 
Hinta 270.00€


Kaikki Gore- / softshellhousumme

Unohtakaa kaikki puolikuuta peipposesta, pääskyset ja västäräkit sun muut kevättä ja kesää ennustavat siivekkäät. Juttu on nimittäin saletisti niin, että kun kevään/ kesän Sanukit ovat saapuneet hyllyyn, niin se on käytännössä jo varma termisen kevään merkki ja alkukesä on jo ovella.

Nyt näitä taas sitten saa, ja hyllyt niitä tursottaa, mutta vähän veikkaan, jos viime vuosia on katsominen, niin tätä runsaudenpulaa ei välttämäti kauaa kestä. Jos mieli halajaa uutta Sanukia, niin nyt on valinnanvaraa ja töppöstä moneen makuun. Ihania ovat, kertakaikkisen ihania. 


Sanuk Planer, Black, US 8 / EUR 41

Tyylikkäät släbärit miehille. Pehmeät ja mukavat jalassa. Synteettiset nahkaremmit. Varvarväliremmi on nylonia. Pehmeät ja mukavat...
Hinta 44.90€

Sanuk Getaway 2, Black/White, US Women 5 / EUR 36

Kevyet ja äärimmäisen mukavat naisten Sanukit. Pehmeä kangasmateriaali.  Pohja on valmistettu kierrätysmateriaaleista.
Hinta 54.90€

Sanuk Donna, Pink Poncho, US Women 5 / EUR 36

Kevyet ja äärimmäisen mukavat naisten Sanukit. Valmistettu käsin. Pohja on valmistettu kierrätysmateriaaleista.
Hinta 59.90€

Sanuk Vagabond, Dark Navy, US 10 / EUR 43

Tyylikkäät kankaiset miesten vapaa-ajankengät. Mukavat jalassa.
Hinta 59.90€

Sanuk Donna Paige, Black, US Women 8 / EUR 39

Kevyet ja äärimmäisen mukavat naisten Sanukit. Pohja on valmistettu kierrätysmateriaaleista.
Hinta 64.90€

Sanuk Rounder Hobo, Dark Brown, US 8 / EUR 41

Hauskat canvas-kengät cooleilla reunakulutuksilla.
Hinta 69.90€

Sanuk Offshore, Black, US 11 / EUR 44

Mukavat miesten vapaa-ajan kengät. Irroitettava EVA pohjallinen.
Hinta 69.90€


Naisten vapaa-ajan jalkineet

Miesten vapaa-ajan jalkineetHiiohoi ja kevättä pahki. Ensi viikolla pitäisi olla vähän enemmän asiaa ainaskin pyöräilymielisille. Rohkeimmat on jo ehtineet ajaa runsaasti kevätkilometrejä, tokihan osa on olleet niin kresiejä, että ovat mankeloineet menemään läpi talven. Mutta me tavalliset Esa Pulliaiset kyllä vasta rasvaillaan ketjuja ja suunnitellaan ankarasti uutta pyöräilyvermeistöä. Tästä siis lisää ensviikolla. Siihen siis. Viikonloppuja, ystävät.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net