Vielä ehtii hienosti, kun alkaa nyt jo hikoilemaan

Ja jos ei ehdi, niin yleensä kesillä on ollut tapana tulla kerran vuodessa, eli mahdollisuudet kesäkunnon saavuttamiseksi myös vuonna 2017, 2018, 2019 on olemassa.

Nojuu. Lenkkeily on mitä parhainta kuntojumppaa, ja tällälailla keväällä on monesti ärsyttävän liukasta varsinkin tuolla poluilla. Vielä kun tässä alkaa yhä aurinkoisemmat kelit, niin päivällä paistava mollukka sulattaa jäät ja lumet tasaiseksi liukkaudeksi, joka aina öisin jäätyy mukavan sileäksi. Ratkaisu: nastalenkkarit. Nillä kelpaa mennä. Nyt on myös tosi hyvä aika hankkia nastalenkkarit, koska ne on meillä vähän edullisemmat kuin normaalisti.

Alla valikoima mainioita nastapopoja miehille. Nuo Inov-8:t ja Icebugit on jokseenkin peruslenkkareita, ja sitten taas tuossa Salomonissa on korotettu pehmeä varsi, joka estää lumen ja kaikkien muiden ärsyttävien roskien pääsyn kengän sisään, jos sen tyyppisissä maastoissa ja -olosuhteissa tykkää pinkoa.


Inov-8 Oroc 280

Tarjoushinta 105.00 €
(Suositushinta 159.00 €)

-33%
Icebug Pytho3 BUGrip

Tarjoushinta 109.00 €
(Suositushinta 185.00 €)

-41%
Inov-8 Arctic Claw 300 (Precision-lestillä)

Tarjoushinta 115.00 €
(Suositushinta 169.00 €)

-31%
Salomon Snowcross CS

Tarjoushinta 139.00 €
(Suositushinta 200.00 €)

-30%

Kaikki miesten nastalliset juoksulenkkarit

Miesten maastojuoksulenkkarit (EI NASTOJA)

Miesten kovan alustan juoksukengät, normaalitNaisille kanssa. Elikäs ero näissä on puhtaasti mitoitus, kert naisihmisillä tuppaa olemaan vähän eri mittainen ja mallinen jalka kuin miehillä noin yleisesti ottaen. 


Asics Gel-FujiSetsu 2 G-TX Women

Tarjoushinta 109.00 €
(Suositushinta 159.95 €)

-31%
Icebug Pytho 3 BUGrip Lady

Tarjoushinta 109.00 €
(Suositushinta 185.00 €)

-41%
Icebug DTS2-L BUGrip

Tarjoushinta 125.00 €
(Suositushinta 199.00 €)

-37%

Kaikki naisten nastalliset juoksulenkkarit

Naisten maastojuoksulenkkarit (EI NASTOJA)

Naisten kovan alustan juoksukengät, normaalit
Ei kenkää ilman sukkaa. Hyvät sukat parantavat olennaisesti suoritusmukavuutta ja tekevät tekemisen mielekkääksi ja tehokkaaksi. Viime aikoina tosi suosittuja ovat olleet nämä kompressiosukat niin lenkkipoluilla kuin jumppasaleillakin.

Idea pääpiirteittäin kompressiosukassa on, että sukka tukee lihasta suorituksen aikana ja auttaa palautumisessa.

Materiaali- ja värivaihtoehtoja pitäisi kaikella järjellä löytyä vähän jokaiseen makuun, on noita valikoimassa kuitenkin sen verran monta. Eikunvaan omia sukkia valkkaamaan.


Inov-8 Long Socks
Hinta 18.90 €

Zero Point Intense Compression Socks

Hinta 39.90 €


Miesten urheilusukat tyypeittäin (kompressiosukat, lyhyet sukat jne)

Naisten urheilusukat tyypeittäin (kompressiosukat, lyhyet sukat jne)Villaa ylle, tai alle.

Laadukas merinovilla on aivan sairaan hyvä materiaali. Tässä esittelyssä välikerrastoksi ajateltuja paitoja. Tuo Woolpowerin 200g villapoolo on unisex-malli, kun taas sitten tuo Acliman hupullinen paita on nimenomaan suunniteltu naisellisemmalle torsolle.

Merinovilla hengittää hyvin, ja kostuessaan ei ole niljakkaan viileä vaan justiinsa hyvä. Ollaan täällä henkilökunnan keskuudessa huomattu, että vaikka kuinka jumppaa ja hikoilee näiden merinovillaisten aluspaitojen kanssa, niin ne ei kyllä ala kovin helposti haisemaan pahalle. Muistaa vaan huoltaa paidan säännöllisellä tuuletuksella - ja voisi sen tietysti välillä 40° lämmössä pesaista.


Woolpower Turtleneck 200 g/m²

Tarjoushinta 65.00 €
(Suositushinta 95.00 €)

-31%
Aclima WarmWool Hoodsweater Women

Tarjoushinta 69.90 €
(Suositushinta 99.95 €)

-30%

Miesten merinovillaiset aluspaidat

Naisten merinovillaiset aluspaidatTuulta päin.

Tuulta pitävä takki, jossa on hyvä liikkua ja joka vieläpä hengittää mukavasti on jokaisen hikoilijan luottotuote. Vinkkinä muuten, että aiheeseen sopivia rotseja löytyy ainakin meiltä sekä juoksun- että myöskin hiihdon puolelta. 

Tässä olisi henkilökunnan suosikeista poiminnat:
Miesten alla esitelty Salomonin takki on minimalistinen, ultrakevyt juoksutakki valmistettuna Salomonin GORE® Windstopper -kankaasta. Takki pakkautuu pieneen erilliseen säilytyspussiin, joka toimitetaan takin mukana.

Naisten takkina esitämme Inov-8:n Race Elite -takin. Takki on aivan huippukevyt, painoa on meinaan vaivaiset 140g. Eikä tässä vielä kaikki: Vermes on vedenpitävä (20 000 HH vesipilari, lisäksi takissa on vedenpitävä vetoketju ja vettähylkivät taskut.) ja hengittävä (20 000 B-1). Jotta tämäkään ei jäisi toista takkia kehnommaksi, niin myöskin tämän saa pakattua pieneen pussiin, joka toimitetaan takin mukana. Kyllä kelpaa.

Salomon Windstopper Active Jacket 

Tarjoushinta 179.00 €
(Suositushinta 220.00 €)

-18%
Inov-8 Race Elite 140 Stormshell HZ

Tarjoushinta 189.00 €
(Suositushinta 225.00 €)

-16%

Naisten urheilutakit

Miesten urheilutakit

Naisten hiihtotakit

Miesten hiihtotakit


Seuraa kehitystäsi 

Uusi uutukaisuus Garminilta, josta me ollaan täällä aivan järjettömän fiiliksissä. Uudet parannellut ominaisuudet ja paketissa mukana tulevat kaksi erilaista ranneketta tekevät urheilukellostasi monipuolisen käyttöesineen. On se tyylikäs, ja niin hyvä.

Fenix 3 sisältää runsaasti Garminin huippuluokan harjoitteluominaisuuksia. Kun käytät sitä sykemittarin kanssa (sisältyy tehopakettiin), saat tilastotietoja kunnostasi. Ensiksikin se näyttää maksimaalisen hapenottokyvyn, jonka avulla voi arvioida todellista kuntoa suorituskyvyn ja syketietojen perusteella. Fenix 3 pystyy jopa ennustamaan kilpailuaikasi maksimaalisen hapenottokykyarvosi perusteella. 

Fenix 3 ei ole tarkoitettu pelkästään juoksuun. Sen erityisominaisuudet tukevat myös pyöräilyä, uintiharjoittelua, triathlonia, sisäharjoittelua ja hiihtoa. Fenix 3 seuraa Garmin Swim™, -laitteen tavoin esimerkiksi uintimatkaa ja -tahtia sekä vetojen määrää. Ilmoita vain Fenix 3 -kellolle altaan koko ja aloita harjoitus. Hiihto-/lumilautatilassa voit käyttää esimerkiksi nopeus-, matka-, pystypudotus- ja kierrostoimintoja (automaattinen, ja Auto Pause hiihtohississä odottelua varten).

Eikä tässä läheskään vielä kaikki. Fenix 3 -laitetta voi käyttää käsineilläkin myös VIRB®-actionkameroiden kauko-ohjaimena ANT+®,-tekniikalla.

Tuotteen sivulla on vielä tarkemmin lisää kuvausta mihin kaikkeen tätä uskomatonta älylaitetta voi käyttää ja miten se suurin piirtein tapahtuu. Tässä kellossa on öbaut kaikki. Eli kello ei enää pysty olemaan tekosyynä sille, ettei voisi mennä jotain harrastamaan, sillä tämän kanssa pystyy tekemään ja mittaamaan melkein kaikkea, mitä voikaan keksiä.

Garmin Fenix 3 Sapphire - Grey/Leather + HRM-Run™ -sykevyö

Tarjoushinta 539.00 €

-16%

Kaikki rannetietokoneet lajeittain ryhmiteltynä


Pulipuli.

Kaikki ei tykkää juoksennella ulkona, ja se on meidän mielestä myöskin ihan OK. Uinti on sitä paitsi oiva tapa yhtä lailla kehittää kuntoa ja saavuttaa ahkeralla kauhomisella aivan uskomattoman tyylikkäät hartiat ja yläselät. 

Monet ei varmaan ole aikaisemmin tienneet, että meiltä löytyy myös uinnin tekniikkapuoleen monipuolisesti kaikenlaista apuvälinettä ja häpätintä. Lättärit, pullarit, laudat ja paudat on peruskamaa, mutta mitäpä sanotte näistä. 

Posture trainer ja tuo Forearm fulcurum pakottaa uimarin olemaan ruodussa ja pitämään uintitekniikan kasassa harjoittelun ajan. Ihan hauskoja apuja ovat olleet, kun noita on käynyt kokeilemassa. 

Tuo Parachute on siis perässä raahattava, vastusta tuottava "laskuvarjo" jota hinataan perässä uinnin aikana. Hankaloittaa muuten menoa justiinsa silleen sopivasti, että saa lihaksille vähän enemmän työtä.

Tempo Trainer on pieni, uimalakin tai lasien alle mahtuva, vedenpitävä laite lähettää äänekästä piippausta, joka pitää huolen että pysyt harjoituksen aikana tahdissa. Mukana kiinnitysklipsi maalla tapahtuvaan harjoitteluun sillä tämä pikkuinen personal trainer soveltuu tietenkin myös juoksuun tai vaikkapa pyöräilyynkin.

Finis Posture Trainer

Hinta 19.90 €

Finis Forearm Fulcurum

Hinta 25.00 €

Finis Parachute, Punainen 8'

Hinta 29.90 €
(Suositushinta 33.50 €)

-10%
Finis Tempo Trainer Pro

Hinta 49.90 €


Kaikki uintitekniikkaharjoitteluun tarkoitetut välineet


Monet tykkää, että on kivempi heilua altaalla uikkareissa kuin ilman.

Naisille on tullut uutena tuo Orcan Enduro Bikini joka sen lisäksi, että on makean näköinen, niin se on myös suunniteltu pysymään päällä harjoituksen aikana, mikä on monesti tuntunut olevan ongelmana bikineiden kanssa rehatessa. Todella simpsakka ja oikeasti hyvin istuva valinta treenaamiseen.

Sitten on tietty perusmallin uikkaria, jotka perinteisestä tykkää.

Orca Enduro Bikini

Hinta 59.00 €

Arena V Neck LB uimapuku

Hinta 59.00 €
(Suositushinta 59.90 €)Naisten uikkarit ja bikinitMiekkosille myös, valikoimasta löytyy monenmittaista lahkeen pituutta, joten kunkin makuun löytyy varmasti sopiva uikkarihousu.


Arena Radio Uimahousu

Hinta 29.90 €

Essenuoto Lahkeelliset uimahousut miehille

Hinta 36.00 €


Miesten uikkaritKevät tulee kovaa kyytiä, halusitte sitä tai ette. Tässä ihan parina päivänä on jopa paistanut aurinko ihan kirkkaalta taivaalta, joka monia sangen suuresti ilahduttaa. Uskallamme jopa ennustaa, että lisää aurinkoisia päiviä on tulossa vielä aivan lähitulevaisuudessa - huhu kertoo, että viikonloppunakin saattaisi paistella.

Uutuutena tälle kaudelle olemme tuoneet valikoimaan legendaarisen rillimerkin, elikäs Ray Banin. Alla olevasta linkistä pääsette ihmettelemään Reiskavalikoimaamme, joka on ihan kelvollinen. 

Silmät on tärkeä suojata kevätauringolta, varsinkin jos on vielä lunta lisäämässä heijastuksen voimakkuutta - ja miksei tekisi sitä vimosen päälle tyylillä.
Vanha tuttu, erikoismakeilumerkki Oakley laadukkaine linsseineen löytyy tutusta ja turvallisesta paikasta elikäs meiltä. Skandinavian laajin valikoima, muutens.Hyvää alkanutta maaliskuuta vaan kaikille. Niinhän ne väittää, että maaliskuu on ensimmäinen kevätkuukausi, eli nopeana johtopäätöksenä voidaan väittää, että nyt on kevät. 

Mukavaa viikonloppua, se olisi sitten vuoden 2016 ensimmäinen kevätviikonloppu edessä. Ei paha.

Ystävällismielisin terveisin,
Varuste.netin asiakaspalvelu

(Mikäli ette halua jatkossa meiltä markkinointiviestejä, ilmoitattehan siitä vastaamalla tähän viestiin, muut yhteydenotot alla olevaan osoitteeseen.)

Varuste.net, Aalto Group Oy, Ruosilankuja 3, 00390 Helsinki
P. 09 - 454 0707, email: info@varuste.net